Nyheter MDTV Forum Om Doner

Overraskelse: USA får enda en krigshisser som utenriksminister

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/11/overraskelse-usa-far-enda-en-krigshisser-som-utenriksminister/

Joe Biden har nominert Tony Blinken som sin utenriksminister, skriver Bloomberg og The New York Times. Caitlin Johnstone kommenterer valget av Blinken slik: Blinken er en liberal intervensjonist som har støttet alle de mest motbydelige handlingene med amerikansk militær masseslakting dette årtusenet, inkludert Irak-invasjonen som drepte over en million mennesker, og innledet en enestående æra…

4 Likes

Nå skal vi ikke legge for mye i mannen med de sorte øynene, Onkel Joe.
Han sitter som en av toppene i Illuminati eller CFR som de kaller seg og det er CFR som vil styre den amerikanske skuten fremover slik som alltid.
At Biden fyller seg opp med Skull and Bones folk som John Kerry er helt i tråd med CFRs ønsker.
Nå blir det et hardkjør for å tre NWO over ørene på oss og slavebinde menneskeheten… ja også redusere den.

All gjeld vil slettes, ingen skal eie noe, alle vil gå over på borgerlønn, all frihet vil opphøre, bort med demokrati, inn med diktatur.
Alle inn i mega byer, ingen kan ferdes i skog og mark uten tillatelse,
Oppløse alle nasjonalstater og gjør verden om til et land med en leder, en valuta, en bank, et språk, en religion under Lucifer, en global rett, osv
Hele meskeheten og planten skal reformeres og omformes i The Great Reset.

Vi vil ikke eie noe og ha null privatliv og livet har aldri vært bedre. :wink:

2 Likes

Jeg gleder meg til VG og NRKs mentalgymnastikk når den samlende brobyggeren, rolige og lune onkel Joe signerer på sin første krig.

3 Likes

Indtil videre. Trump sidder stadig…0g om han starter en krig på falderebet, ved jeg intet om. Men set udefra… håbede jeg for Verdensfredens skyld at Joe Biden ikke ville vinde. Det er næsten tragikomisk at de venstreorientede, antiimperialisterne, jubler over et morderisk møgsvin er blevet præsident… for Verden. Troskisterne forstår jeg godt, de er jo og har altid været allierede med nazister og facister, som fugl phønix af asken rejser verdensrevolutioen sig.

2 Likes

Tror ikke det er store forskjellen. Minner om pingpong. Spillet kan bare skje paa bordet. Og ballen skal fyke frem og tilbake mellom deltagerne.

La meg ‘henlede opmerksomheden’ ( som man siger på dansk) til et nytt bekjentskap på nettet, Michael Shrimpton på Veterans Today (VT). Han er en britisk etterretningsmann med en morsom penn.

Jeg har ennå ikkje kommet til bunns i DVD, gammel tysk hemmelig tjeneste som har et spesielt grep om verdenspolitikken, i følge Shrimpton. Jeg tror han er inne på noe.

VTs Kevin Barrett med sin Truth Jihad Radio er meget troverdig, han er min favorittmuslim, en amerikansk konvertitt.

VT, som UNZ slipper til motstridende synspunkter, slik jeg liker det, den første med demokratisk redaktør, den andre med republikansk.
Min sympati ligger hos kristne hvite amerikanere, og jeg nærer en dyp mistro til jødisk makt.

I min leting etter sannhet og motstemmer på nettet liker jeg å lese motstridende synspunkter. De fleste trykte medier er dessverre løgn, sammen med tv-kanalene.
Jeg skriver dette også til inspirasjon for de mange intelligente leserne på denne nettsiden.

Kanskje fikk Trump ti millioner stemmer mer enn Biden, spillet bølger frem og tilbake. I to år har jeg ment at hvis Trump vinner igjen så blir han skutt.
Jeg tror ikke han starter krig, men kanskje gjør han militærkupp, for så å bevise at hans stemmer er stjålet?

1 Like

pcwh: “Overraskelse” het det i overskriften. Hvem er overrasket? Har du lest Klassekampens dekning av den amerikanske valgkampen? Bernie sanders bygget en ny “venstreside” i Democratene som sannsynligvis ville drive partiet som helhet til venstre. Morsomt.
Det er jo ikke sånn at det bare er VG og NRK som må drive mentalgymnastikk. Det må også den sosialdemokratiske “venstresida.”
kriger kommer på løpende bånd og Trump har bygget atomarsenalet for dette. Noe viktig kan skje allerede før 20 januar 21.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.