Nyheter MDTV Forum Om Doner

Om bloggen Steigan.no

Jeg savner en beskrivelse av hva Steigan.no representerer under siden Om, og foreslår denne:

Jeg forstår ikke at du gidder, men jeg tror en grunn er at du ikke er vant til bare å bli bannet og få alt du har skrevet slettet, slik at du ikke er tilfreds om du bare unngår det.

Den kommunismen Steigan har kjempet for er død, da industriarbeideren er borte, så han er vel som gamlinger flest, opptatt av at noe av hva de jobbet for blir ført videre. Alle er vi helter i vår egen historie, og det synes jeg er greit om ikke hyklingen blir for drøy, og Steigan unngår dette.

Hvis vi engang får flere som Pål Steigan her i landet og da tenker jeg på den megnden med informasjon han formidler. Så skal jeg også begynne å kritisere ham slik du gjør. Men har vi noen andre?

Jeg hadde en kjøter for noen år siden som holdt på sånn som deg. Desperat etter oppmerksomhet - uansett valør. Resten av gjengen i hundegården overså han totalt. Tenk om vi tobeinte nepskrell en dag ble like rasjonelle som dawgsa…:slight_smile:

Hæ? Vet du ikke at det er gøy å være kreativ? Jeg hadde stor moro med å lage denne satiren (særlig med å forandre mottoet til Steigan/bloggen) som bare tok meg en god time å finne på og skru sammen. Og om ikke annet så var det en pen satire - når du titter på den så er det som om noen med intelligens og kunstnerisk sans hadde laget den, som dessverre står i motsetning til noen av memene du poster.

Det er ukjent for meg at jeg er særlig banneverdig, eller at denne satiren skulle føre til noe sånt. Slutt å prøve putte meg inn i dine sørgelige kontekster, metaulven. Eller kanskje du vil at jeg skal minne forumet om hvorfor du er langt mer banneverdig enn meg…?

Da er du mer tolerant enn meg, Dias.

Jeg ønsker at dette sjeldne, norske nettstedet hvor man kan lese realpolitiske nyheter også skal ha et rasjonelt, redaksjonelt perspektiv.

Hvorfor er Pål Steigan imot kapitalisme? Jeg tror ikke det er fordi vanlige mennesker skal hindres i å bytte på varer og tjenester. Jeg antar at det er pga. kapitalkonsentrasjonen i samfunnet. Og hva er betydningen av kapital? Jo, det gir deg makt/innflytelse i samfunnet. Å kontrollere kapital gir deg makt. Og når Pål Steigan altså vil frarøve kapitalistene kapitalen, så dukker det opp et viktig spørsmål som kommunistene egentlig unngår å stille - hvem vil da kontrollere kapitalen i samfunnet? For om du samler all kapitalen i samfunnet under Stalin eller Mao, så har du bare skapet en ny (og større) maktkonsentrasjon.

Hvem skal styre samfunnet etter at kommunistene har gruset det? Arbeiderne! Jammen presis hvordan??? For Guds skyld kom med noe konkret! Forventer man virkelig at et samfunn av frivillighet skal kunne gro der en gjeng maktsyke “altruister” har tatt over all kapitalen i samfunnet med vold?

Så lenge Pål Steigan ikke vedkjenner at å “ta over alle produksjonsmidler” ikke er en løsning på problemet med maktkonsentrasjon i samfunnet, dvs. at marxistisk svada er et blindspor, så vil jeg fortsette min kritikk og satire.

Dessuten kan jeg legge til at Kongeriket Norge står for brorparten av den økonomiske aktiviteten i det norske samfunnet, slik at det er også er tvilsomt å kalle det “kapitalistisk”, eller å gi “kapitalismen” skylden for alt faenskapet som blir subsidiert gjennom staten.

1 Like

Ach jeg er saa bange, at jeg blir til Hund, mine Been begynder alt at blive haarete.


…har 3 spørsmål til deg:

  1. Er du imot politisk satire?
  2. Forsto du ikke at satiren hadde et meningsinnhold?
  3. Forsto du ikke satiren?