Nyheter MDTV Forum Om Doner

Pentagon trekker tilbake brev om tilbaketrekning

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/pentagon-trekker-tilbake-brev-om-tilbaketrekning/

General William H Seely III, som er kommanderende general for Task Force Iraq, som er USA-koalisjonens militære leder i Irak sendte 6. januar 2020 et brev til Iraks statsminister. Teksten inneholdt blant annet følgende formuleringer: “Sir, in due deference to the sovereignty of the Republic of Iraq, and as requested by the Iraqi Parliament and…

2 Likes

Nydelig skrevet.
Ja, skjønte nok at de ikke kom til å trekke seg ut. Det man kan være sikker på er at parasitter ikke forlater verter frivillig med mindre verten er dø.

Forutsatt at Irakerne formelt ber om at IZ nedlegges.
Demonstrantene vil kunne holde på hver dag.
Hva med mat, strøm og forsyninger? Hvordan skal folk komme seg inn og ut?

Iran ville kose seg med at IZ ble et flashpoint i media i måneder. Det er anti-Trump propaganda som ikke kan kjøpes for penger.
USA får smake sine egen Maidan-medisin.

Uten IZ blir flyplass uten verdi.
La oss forestille oss å at en rakett eller to ble dagligdags kost mot alle amerikanske kasserner. Hvordan skal amerikanerne svare på det? Bombe midt blant boligblokker? Bomble veiene hvor rakett kom fra?

Vi såg på TV ein norsk soldat som sa han var trygg fordi han var i ein amerikansk leir i Irak. Naivt, slik som det politiske regimet si tru på udyktige amerikanske soldatar som har okkupert Norge på permanent basis.
I Afganistan døydde mange nordmenn for USA sin krig. Ingen amerikansk soldat har dødd for Norge, og kjem heller ikkje til å gjere det.
Mange russiske soldatar døydde for Norge under frigjeringa av Finnmark. Kanskje Norge heller burde lage ei fredspakt med Russland, eit land som ynskjer å vere i fred.

Nå var det russerne som bombet Vadsø og Kirkenes annen hver dag, ikke tyskerne. Tyskerne reparerte så godt de kunne.
Kampen om Murmansk var strektningen Kirkenes … Murmansk. Det var Murmansk de kriget om. Russerne var ikke interessert i Finmark. De stoppet ved Tana.
Tyskerne var dem som skapte etterspørsel for fiskerne og bønder. Finnmark blomstret til 1944-10, da norske Q-regjering beordret evakuering.