Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nytt dokument(nov 2020), fra Israelsk tenketank (Center for strategic studies)

For de spesielt interesserte, handler om The Pentagon’s UAP Task Force.

2 Likes

“Mellon emphasizes recent military UAP experiences like the 2004 Nimitz/Tic-Tac encounter, which is particularly notable because the witnesses are so credible and the incidents are backed up with sensor information”.
Troverdig fordi den kommer fra det militær-industrielle kompleks som leverer “false flag” på løpende bånd. Og ikke minst kan ha mulighet til et våpenkappløp med en oppdiktet fiende med utrolige tekniske forsprang. Det blir jo ekstra troverdig når det understøttes av sionister som “eier” dette komplekset.https://www.cnbc.com/2020/11/28/how-biden-could-impact-space-trade.html

Det er ikke politikere, men grasrota som har presset på helt siden 60-tallet, og endelig har noen politikerne forstått at det er noe som holdes skjult for dem, og da vil de svært gjerne vite. Dette emnet har vært latterliggjort av media i over 70 år, mange små drypp over lang tid, og folk flest oppfatter derfor dette som oppspinn og fantasi, det er jo slik hjernevasking virker. Men bevismengden har etter hvert blitt så omfattende at man kan ikke lengre kan ignorere dette.

Har sett intervjuet med Barack Obama og han vet neppe mer enn de andre politikerne, noe tidligere intervjuer både med han og John Podesta tydelig viser. Så har vi jo WikiLeaks lekkasjen som viser at disse guttene arbeidet hardt for å få tak i informasjon lenge før dette ble allment kjent.

Men du ser altså ikke den potensielt enorme inntekten det kan genere å ha ett våpenkappløp med en selvdefinert fiende?

Selvfølgelig vil noen forsøke å utnytte dette for å tjene penger, men disse objektene var her lenge før det militære-industrielle komplekset ble opprettet. Og det er jo “fotsoldatene” som rapporterer inn disse hendelsene, ikke politikere, eliten eller det militære-industrielle komplekset.

https://www.nationalgeographic.com/news/2015/11/151113-virgin-mary-sightings-map/

Generer dette.

Unknown

Men det nye med “hendelsen” med tic-toc er jo nettopp det at det militære-industrielle komplekset som gjør det.

Nei, de tre videoene som ble frigitt og publisert av New York Times i 2017 var allerede på nettet i 2007, jeg så disse videoene på et forum for militære på den tiden.

1 Like

De er da vitterlig levert av US.Navy.

1 Like

Som sagt, noen fra USS Nimitz hadde lagt de ut på forumet i 2007!
Christopher Mellon fortalte i år at de måtte “bøye noen regler” for å få videoene ut fra pentagon, og U.S. Navy uttalte til NYT at disse videoene aldri skulle vært frigitt.
Dette handler ikke om å tro, det handler om å se på bevisene og deretter kan man trekke sine egne konklusjoner.

Selv kan du ikke verifisere dine egne ufo opplevelser pga taushetsplikt. I USA kan man derimot bli kjendis ved å spre slike. Og bli mediehelter. Jmfr Manning.

https://www.google.com/search?q=tic-toc+navy+pilots&client=safari&rls=en&sxsrf=ALeKk00I-TLcP5HXeZd_TfWoUz5chjg7WQ:1606923396440&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwiCiOeR0K_tAhX0kcMKHVXBD24Q_AUoAnoECAYQBA&biw=960&bih=541

Objektene kan være tidsmaskiner fra fremtiden. I bygdeboka i Ålen står det angivelig at det ble observert mystiske lys i Hessdalen allerede i 1810, men disse lysene kan godt skyldes eksperimenter med tidrommaskiner (“flyvende tallerkener”) som NATO e.l. drev med i hemmelighet fra og med femtitallet eller før.

På femtitallet var det sjeldne mineralet thortveititt verdens mest verdifulle mineral, tre ganger så mye verdt som gull. Det skyldtes at de militære stormaktene brukte det til bl.a. jagerfly og tuppene på atomraketter som skulle bryte gjennom isen på Nordpolen. Kanskje de også brukte det til mer hemmeligstemplet teknologi?

Rundt år 2000, da forskere ved Høyskolen i Østfold analyserte spektralbilder av Hessdalsfenomenet, oppdaget de at fenomenet inneholdt nettopp thortveititt.

https://www.amazon.com/Identified-Flying-Objects-Multidisciplinary-Scientific/dp/1733634061

1 Like

Det er mange hypoteser, og tidsmaskiner er en av dem. De kan også være fra en annen planet eller en annen virkelighet/dimensjon, og det kan være en blanding av disse. Et spørsmål mange stiller er hvorfor holdes dette hemmelig, og hvem er det som tar avgjørelsene.

Har ingen interesse av å bli mediehelt, og jeg trives best i skyggen for det er lettere å beskytte seg selv der.

1 Like

Da unngikk du problemstillingen. Som var at lekkasjer ikke skjer på denne måten uten å være forhåndsgodkjent.

Hm. Noe tyder på at det ikke holdes hemmelig. Derimot tynes som en sitron.
“About 173,000,000 results (0.63 seconds)”

https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=ufo&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Men Jesus leder stort. “About 1,160,000,000 results (0.67 seconds)”

https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&sxsrf=ALeKk02GYp2luNp8XaHgjyaQXkbw5KXpGA%3A1606925143938&ei=V7vHX7PrOPCTwPAPleK5oAw&q=jesus&oq=jesus&gs_lcp=CgZwc3ktYWIQAzIHCAAQyQMQQzICCAAyAgguMgIILjICCAAyAgguMgIIADICCAAyAggAMgIIADoICAAQyQMQkQI6CwguEMcBEKMCEJECOggILhDHARCjAjoECC4QQzoECAAQQzoICC4QxwEQrwFQ38QKWLjZCmCY7wpoAHAAeACAAYcEiAHvCJIBBzAuNC41LTGYAQCgAQGqAQdnd3Mtd2l6wAEB&sclient=psy-ab&ved=0ahUKEwjz8onT1q_tAhXwCRAIHRVxDsQQ4dUDCAw&uact=5

Som må se seg slått av mer jordiske opplevelser. "About 2,420,000,000 results (0.47 seconds) "

https://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=porn&ie=UTF-8&oe=UTF-8

Mange lekkasjer skjer uten godkjenning, men jeg forstår ikke hva som er galt med en konsekvensanalyse og i tillegg ta hensyn til seg selv. Med å gå ut i media eksponerer man seg selv for alle slags mennesker, og man vil motta mye dritt/tullprat pga at temaet er så stigmatisert.

Det har vært et voldsomt hemmelighold gjennom 70 år, og CIA brukte til og med å infiltrere ufo-miljøet for å spre falsk informasjon for å diskreditere emnet. Les litt historie…

Du mistolker “intet å rapportere” med hemmelighold. Dette har vært i ukeblader i mange år nå. Men det er selvfølgelig mer interessant å gi det en martyrstatus.
“The phrase “flying saucer” had gained widespread attention after the summer of 1947”

Jeg syntes historier om enhjørninger er artige.

Indus_civilisation_seal_unicorn_at_Indian_Museum,_Kolkata
Her fra Indusdalen

Apropos UFOer og Israel, her er et interessant opptak fra 2011. En av fire videoer fra fire forskjellige vinkler, som viser et fenomen som ble rapportert av MSM verden over:

Fenomenet inntraff på dagen ni år før Jared Kushners “fredsplan” mellom Israel og Palestina ble offentliggjort.

https://www.livescience.com/12826-jerusalem-ufo-hoax.html

Hvorfor utløste ikke dette Israels omfattende luftforsvar? Den kunne jo være iransk.

Nå må du slutte å trolle, har nettopp opprettet en ny tråd med breaking news, jeg fortalte jo at denne nyhetene ville komme, i en annen tråd! :slight_smile: