Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ny våpenhvile i Kaukasus

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/ny-vapenhvile-i-kaukasus/

Krigen mellom Armenia og Aserbajdsjan, som startet 27. september 2020, har fortsatt i den omstridte Nagorno-Karabakh-regionen til tross for internasjonal diplomatisk innsats for å redusere spenningen og motivere de to sidene til å gå tilbake til forhandlingsbordet. Men ved midnatt til 18. oktober ble partene enige om en ny våpenhvile. Aserbajdsjan har gjennomført offensiver operasjoner,…

2 Likes

Den nye våpenhvilen er allerede brutt, og begge parter beskylder hverandre for bruddet. Vanskelig å forvente annet med så amatørmessig forhandlingsprosesser.

Hva spesifikt er Olaf misfornøyd med? Kanskje at ikke russerne bidrar med fredsbevarende styrker i regionen for å sørge for at fredsavtalen overholdes

1 Like

81259_src

https://menafn.com/1100966710/Pashinyan-is-a-product-of-Soros-says-Azerbaijani-president

1 Like

https://www.panorama.am/en/news/2020/10/18/Defense-Army/2383667

1 Like

Olaf har ikke egne meninger, han bare videreformidler det CIA har programmert han til som er å spre så mye hat, fake new og konspirasjonsteorier mot Russland som han bare klarer.

Slik går no pensjonistdagan.

Din dust! Må jeg skrive på barneskolenivå?: dette er en ytterst farlig situasjon som kan eskalere til en stor regional krig (forstår du?). Og i den sammenheng er Lavransdatter primitive lek som fremforhandler farlig, da slike primitive fredsforslag som han legger opp til, bare bidrar til eskalerer. Men det forstår vel ikke et barnehavecase som du?

Olaf mener krig er en ytterst farlig situasjon. Aha. Da er han ikke dement. Bare en smule tjukk i huet. Tror du skal fokusere på såpeserier og sport.

1 Like

Hm. Jødene leverer våpnene og jihadister fra Syria sloss. Mot de kristne.

1 Like
1 Like

Krig farlig? Tuller du?
Du ville jo at NATO skulle angripe Russland og hjelpe Ukraina med å få tilbake Krim!

2 Likes

Olaf er på autopilot. Argumenter er bortkastet.

1 Like

For en barnehage!!!

Selv om Steigan har skrudde meninger, så skriver han tross alt om politiske saker. Du og andre disipler her, har jo overhodet ingen forståelse for politikk - dere kommer kun med personangrep, for å holde folk med andre politiske oppfatninger borte fra bloggen. Håper du er stolt, når du skal oppsummere din personangrepsbragd for din barnehagetante.

Trist å få innblikk i ditt forvirrede sinn. Skal la deg være fra nå av.

1 Like

Selv nå har du ikke evnet å lære noe som helst. Tragisk!

Maxim Suchkov gir en god oversikt over mulige scenarier for krigen mellom Armenia og Azerbaijan, og da spesielt Russlands og Tyrkias roller i krigen.

https://www.themoscowtimes.com/2020/10/16/in-nagorno-karabakh-russia-faces-an-unenviable-task-a71778

Hvis du går inn på www.ispionline.it finner du ut at Maxim Suchkov jobber for den vestlige eliten.

Og angående krigen mellom Armenia og Aserbajdsjan så påstår Erdogan dette:

1 Like