Nyheter MDTV Forum Om Doner

Pentagon har gitt ordre om mer krig i Irak

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/pentagon-har-gitt-ordre-om-mer-krig-i-irak/

Pentagon har gitt sine militære kommandanter ordre om å forberede en opptrapping av USAs krigføring i Irak. Det er ikke minst utenriksminister Mike Pompeo som har ført an i kampanjen for mer krig. Dette melder New York Times. Ordren er kommet etter at angivellige pro-iranske militser har rettet flere mindre angrep mot USAs baser i…

“Pga covid 19 bes nordmenn med fast opphold i utlandet å bli der de er”

Norge hisses for krig mot Kina. De stadige ombygninger av det norske forsvaret handlet om to saker: å gjøre Norge til en komponent til USAs regimeendringer i Irak,Syria og Libya. Altså en komponent i Nato som en globalt operativ hær.
Det andre er mer spesifikt storkrigen mot Russland som Mark Espen og Mike Poempeo snakker åpent om på internasjonale stevner.
Det som har ligget lavt på radaren her nå er at den såkalte opposisjonen i Norge slik den finnes på resett-document allerede er i full gang med å gjøre Norge mentalt forberedt til krigsdeltagelse mot Kina.
Det faktisk vrimler av artikler om at det nå må kriges mot Kina,men felles for alle artikler er at det er minimal interesse for å analysere vilke våpen som da vil anvendes. Fra USAs del er det taktiske atomvåpen som det nå har blitt ganske stuerent å snakke om. “Moderate” atomvåpen er nå blitt konvensjonelle.
Det hjelper overhodet ikke at atomvitenskapsmennene i USA skriker seg hese og melder at klokka er fem på tolv for slikt.
Anført av Hans Rustad mener document-folket at krig mot Kina er veien å gå. På resett er det Henrik S.Werensiold som leder an:“Det amerikanske marinekorpset transformeres for å håndtere trusselen fra Kina.”(27 mars 2020) Resetts ledende tomsing,Sverre Høeg Krohn skriver: “Nå er det rett i strupen på dem!”
En Mahmoud Farahmand på Nettavisen kriger også og sjefredaktør Gunnar Stavrum skriver 24 mars 2020:
“Kina må betale for koronavirusets fatale spredning og dødsfall over hele verden”.
Det er høyst allminnelig nå å skrive pseudofilosofiske artikler om hvordan verden vil bli Etter VIRUSET. Tonnevis med ønsketenkning og legg merke til det; knapt noen skriver at det vil bli store kriger.
Enhver som har vært på tyrefekting vet at Tyren er livsfarlig fra det øyeblikk den får bevisstheten om at den skal dø: Momento del Verdad.
USA og Vesten på slep begynner å forstå at dens tid som leder er over og svaret vil være kriger for å knekke motstanderne Kina-Russland og Iran. Og sånn som det ser ut i Norge nå er det miljøer som trygler om å få bli med på denne krigen.
Av alt vanvittig som frambringes av militær tenkning i Norge nå,er dette den totale galskap. Den korresponderer til hva en rekke amerikanske senatorer tar til ordet for de siste ukene: full krig mot Kina.

1 Like

Krig har alltid sine proponenter. Denne krigen syntes å ligge i nær framtid. Resultat uvisst. Så da er det bare å forbrede seg

For en berg og dalbane du må ha opplevd med turplanleggingen til Norge . Fred senke seg i huset.
Nyheten om å bli der man er. Hvor kom den fra ?

Jeg er tilbake.Ble evakuert av tyskerne til Frankfurt. Derfra fikk jeg en tur til 14 000 kr København/Oslo. 14 dager karantene ferdig på tirsdag. Så nå skal jeg sjekke ut koronaland. Dvs Oslo

Velkommen tilbake tjatta, både til hjemlandet og forumet. Litt av en omvei du har hatt .

Du kan nok risikere å støte på mange snodige typer her nå.
I dag så jeg en person som så litt i overkant beskyttet ut , komme ut med varer i hendene fra butikken, med hjelm, maske over munnen og noe som liknet disse noe spesielle brillene :
https://classicpartsltd.com/goggles/classic-goggles/halcyon-mark-49-goggles-red.html
Fikk en film av noen på telefonen der noen stod med gråpapirpose over hodet ved kassa i butikken.
Er jo bare å klippe hull til øynene.
Mann introduserte visstnok nylig en rockering med ytre krets av pinner rundt omkring, som stakk ut fra ringen, for å sørge for 1 meters avstanden, er noe jeg nylig fikk høre om.
I afords tilfelle ville et anarkistsymbol festet med seler, mer i retning denne her kanskje utgjøre et alternativ.

Imgur

Nyt våren i hovedstaden.