Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nulltoleranse for kritikk på NRK Ytring

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/07/nulltoleranse-for-kritikk-pa-nrk-ytring/

Av Pål Steigan. NRK har ført seerne og lytterne bak lyset når det gjelder påstandene om bruk av giftgass i Syria. 10. juli 2018 skrev Dag Bredvei på NRKs nettsider: «Organisasjonen for forbud mot kjemiske våpen (OPCW) har funnet flere typer klorgass to forskjellige steder i Douma i Syria, der over 40 barn og voksne…

9 Likes

For noen år siden var propagandaen til nrk pakket ganske pent inn. “Folk flest” svelget unna alt - uten en eneste kritisk tanke. I dag er søpla fra Bilderberger-kringkastingen så klein at selv gullfisken min blir traumatisert. Dessverre svelger “folk flest” fortsatt unna. Så de skal ha for at de har gjort en solid jobb med papegøyefarmen. Men pinlig er det at “vårt folk” fremstår som en gjeng med imbesile tullinger uten evne til grunnleggende logikk, sannsynlighetsberegning, og egen tankevirksomhet. Hvis man spør et tilfeldig utvalg fra møblerte hjem med hauger av studiepoeng om feks. White Helmets kan man bli mørkredd. Og folk som aldri har hatt ei hjernecelle knytta opp mot amerikansk utenrikspolitikk, eller innenriks for den del, har nå endeløse synspunkter om Trump. Et absurd skue.

11 Likes

Utdannelsessystemet og Pressen ble tatt over av Verdenseliten for 100 år siden.
Politikere, Rettsapparat og Akademia er korrumpert.
Debatter på nivå med dem de hadde i Antikken, basert på fakta, logikk, argumentasjon og artikulering, finnes ikke lenger.
IQ siste tyve år har sunket med 0,2 pr år.

For å sitere Gro Harlem Brundland:
“Det er typisk norsk å være god”.
https://search.yahoo.com/search?ei=utf-8&fr=aaplw&p=Brundtland+det+er+å+være+norsk

5 Likes

Trøsta får være at NRK dør med oss gamlingene. Yngre mennesker har ikke den samme sentimentaliteten.

2 Likes

Nå ble jeg enda surere fordi jeg ikke fikk sagt opp NRK-lisensen før 1. juli, og må betale til dette propagandaorganet fram til jul uten TV-signaler. Lytter jo ikke engang til DAB, hadde de hatt FM-nettet slik at jeg kunne lyttet til Ut i naturen på søndagsmorgenen, slik jeg gjorde i gamledager, ville det vært greit med disse 1400 kronene, som jeg kunne trengt til garderobeskap. Mens nå står jeg uten radio, TV og garderobeskap, 1400 kr fattigere, som har gått i lomma på disse folka, som i tillegg trosset folkeviljen i sin arroganse med tvangsinnføringen av DAB.

5 Likes

Du må være mer nøyaktig i bruken av kildene Pål. Bredvei kan ikke beskyldes for “fake News” når han gjengir OPCW på at det er funnet spor etter klorgass i Douma. Ut i fra linken du siterer fra, ser du jo også at det er rester etter klorgass de har funnet, men ikke spor etter nervegass.
Det du kan kritisere Bredvei for er at oppslaget hans er dandert slik at folk spontant trekker slutningen at det er regimesiden som har brukt klorgassen. Slik faller det inn i trenden med at NRK kolporterer det som er statlig norsk uten rikspolitikk. Når en så på TV-bildene, hvor White Helmets folk spylte folk, mest unger, var det jo også åpentbart at ofrene var utsatt for midler som ga de pustevansker. Flere titalls døde jo også. Men HVEM som hadde utsatt dem for klorgassen sto jo helt åpent. Det kunne jo like godt vært opprørerne sjøl som sto bak det, for å produsere mediaoppslag for å presse fram USA-bombing. Heller ikke OPCW rapporten trekker noen slutninger, ennå, om hvem som måtte ha spredd klorgassen. Det burde jo Bredvei ha problematisert i oppslaget sitt. I stedet henger det i lufta at det VAR regimesiden som gjorde det.

NRK når absolutt flest mennesker i Norge med sine nyhetssendinger og aktualitetsprogrammer tilknyttet nyhetssendingene både på TV og radio, spesielt eldre. På radiosiden har de ingen konkurrenter, andre radiokanaler er mer støysendere enn radio. Når det gjelder andre tvkanaler er det bare TV2 som har nyhetssendinger og noen aktualitetsprogrammer, men er egentlig ingen konkurrent til NRK når det gjelder nyhetsformidling på tv.

Den globale finanskapitalen kan ikke kjøpe statseide tv kanaler (ennå), så de infiltrer dem. Med sine beste folk her, som sørger for å gi norske tv-seere et verdenbilde som som er tilpasset det det militær-industrielle komplekset ønsker at godtfolk skal vite.

Så den globale storkapitalen kan, med den amerikanske krigsmaskinen som sin jernneve, føre sine kriger for å prøve å styre all handel på alle markeder til sin fordel, og få tilgang til de naturressurser de ønsker med den mette og trette norske befolkningen sitt samtykke og aksept.

Når NRK har høy kvalitet på sine øvrige programmer får også NRK høy troverdighet på sine nyhetssendinger og aktualitetsprogrammer. Når NRK fremstiller en krig som en frigjøringskrig som feks krigen mot Libya, synes ikke spesielt eldre som har sett på Dagsrevyen siden begynnelsen på sekstitallet, at det er noen grunn til å tvile på det og undersøke saken nærmere, og de bruker ikke Internett til det heller, de stoler på NRK.

Etter Dagsrevyen er det gjerne Norge Rundt, hvor bare kjenningsmelodien får mange til å finne frem vaffeljernet, eller Monsen på tur, nordmenns favorittprogrammer. NRK er flink til å holde den store stygge verden unna, og få folk til å tro at her oppe i Norge er vi bare tilskuere til hva som skjer.

At Norge er i ferd med å bli en amerikansk militærbase behøver ikke folk å vite, og at regjeringen med AP vil selge naturressursene som har gitt oss vår velstand trenger heller ikke folk å vite før det er for sent. Underrapporteringen av ACER er et eksempel på det.

3 Likes

Jeg tror ikke du helt forstår hva Steigan skriver her. Man må kaskje ha litt kjennskap til kjemi for å forstå det. Mange produkter inneholder klor som er et veldig reaktivt stoff. Det reagerer lett med vann til HCL. Når noe av dette brenner kan det utvikle seg små mengder klorgass pga kjemiske reaksjoner som skjer. Detter har ingen verdens ting med at det er brukt klorgass. Det ville være å villede, og det er akkurat det som er gjort her. Når det gjelder snuff filmen fra white helmets kan man etter det gutten som ble intervjuet etterpå trekke hvilke slutninger man vil. Jeg ville ikke brukt dem som sannhetsvitne for noe. En gutt ble intervjuet i etterkant av denne hendelsen. Han sier visstnok noe annet.

4 Likes

‘At Norge er i ferd med å bli en amerikansk militærbase behøver ikke folk å vite, og at regjeringen med AP vil selge naturressursene som har gitt oss vår velstand trenger heller ikke folk å vite’ Ja… Follow the fiat ponzi money (mengden øker hinsides var dag;) og verre blir det nok før det går som det går. Til neste runde så bør man nok fokusere mer på maktfordelingsprinsippet med mer. Vi ødelegger alt vi har og konflikter er på menyen. Galskap galskap * galskap. Og NRK modellen bør ses over og tilpasses til den stein korrupte virkelighet vi lever i… Hatten av før steigan.no som prøver å gjøre noe…

5 Likes

“Norwegian Base May Become Marines’ Hub in Europe”
Marine Rotational Force-Europe:
In addition to proximity to the cold-weather battle training that Commandant Gen. Robert Neller has said he wants to emphasize, Vaernes offers the Marine Corps next-door access to a series of caves, maintained by the Norwegian military, that stock enough gear, vehicles and ammunition to equip a force of more than 4,600 troops. Managers of the system, called Marine Corps Prepositioning Program-Norway, said use of the gear for training and exercises on the continent had grown “exponentially” in the last 24 months.

4 Likes

Vedrørende MSM så er det interessant at Amedia AS nåmer er eid av interessen som står banksektoren nære (ny for meg;). Dvs ut med LO og så videre og inn med private aktører som eier banker som tilviker penger og som nå kontrollerer msm også. Litt sent men hvor er debatten? Maktfordelingsprinsippet er sentralt i en demokrati og nu er demokratiet enn mer kidnappet av banksektoren uten debatt… Utfallet blir det samme men…

1 Like