Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nyhetsanker: – ABC News la lokk på Epstein-skandalen

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/nyhetsanker-abc-news-la-lokk-pa-epstein-skandalen/

Amy Robach, som jobber som såkalt nyhetsanker på ABC News, har sagt på video at hennes redaksjon hadde alt på pedofilinettverket til Jeffrey Epstein, men at kanalen ikke ville publisere stoffet. «Vi hadde denne historien i tre år … men vi ville ikke publisere den. … Det er utrolig hva vi hadde, vi hadde Clinton,…

3 Likes

Epstein drev ikke dette “kun for egen regning”, men som del av Deepstate der Mossad og CIA er dypt involvert. Det er gamle nyheter at de rekrutterer pedofile, og lar de drive på, for det er pressmidlet de har mot de for å styre de. På det vis har den skjulte hånd kontrollen over sine marionetter. De som ikke adlyder ordre kastes til ulvene.
Da Epstein slapp “billig” ved forrige anledning sto det klart at han var del av noe “større” og derfor skulle “tilbake til jobben sin”. Hans makker Ghislaine Maxwell er datter av en “berømt” Mossad agent, Robert Maxwell så med denne kunnskap i sum skal der ikke den store intelligens til for å regne ut hvem Epstein egentlig var i tjeneste for, og hvorfor han jaktet de med makt. Han ble helt klart drept, man knekker ikke flere nakkevirvler av å henge seg i sengetøyet, men om dette drapet skjedde “da han ble forsøkt berget” vil vi nok aldri få vite. De som tror han drev dette alene, og tok selvmord er naive, for det han drev med var tilsvarende “The Elm House” i London der Mi5 var dypt involvert. Det handler om “makt over maktmennesker” for å styre de, og Epstein skaffet deepstate den makten.

5 Likes

Etter sigende kom Clinton med Lolitaexpressen når han sist besøkte Norge. Her er det muligens noe å grave i. Hva fikk han ut av dette møtet, hvem møtte han, finnes det passasjerlogg etc?

4 Likes

Tror ikke han ble myrdet eller tok noe selvmord. Han er heller skysset avgårde til Israel for en pensjonist tilværelse. Dette i likhet med Leon Britten (Thatchers bully boy against the miners) som sto anklagd for pedofiligjerninger.

3 Likes

Sammen med Osama og Bagdadi. Muligens også ABB

Meget god oppsummering av Howard Widding. Nært beslektet med det jeg selv skrev på derimot ved Epsteins “død”.
Det som er interessant er følgende: at de offisielle media i Vesten kan skrive om Epsteins “død” og pedofili,men det er forbudt å sette Lolita Express i forbindelse med Mossad.
Og det er forbudt å påpeke at de sentrale skikkelsene rundt Epstein er identisk med omgangsvenner med Donald Trump fra the Manhatten Underworld og Chabads lyssky affærer.
Selv Trump-fansen i Norge sliter med å forstå bisarre politiske trekk som Trump utfører. Det faller dem ikke inn å forstå at Mossad sitter på ekstremt mye materiale om presidenten og kan knuse han til pinneved når det skulle passe dem.

3 Likes

Det er jo ikke lenge siden ABC ble tatt for å jukse med film, da de hevdet at skyteshow i Kentucky, var tyrkiske styrker som skjøt kurdere.

2 Likes

Her er en ganske treffende satire fra JP Sears:

2 Likes