Nyheter MDTV Forum Om Doner

Pentagon tungt inne med forskning på kjemiske våpen i Porton Down.

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/03/pentagon-tungt-inne-med-forskning-pa-kjemiske-vapen-i-porton-down/

Hendelsen i Salisbury avdekker et 70 millioner dollars Pentagonprogram i Porton Down. Av Dilyana Gaytandzhieva Twitter/@dgaytandzhieva Oversatt av Kari Angelique Jaquesson og først publisert på hennes blogg. Dilyana Gaytandzhieva er en bulgarsk undersøkende journalist og Midtøsten-korrespondent. I løpet av de siste to årene har hun utgitt en rekke avslørende rapporter om våpensmugling. For to måneder…

4 Likes

For the vast majority of individuals who are in any way, shape or form attached to this sinister business, some kind explanation as to why, - is probably to be found in this book;

3 Likes

Som ikke dette skulle være nok, ble et føderalt forbud mot å forske på hvordan livsfarlige virus for mennesker kan gjøres farligere, opphevet for kort tid siden. Det vil si at det kan forskes på hvordan for eksempel Ebola viruset kan gjøres om til et virus som spres med dråpesmitte, som en forkjølelse.

En kan bare spekulere om hvorfor det ble tillatt, skulle det spres ved et uhell fra laboratoriet, og uhell med virus har hendt og vil hende, kan det true menneskeheten. Hvorfor har det ikke ført til nasjonale og internasjonale protester? Selv om feks NY Times har hatt et oppslag om det, er det ikke nok, de fleste er intetanende. Det må på førstesidene og i prime time nyhetssendingene for skal folk bli oppmerksomme.

De enorme ressursene som legges ned i å fremstille biologiske masseødeleggelsesvåpen, for " forsvar" er vanvittig, når en har atomvåpentrusselen ved siden av. Det er altså ikke nok med at atomvåpenarsenal så stort at bare hvis en brøkdel brukes, vil alt landbasert liv bli utryddet, det skal også være biologiske våpen nok til å utslette menneskeheten ved siden av.

En spekulasjon kan være at en atomkrig ikke vil skje, NWO herskerklassen kan ikke leve i et radioaktiv utbombet ødemark. Da er biologiske masseødeleggelsesvåpen til å desimere menneskeheten bedre, etter at herskerklassen, deres folk og utvalgte har fått vaksinen. Biologiske masseødeleggelsesvåpen rettet mot mennesker fører ikke til ødeleggelse av flora, fauna og materielle ødeleggelser. Feks et Ebola virus som spres som en forkjølelse kan det hevdes har mutert til et slikt virus, siden Ebola viruset muterer fra vert til vert, og det blir vanskelig å bevise at det er fremstilt i et laboratorium som et våpen.

3 Likes