Nyheter MDTV Forum Om Doner

Om reiseregning og bombing. Hva NRK spør om og hva de ikke spør om.

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/01/om-reiseregning-og-bombing-hva-nrk-spor-om-og-hva-de-ikke-spor-om/

Det er mulig at det er noe muffens med reiseregningene til Helge André Njåstad (FrP). Det er godt mulig. La oss for diskusjonens skyld si at han har gjort feil med overlegg. Vi påstår ikke at har gjort det, men la oss si det. Hva ville den strengeste reaksjonen være? Det ville helt opplagt ikke…

4 Likes

Distraction on steroids.

The-smart-way-to-keep-people

1 Like

Det var Bondevik-regimet som startet Norges rolle i krigen mot Terror, og fordi denne krigen aldri sluttet, behøvde man ikke noen ny krigerklæring om Libya.

Ja, det er åpenbart at statskanalens nyhetsformidling har nådd til boulevardpressens nivå. Man kan lure på hva som foregår i hodene til journalistene, som driver med dette. Har man noen faglig stolthet, er man kynisk eller skammer man seg egentlig? Og så kan man lure på hvor lenge det har vært sånn. Dvs. gjennom hvor mange år man selv konsumerte dette søppel, overbevist om at man da holdt seg godt informert om samfunn og verden. Var det kanskje sånn selv den gang statskanalen hadde monopol?

2 Likes

De er sannsynligvis så høye på seg selv og sin egen betydning, at de ikke enser at de gjør seg selv irrelevante. Det har skjedd før.

2 Likes

Nrks hovedoppgave er vel ikke å gi oss kritisk og sannferdig nyhetsjournalistikk, men å bevare den eksisterende samfunnsorden?

For meg selv var det det en skikkelig oppvåkning å begynne og lese Chomskys bok “How the world works” og registrere at Nrk er totalt uinteressert i temaet.

2 Likes