Nyheter MDTV Forum Om Doner

Ny informasjon om Pulse-massakren slår hull på myter


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/03/ny-informasjon-om-pulse-massakren-slar-hull-pa-myter/

Av Ivar Austbø. Nylig offentliggjorte bevis sår tvil om noen av de mest utbredte teorier om massakren på homoklubben Pulse i Orlando, der 49 mennesker mistet livet. Omar Mateen var mest sannsynlig drevet av troskap til den islamske stat, og et ønske om å straffe USA for bombing av sivile muslimer. Teorier om at hans…


#2

Både i Orlando og Boston var det hele skuespill, ingen døde. Sjekk (video-)bildene selv, og hør legenes “vitnesbyrd”.
Las Vegas var ekte, men det hele er et plott og narrespill, men hvem som gjorde hva har vært vanskelig å finne ut. Noen skulle utføre skyting med løskrutt og skuespillere. Dette må noen andre ha visst, og blandet seg inn og utførte ekte skyting, fra flere steder. Det var (ekte) masseskyting inne i to andre casino samtidig. Paddock var uskyldig og skjøt ikke et eneste skudd (se filmen Shooter m/ M. Wahlberg).


#3

Det kan neppe være tvil om at Vestens intervensjon i Irak og tilsidesettelsen av sunnimuslimene der, er den vesentligste årsaken til størrelsen på tilslutningen til IS. Men wahabismen var der på forhånd og var nok en vesentlig faktor i mobiliseringen til kamp for islamistisk løsrivelse fra Russland i Tsjetsjenia og andre russiske områder, for islamistiske maktovertakelsesforsøk i Sentral-Asia, og for islamistisk løsrivelse av Xinjiang fra Kina. Mange fra disse områdene har sluttet seg til IS… Men herjingen med muslimske områder overalt har selvsagt bidratt til å radikalisere muslimer inn i krigs- og renhetslæren wahabisme. Det har gitt mange muslimer forestillingen om at de ikke kan bevare sine samfunn uten konskvent krig mot alle som ikke er “rene”.


#4

Jeg trodde det ikke før jeg fikk se det, men jeg er redd du har rett - det ser akkurat slik ut. Falske nyheter trives best uten spørsmål.