Nyheter MDTV Forum Om Doner

Oppsto hatet i verden med sosiale medier?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/oppsto-hatet-i-verden-med-sosiale-medier/

Av Lars Birkelund. «I George Orwells roman 1984 (originaltitel Nineteen Eighty-Four) er de To Minutters Had en dagligt forekommende periode, hvor Partimedlemmerne i Oceanien skal se en film om Partiets fjender… og give udtryk for deres had til dem og til de demokratiske principper… en slags hjernevask af Parti-medlemmerne, som skal bringe dem i en tilstand af had og afsky for Goldstein og den…

2 Likes

[quote=“system, post:1, topic:4424”]
Hvilke medier advarer de «seriøse» og «ansvarlige» mediene oss mot å bruke? De mediene som avslører hatet, propagandaen.
[/quote

Vil noe som kommer fra et medie som samtidig linker til David Irving være en side du vil benytte deg av som kilde? Nei?

Grøss for en mangel på selvinnsikt eller nær sagt hvilken som helst innsikt. Fei forran din egen dør før du går og hjelper naboen.

Hvis du kravler ned av den selvlagte pidestallen du har satt deg på så vil du kanskje få svar på noen av spørsmålene du stiller. men jeg holder ikke pusten.

1 Like

Jeg har ett spørsmål til deg, da du virker å jobbe med dette.

Har denne fyren rett?

Oldfag psychotherapist here.

You boys talk a lot about inceldom and not getting pussy is on the rise without doubt. What I see on a daily base is even worse though: Young men with very little social experience overall, this being much more prevalent than 15 years ago. I’m not even talking about romantic relationships, many don’t even have friends. I also notice how looking for sex occupies huge amounts of time although sources like tinder are extremly efficient and therefore difficult markets.

Let me repeat that: Out there are lots of young men with surprisingly little to lose.

I’m gonna go out on a limb here and say: A storm is coming.

Jeg tror det, da jeg møter unge menn som forteller at de ikke har noen venner.

Jeg har isolert meg fullstendig fra samfunnet. Jeg streamer noen serier av og til, ellers så ser jeg ikke på TV. Ikke radio. Ikke Facebook, eller Twitter. Dette forumet. Du Torkjell, Johnny, Gatekeeper, osv og min samboer er de eneste jeg ønsker å ha noen form for kontakt med.
Så jeg er nok ikke den rette til å svare :slight_smile:

men så er jeg ikke spesielt ung lenger :slight_smile:

Jeg har mine venner og familie, men ellers så har jeg sluttet med å lese aviser og se på TV jeg også.

Vi er på måte noen av Putnams “Bowling Alone” ofre, da atomisering var en av de tingene som skjer i multietniske samfunn vi har visst om veldig lenge, men det var ikke oss jeg lurte på.

Det er de unge mennene uten venner, som er det uvanlige og som jeg ikke har sett at noen forutsa, og ikke minst, ingen snakker om problemet.

I vårt samfunn er det kosher med seksualisering av barn. Småbarn helt ned i 6 års alderen er nå for kapital å regne.
For 150 år siden fikk jenter menstrasjon i 17 års alderen, nå er den 13 og synkende.
Samtidig så er ikke hele kroppen(Hjernen) ferdig utviklet før ved 25-30 års alderen.
Forskere advarer mot en dramatisk! Med utropstegn! Dramatisk fall i unge europere sin sæd mengde og kvalitet.

Vi kan ha skapt en sivilisajon nå hvor stresset for våre barn har blitt så høyt at det går ut over vår biologiske evolusjon.

Men som Thor Heyerdahl sa; Overlever denne sivilisasjonen. Så blir det den første.

Og hvilke grupper viser ikke dette tapet? Mitt forslag er de som er fysisk aktive, slik som i gamledager.

Porno er en grunn, så vi har anti-fap kampanjer, og forteller unge menn om “your brain on porn”.

Endringen med at mange unge menn ikke har venner, er for ny til at tingene du peker på er årsak, så internet og mobiltelefoner er nok viktigere. Også innvandring og feminisme har skylda, da den har gjort at unge hvite menns problemer har blitt ignorert.

Typisk at han ikke har fått med seg at hans eget land og hans nordiske naboer ALDRI har opplevd kollaps, men viser en jevn fremgang fra steinalderen til i dag. Noen snakker om en bronsealderkollaps, men om man ser nøyere etter, så gikk ikke teknologien baklengs da heller. Svartedauen klarte vi så bra, at det er vårt navn på den som ble det internasjonale navnet, selv om en helvetes mye folk døde.

1 Like

Før sosiale medier var Raga:

Like godt som sex, i følge M. Krohn.

1 Like

Vi hadde en liten periode helt ulikt den vi har . Hvor temperaturen sank og en koloni med vikinger på Grønland flyttet eller døde.

@runeulv og dias
Et saklig innlegg med kritisk argumentasjon i det man er uenig om, klare de fleste skriveføre å formidle.
Tarvelig meningsutveksling omkring artikkelforfatter mellom to personer kan dere ta pr e-post elle telefon. De åtte første kommentarene legger seg på førstesia under artikkel. Tror noen av dere at noen har interesse av å delta på dette nivået ved å gå inn på forumet etterpå? Og hvilket inntrykk vil leseren sitte med, som ikke ser noe annet enn tråden deres? Dette unødige spæmmet er ødeleggende for hele kommentarfeltet allerede ved innledninga. Skjerpings. Bruk tia på å forfatt ett innlegg med saklig innhold, og la andre slippe til før dere “eier hele tråden”.

1 Like

Her skrives det fra løse løfta ser jeg. Legger du den gode viljen til, forstår den nok hva jeg mente.

1 Like

Jeg er uenig i hele premisset. Artikkel forfatteren,Lars, etterlyser hvorfor vi er så slemme med hverandre?
Hvorfor må vi være slemme med snille små jenter?
Hele narrativet er så banalt naivt at noen som greier å komme opp med et slikt narrativ fortjener å få seg en aldri så liten krass tilbakemelding.

Jeg ser på Forfatteren her som en av mange godhetsposører. En av mange med de rette verdien, som ønsker å frelse verden med sine gode verdier og holdninger.

Samtidig som de er helt tydelige på hvem de tar avstand fra. De andre. De med feil holdninger og verdier. De vi skal tie ihjel, dem er det ikke så nøye med.

Så hvorfor er vi så slemme med hverandre mener du?

Glem det jeg har ombestemt meg. Forumet og jeg trenger en pause fra hverandre det har du helt rett i. Jeg skal begrense meg :slight_smile:

Når det kommer til dårlig oppførsel, så kan du ta Torgeir.

Dette er ikke den første artikkelen av Birkelund, og jeg har ikke kommentert hvordan han presterer å være snurt over at han blir ignorert, når han selv ignorerer, før nå.

Og så kan du få spørsmålet.

Stegain tar ikke opp dette, og du har heller ikke gjort det, men om du er en ærlig sosialist så burde du være enig i at dette er krise om det er sant. (det ser slik ut.)

For ikke mer enn drøyt hundre år siden ammet norske mødre i 2,5 år i snitt, i følge en undersøkelse som var den første i sitt slag i verden. For drøyt 200 år siden sov de aller fleste norske barn med mødrene sine hver natt, slik forfedrene våre har gjort i mer enn 100 millioner år, og aldri før har mennesker blitt utsatt for mer stress i vår mest sårbare fase i livet, enn i vår tid. Vi har blitt flasket opp med Donald Duck & Co, som lever i en verden der mor og far ikke engang eksisterer, samt utallige andre kilder som normaliserer og idylliserer separasjonen av mor og barn, og jeg tror det ligger en bevisst tanke bak. Det har nemlig slått meg at det ikke finnes større makt enn det å forme neste generasjon, et privilegie som har tilhørt mødre siden tidenes morgen, og jeg mener at det er den mest fundamentale, politiske saken i ethvert samfunn.

1 Like

Menneskehjernen har blitt 140 kubikk centimeter (volumet av en tennisball omtrent) mindre, i løpet av de siste 20.000 åra (i Europa), og “framgang” er et relativt begrep.

Jeg synes artikkelen var usedvanlig dårlig, for steigan.no å være, og for meg var det fint å se at flere mente det samme.

Jevn teknologisk fremgang, da vi snakket om kollaps.

Hmm? Dias snakket om biologisk evolusjon, Heyerdahl snakket om overlevelse, og jeg tok utgangspunkt i det første.

Vil du ikke forstå poenget, fordi du har hengt deg opp i en detalj?

Vår sivilisasjon har aldri kollapset, men viser en jevn teknologisk fremgang til i dag. Når det gjelder båter, så har vi funn av stort sett alle teknolgiske skritt fra den uthuggede tømmerstokken til moderne supertankere og andre spesialskip. Rep, verktøy, impregnering, kompleksitet, osv, alt blir bedre.