Nyheter MDTV Forum Om Doner

OPCW forfalska rapporter for å gi påskudd til bombing av Syria

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/opcw-forfalska-rapporter-for-a-gi-paskudd-til-bombing-av-syria/

Wikileaks avslører at OPCW forfalska rapportar for å legge skulda på syriske styresmakter i staden for på vestmaktsstøtta jihadistar! av Federico Pieraccini. Avsløringane – omhyggeleg ignorerte av mainstream-media – kastar lys over det innvikla nettet som er vevd av dei medverkande media og Vestens skamlause hykleri, og involverer OPCW, Wikileaks og den illegale fengslinga av…

3 Likes

Nå er det en stund siden denne skandalen ble avslørt, hvorfor er ikke denne store nyheten i VG, Dagbladet, Aftenposten, NRK og TV2? De norske journalistene har tydeligvis gått glipp av den store nyheten så noen bør tipse dem!

VG er jo den avisen som betaler aller mest for tips så kanskje vanker det et honorar for tipseren. :joy: :rofl:

3 Likes

“All krig er basert på bedrag,” som Sun Tzu så treffende slo fast i “Kunsten å krige” for 1500 år siden.

1 Like

No shit, Sherlock :wink:

2 Likes

General direktøren i OPCW er en tyrkisk karrierediplomat ved navn Ahmet Üzümcü. Er det noen som tror at han kunne gjøre karriere under Erdogan uten å være 100% Erdogan disippel? Etter det såkalte kuppforsøket (eller hva det nå enn var) drev Erdogan utrensikng av alle som måtte ha så mye som en kritisk tanke mot ham. Üzümcü var en av dem som beholdt jobben sin. Russerne skjenker alt for mye tillit til denne tyrkiskstyrte organisasjonen. OPCW har vært fake helt fra starten av.

1 Like

Ja,naturligvis har USA/CIA infiltreret OPWA, ligesom de har infiltreret FN, universiteter, public service medier, NGO´er, fagforeninger, venstrefløjen, nødhjælpsorganisationer, osv.
Naturligvis har de systematisk infiltreret alle vigtige organisationer og institutioner, og har ikke “glemt” nogen. Hvor dum og og naiv kan man være!

1 Like