Nyheter MDTV Forum Om Doner

Øst-Ghouta er enda et forsøk fra USA på å hindre fred i Syria

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/02/ost-ghouta-er-enda-et-forsok-fra-usa-pa-a-hindre-fred-i-syria/

Da Syrias hær sammen med sine allierte klarte å frigjøre Øst-Aleppo fra de jihadistiske leiesoldatenes drepende grep, var det en mulig åpning for en endelig fred i Syria. USAs Syria-politikk lå like mye i ruiner som deler av det krigsherjede landet. Men i stedet for å innse at den snart sju år lange intervensjonskrigen er…

2 Likes

Er glad du skriver dette Pål. Det er jammen grusomt at USA og medskyldige fortsetter å dra dette ut. Jeg er også enig i at forestillingen vesten nå presenterer, denne reprisen, virker ganske halvhjertet og tam. Tenk om disse heller kunne hjelpe til å få avsluttet denne galskapen raskest mulig.

At vestlige ‘venstrevridde’ NGO’er fortsatt er med på disse grusomhetene sier også en hel del. Det er fortsatt ikke nok korreksjon som hindrer disse i å støtte opp om terrorister og imperialismen, ‘for solidaritet’. Den regime-tro venstresiden har ingen skrupler, de støtter opp om islamistisk terror og krig. De støtter vestlig-kapitalistisk-terroristisk-militaristiske regime i alle vendinger.

Den regime-tro venstresiden vet vi hvor vi har, og vi vet at trollet ikke tåler dagslys. Da er det godt du lyser opp litt. Takk!

1 Like

Resultat av det du skriver er at en person blir utestengt fra Wikipedia og en side enten blir slettet eller skrevet om.