Nyheter MDTV Forum Om Doner

Opposisjonen i Venezuela: Molotovcocktails mot "hjelpesending"

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/02/opposisjonen-i-venezuela-molotovcocktails-mot-hjelpesending/

Det er mer og mer opplagt at den såkalte «hjelpekonvoien» på grensa mellom Colombia og Venezuela er en provokasjon. Hensikten er å provosere fram en situasjon som kan utnyttes politisk for å legge grunnlaget for en intervensjon mot Venezuela. Den høyreekstrene fader Sergio Muñoz som støtter kuppmakerne sa til journalisten Dan Cohen at hjelpesendinga er…

2 Likes

“The whole world is watching” - ikke bare noen bakfulle journalister.

2 Likes

Det blir jo ikke bedre av at den såkalte nødhjelpen er søppel, mat er fordervet og utgått på dato for lenge siden, samme er medisinene.

Men det nytter sikkert, ser flere og flere som kun leser CIA-Nytt støtter en invasjon av Venezuela så folket kan få mat.
Husk at folk flest er dumme som brød, vis et barn som sulter så støtter de alt av kriger, de dummeste støtter sikkert en atomkrig også for å gi Russerne mat.

1 Like

Det er nok ikke være bare-bare å være bosatt i jerUSAlem for den som er istand til å tenke på egen hånd . . . . .

mr%20fish

Og det gidder ikke motstanderne å gjøre heller, da venstre-ekstremistenes jobb er å komme med påstander om at Venezuela er et arbeiderparadis og at alt er USAs skyld, slik at disse enkelt kan avfeies også.

Nå er ikke USA super-kompetentente, men de har da lært at før man regime-endrer så må man få de snart regime-endrede til å berike seg selv på folkets bekostning, slik at nok av det regime-endrede folket støtter endringen.

Da USA er regissør, så er nok målet å Kuba involvert, slik at det nye demokratiske Venezuela kan stoppe olje og gass til Kuba fordi de sloss for Chavez-Maduro-regimets fortsatte voldelige utplyndring og undertrykking.
maduro

Det er der manuset hopper på haien, tror nå jeg.
For nå står en annen kapitalist, men en tydelig framtid, klar til å knytte bånd, samtidig med at jUSA er i krig med seg selv.