Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ønsker innbyggerne i USA krig mot Iran?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/12/onsker-innbyggerne-i-usa-krig-mot-iran/

USA driver åpenbare krigsforberedelser mot Iran og neocons i USA har lenge hisset til krig. Israel forsøker også å få USA til å gå til krig mot Iran. Men hva mener innbyggerne i USA? Ønsker de krig mot Iran? Gallup-instituttet stilte det spørsmålet og fikk følgende svar: 18% svarte ja, de ønsker «militær aksjon mot…

2 Likes

Nå skjedde det sist, at en nasjon gikk til krig, på grunnlag av folkeviljen? Uten at det hadde med fotball, å gjøre?

3 Likes

Er ikke å hindre at folket i et land får medisiner, reservedeler, matvarer og kan opprettholde en sunn økonomi, eller sabotasje og hacking av infrastruktur, å “krige” ? I så fall kriger USA mot en bråte land i dag. Venezuela, Iran, Syria, Russland, kanskje Kina, - hvem flere?

3 Likes

Når Trump snakker “krig” snakker han om å bombe noen mål og erklære “krigen” for en suksess. Den virkelige krigen er mot deep state (DEM) … dvs. dine folk. Den krigen kan fort bli blodig, hvor Patriotene vil skape hungernød i byene slik at dere må ete alt som kan bevege seg. All strømforsyning til byene vil fort forsvinne, om nødvendig bli sabotert. Det tar år å erstatte en trafo, som er håndviklet. I mellomtiden får dere klare dere som best dere kan med å brenne aviser til oppvarming

Dollaren har fungert slik, siden olje-krisa, og det er “by design”. Kissinger gjorde en formidabel jobb, for å bringe olje-sjeikene inn i opplegget. Etter det, måtte alle ha dollar, hvis de ville ha olje.

Nå handler det mer om å forhindre at den faller. Å erte på seg russerne, var det dummeste USA har gjort.

1 Like

Petrodollar / dollar er sentralt for Russland og Kina. Angrepet på USA vil bli på den fronten, å legge dollar øde.
Men det er ikke det amerikanske media er opptatt av, og det er dere som dominerer media. Amerikanske media er full av angrep på Trump, som om det er Trump som skal legges øde.
:flushed:

For å forstå dagens debatt i media må man først forstå hvem dere er, og hva dere vil. I verste fall må de liberale byene brennes ned, og liberalerne skytes med en gang dere prøver å unnslippe.
USA kan ikke ha 300-400 politikere i Kongressen som bare sitter der og saboterer landet, valgt til å representere 100 mill illsinte liberalere.

Noe lignende gjelder vel for Norge også. Hadde man spurt i en meningsmåling “ønsker du at Norge skal gå til krig i fremtiden?” (evt. “gå til krig utenfor Norges grenser”) ville nok de aller fleste ha svart nei.

Det er vi her på Steigan.no som er de moderate, de fredelige, tilhengere av FN-systemet og i takt med folkemeningen, mens de som ivrer for humanitære intervensjoner og forbereder militære spydspisser (mot Iran?) er ekstremister som aktivt starter kriger.

1 Like