Nyheter MDTV Forum Om Doner

Pengenes oppmuntrende virkning

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/04/pengenes-oppmuntrende-virkning/

Nicolai Tangen er ikke problemet, for rikfolk fins det nok av. Det er fanklubben hans, alias det norske nyborgerskapet, som har avslørt sin grenseløse maktfullkommenhet. Dette prøvde vi å forklare for fire år siden, men ingen lyttet. Av Halvor Fjermeros. For nøyaktig fire år siden, april 2016, stilte jeg spørsmål til byens ordfører om fondsforvalter…

1 Like

“Ingen lyttet” skriver Fjermeros. Nå,hvorfor skulle de det? En må jo være blind for ikke å se at en aktivistisk fraksjon på “venstresida” jobber på spreng for å bli en del av det norske “nyborgerskapet.” Å redde norsk kapitalisme er deres prosjekt. Massivt framført i KK.
Som sentral talsmann for denne trenden sa Magnus Marsdal til Aftenposten 11 mars 2020:
“Venstresiden og miljøbevegelsen har ikke annet valg enn å samarbeide med storkapitalen.”
Det var etter at Røkkes selskaper hadde gitt tankesmien Manifest en million kroner. Det var også Manifest som utga boka som Rosa Luxemburg som skulle omdanne henne fra revolusjonær marxist til “demokratisk sosialist”. Et annet ord for sosialdemokrat.
Og tror du ikke Rune Slagstad fikk to stappfulle sider for å hylle nazi stjerne jurist Carl Schmitt 19 mars. Er det det den norske regjeringen trenger? var hans spørsmål.
Gallionsfigur i mange år har vært Gahr Støre hvis taler på engelsk og fransk forteller at vi her har å gjøre med en av landets ledende globalister - på høyeste internasjonale nivå.
“Venstresida” er jo stappfull av ideologer for det norske nyborgerskapet. Ikke synderlig rart at Fjermeros ikke fant mange lyttere.

2 Likes

Penger skal etter sigende være selve livskilden. Den hevdes gi oss arbeidsplasser, slik at vi kan spise vårt brød, vårt ansikts sved. Og så har de så berusende ritualer og de mest glitrende templene.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.