Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ny lekkasje fra OPCW: 20 inspektører tok avstand fra fortellingen om "gassangrep"

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/12/ny-lekkasje-fra-opcw-20-inspektorer-tok-avstand-fra-fortellingen-om-gassangrep/

Wikileaks har kommet med en ny bombe fra Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW), organisasjonen som skulle etterforske påstandene om et gassangrep fra den syriske hæren i Douma. De dokumentene som er lekket via Wikileaks viser at det var massiv opposisjon internt i OPCW der hele 20 inspektører distanserte seg fra den narrativen…

6 Likes

Har virkelig ikke Kina og Russland i følge med andre land gjennomslagskraft nok til å få OPCW grundig etterforsket? Alle ser jo hva som skjer her: USA har brukt OPCW som et instrument i egen informasjonskrig. Det er bare ett av veldig mange eksempler på hvordan USA undergraver internasjonal lov og rett. Dette må etterforskes og meisles i historiens granitt. For når alt kommer til stykket så er det bare sannheten som er mektig nok til å holde demonen i tømmene i dens forsøk på å ødelegge verden. Hadde Russland og Kina brukt en brøkdel av sine våpenbudsjetter på å verne det internasjonale retssystemet mot angrepene fra USA, så ville det gitt langt bedre avkastning enn disse fånyttes forsøkene på å matche USA militært.

5 Likes

Godt poeng. Man kunne jo også kreve at Norge melder seg ut av OPCW og saksøker dem. På stortinget kunne mantra være: Norge samarbeider med kriminelle

2 Likes

I dag er det ingen som setter spørsmålstegn ved ytringsfriheten som en overordnet, ukrenkelig og urokkelig verdi i Norge, skriver medielabben!

Vel, Wikileaks-lekkasjen viser klart og tydelig at pressefriheten i Norge er en myte, og at det norske demokratiet er en illusjon!

Uten sterke og uavhengige medier, bryter samfunnet sammen, skriver Hanne Skartveit!
Etter alle avsløringene om den sterke sensuren i norsk presse framstår Hanne Skartveits artikkel latterlig, selvskrytende propaganda i beste Kim Jong un-stil !

Avisa klassekampen er forlengst ødelagt og avisa framstår i dag som et hån mot arbeiderklassen!

Nord-Korea er fortsatt i krig. De kan bli utsatt for å første-angrep med atom-våpen imorgen. Liksom Russland, de gjennomfører øvelser hvor halve befolkningen er involvert? Regn med at Pyongyang kan evakueres på 6 timer.

Nei, som du jo vet er både Kina og Russland erklært fiender av den frie vestlige verden og dens demokratiske og åpenhjertige forkjempere av fred og frihet som Kil…Hillary Clinton og DNC, Tory og andre store Israel lojale ansatte verdensledere.

1 Like