Nyheter MDTV Forum Om Doner

Påliteligheten til "koronatesten", og skaperens egen mening om denne påliteligheten

De drakoniske koronarestriksjonene begrunnes med at det angivelig er mange “smittede”. Da er det interessant å lese hva skaperen av PCR (som brukes til å sjekke om noen er “smittet”), selv hadde å si om metoden:

”With PCR, if you do it well, you can find almost anything in anybody. It starts making you believe, in sort of the Buddhist notion, that everything is contained in everything else, right? I mean, if you can amplify one single molecule up to something that you can really measure, which PCR can do, then there’s just very few molecules that you don’t have at least one single one of them in your body, okay. So that could be thought of as a misuse, just to claim that it’s meaningful.”

“Those tests are all based on things that are invisible and the results are inferred in a sense. PCR as separate from that… is just a process that’s used to make a whole lot of something out of something. That’s what it is. It doesn’t tell you that you’re sick and it doesn’t tell you that the thing you ended up with was going to hurt you or anything like that.”

Sitatene er altså fra Kary Mullis, nobelprisvinneren som fant opp PCR (polymerase chain reaction), testen som nå brukes til å avgjøre om noen er “smittet” av koronaviruset.

Tilfeldigvis døde Kary Mullis rett før “pandemien” brøt ut i fjor høst. Derfor hører vi ikke mer fra ham nå for tiden. Ganske beleilig for verdens myndigheter at han døde, for å si det sånn. Hadde vært plagsomt å ha en slik løsmunnet mann gående fritt nå.

PCR gir forøvrig falske positiver i minst åtti prosent av tilfellene som testes. Derfor er det vanvittig mange “smittetilfeller” for tiden, og enda flere som settes i karantene.

4 Likes

Jeg synes du skal lese litt om type 1 og type 2 feil, dvs falske positive og falske negative, før du våger deg inn på temaet, da dette er helt vanlig.

I legevitenskapen kalles det noe annet, men i statistikken heter de falske positive og falske negative.

Si at en hiv-test har en sannsynlighet. for en falsk positiv på 0.1%, dvs en av tusen tester vis positivt selv om man ikke har HIV, og kun 1 av 10.000 har HIV i befolkningen, så vil 9 av 10 positive tester være en falsk positiv.

Og MSM tier helt om WHO forskningsrapporten som viser at Covid-19 viruset har en overlevelses-rate på 99,86%, og så lenge testingen fortsetter med PCR så vil “pandemien” fortsette. Øker de testingen betydelig, vil antallet “smittede” øke betydelig, og regimet får påskudd til mer kontrolltiltak.

Det må sies igjen, 90% av de som blir påvist som bærere av viruset, vet ikke at de har det engang, 9,5% får bare lettere besvær som ved forkjølelser og milde influensaer og trenger ikke behandling, og heller ikke alle av dem som utgjør risikogruppen på den siste 0,5% blir alvorlig syke.

Antallet innlagte på sykehus for behandling er nå oppe i 55, en dobling på kort tid. Men NRK/MSM forteller aldri om hvem disse er. Har de begynt å legge inn sengeliggende pleiepasienter på sykehjem med symptomer, men uten påvist Covid-19 med en spesifikk Covid-19 test for å få opp antallet innlagte? Har de gjort det for å rettferdiggjøre nye tiltak? Spørsmålet må stilles når vi aldri får vite alder og andre opplysninger om pasientene.

2 Likes

Man tester ikke alle som har vært i nærheten av et HIV-positivt menneske for HIV, så selv om det samme problemet er der, så blir det mindre omfattende og mindre ødeleggende for samfunnet i sin helhet.

Det sagt, så er det i prinsippet det samme som skjer nå som med HIV/AIDS. Corona-“pandemien” har virkelig åpnet øynene mine for at HIV/AIDS er litt mer komplisert enn jeg trodde. Ikke vet jeg akkurat hvordan det henger sammen, men det var jo bruk av PCR for å si at en person kom til å utvikle AIDS, som Kary Mullis var så imot i alle år etter at han fant opp metoden. Og han påsto bestemt at HIV-viruset ikke er blitt bevist å forårsake AIDS, akkurat som vi i dag ser med SARS-COV-2 og covid19. Som et resultat av en slik praksis er i dag halve Afrika diagnostisert med HIV, uten tilgang på de samme dyre medisinene som her, men det går likevel stort sett bra. Mens flere som fikk HIV-diagnosen i vesten på 80-tallet, ble utskrevet AZT som tok livet av dem fortere enn viruset kunne gjøre det.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.