Nyheter MDTV Forum Om Doner

På Lidl i Palermo: – Vi betaler ikke, vi betaler ikke!

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/03/pa-lidl-i-palermo-vi-betaler-ikke-vi-betaler-ikke/

20 personer med fulle handlevogner prøvde å ta seg ut av en Lidl-butikk i Palermo på Sicilia uten å betale. Det var som en oppsetting i virkeligheten av Dario Fos stykke Non si paga, non si paga! (Vi betaler ikke, vi betaler ikke!) Det oppsto et basketak og politiet ble tilkalt. Dette melder Il MerdianoNews.it.…

1 Like

For noen år siden hadde vi smørkrise i Norge, helt uten corona. Og i vinter var det baconkrise i Sverige, for det ble ikke produsert nok bacon der i fjor.

Hva vil skje når butikkene er tomme ikke bare for dasspapir, meieriprodukter og kjøtt, men også kornprodukter og grønnsaker, pga brutte forsyningslinjer og stopp i produksjonen? Når bankene kollapser, når Vipps, Visa og Mastercard og bank-ID kollapser og arbeidere ikke lenger får lønn … når ansatte innen logistikk og varetransport og landbruk ikke lenger får lønn … og heller ikke politiet og militæret som skulle oppretteholde lov og orden … og heller ikke de ansatte innen helsevesenet, som mangler smittevernutstyr og penger når den egentlige kollapsen inntreffer og sivilisasjonen bryter sammen.

Den eneste løsningen på katastrofen som kommer (om man skal unngå “The Road”) er enten guddommelig inngripen (iscenesatt eller ei) eller at den globale eliten ruller ut det reformerte FN de har forberedt, et FN som fungerer som totalitær verdensregjering, chipper verdens befolkning (med de digitale vaksinasjonstatoveringene Bill Gates har lovet oss), innfører global social credit score og gir verdens folk borgerlønn slik at de har noe å leve av de nærmeste årene.

Det er ikke uten grunn at den norske eliten nå sprader rundt med Agenda-2030-pin hver gang de er på Dagsrevyen for å uttale seg om covid-19.

1 Like