Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ny versjon av "Call of Duty" mobiliserer til støtte for White Helmets


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/06/ny-versjon-av-call-of-duty-mobiliserer-til-stotte-for-white-helmets/

«Call of Duty – Modern Warfare» er et meget populært spill av typen «skyt dem ned alle sammen». Det kommer nå med en ny versjon der propagandaen for White Helmets er alt annet enn subtil. Den offisielle traileren ble nylig lansert, og der ser man klart hvordan White Helmets er vevd inn i historien blant…


#2

Call of Duty har slikt å føre. Deres annen verdenskrig ble vunnet av en Scarlett Johansen klone.
Etter en kort konferanse med husets spill-ekspert, har jeg fått vite at spillet også får skylden for den svake tjeneste-rekrutteringen i Storbritannia, for etter å dødd tretti ganger i løpet av den første halvtimen, begynner spillerne å forstå at dette er noe som gjør seg best på gutterommet.


#3

De kan dra til helvette!


#4

Call of Duty er utgitt av selskapet ActiVision grunnlagt av Larry Kaplan, David Crane, Jim Levy, Bob Whitehead og Alan Miller, og CEO er Bobby Kotick. Som sparket 800 personer for å bedre overskuddet på 15,6 milliarder og få større bonuser til seg selv. En behøver ikke å undersøke så mye før det er klart at spillindustrien er grunnlagt og styrt og eiet av det samme folket som eier MSM, vestlig presse og media forøvrig.

Spillindustrien og Hollywood er ikke det første en tenker på når det gjelder mediepåvirkning, men spillverdenen er en stor del av livet til titalls millioner unge vestlige mennesker, og påvirker dem som media ellers. Når mye av spillene som unge menn bruker mest tid på dreier seg om krig, er det ikke rart at CIA og Pentagon er interessert, for påvirkning ved at unge ubevisst får sympatier for parter i virkelighetens kriger blir åpenbar.

Når de som spiller krigsspill dreper hundrevis eller tusener hver dag i sin virituelle verden, vil motforestillingene for å drepe hvis de tjenestegjør som soldater bli mindre, spillene kan brutalisere og forherde, og opposisjon mot eget land USAs og vestens krigføring blir mindre. Krig som løsning kan bli mer akseptert når en selv driver krig hver dag i en VR verden.