Nyheter MDTV Forum Om Doner

NRK og andre medier løy om giftgass i Douma


#1

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/07/nrk-og-andre-medier-loy-om-giftgass-i-douma/

Av Pål Steigan. I april 2018 påsto jihadister i Syria, og blant dem White Helmets, at de syriske regjeringsstyrkene hadde sluppet klorgass over Douma. NRK hadde et stort oppslag på sine nettsider der de brukte White Helmets som sannhetsvitne og skrev: ”Helikoptre slapp fire tønnebomber med kjemisk gass.” Journalistene Pedja Kalajdzic og Gry blekastad Almås…


#2

OPCW blir altså har brukt som et redskap for å sannsynliggjøre et klorangrep til almennheten. Man går også enda lengre. I tillegg til at USA tidligere har fått vekk folk fra denne organisasjonen fra land de ikke liker, skal OPCW nå få “dømmende kraft.” Makt til å avgjøre hvor et “kjemisk angrep” kom fra. Enhver ville her nokså sikkert tenke sitt. Slik jeg ser det er dette gjort fordi man da slipper politisk behandling av saken og kan gå raskere til krig. Russland har selvsagt protestert mot denne oppskaleringen av makt disse utvalgte får.


#3

Nrk har nå endret overskriften i artikkelen fra spor av “kjemiske våpen” til spor av “kjemisk materiale”.
Det er funnet spor av kjemisk materiale i Douma i Syria!
Dette er fullstendig lavmål av Norsk Rikskringkasting. Saken og overskriften er selvsagt at det ikke er funnet spor av kjemiske våpen.
Den eneste “godartede” unnskyldningen for jounalist Dag Bredvei må eventuelt være at han ikke gjør annet enn å oversette fra Reuters som han oppgir som kilde og limer inn linken til rapporten uten å bruke mer tid på saken.


#4

Til opplysning endret NRK tittelen på artikkelen på oppfordring fra meg.

Men til NRKs “forsvar” så er dette en sak som kommer fra NTB som de bare har postet, iføge Dag Bredvei. Dette er selvfølgelig ikke en god unnskyldning siden NRK har et selvstendig ansvar for det de publiserer på NRK, men er en forklaring.


#5

Hadde jeg hett Bredvei, hadde jeg vært ekstra forsiktig.


#6

Fiction A :
Mor og far til liten skolegutt i Malmø 2019 over tallerken med cornflakes :
Har du husket å sende ut dronen ?
Du må se deg for på skoleveien .

Fiction B (fra framtiden)
Moderniseringsministeren Monica Mæland som hadde bistått Malmø i det norske helautomatiserte kriminalsystemet i byplanleggingen fra 2020- 2030,på besøk i Skåneregionen som først og fremst er en del av Europa. Det er august 2031.
Malmøpolitiet får bistand av Monica Mærland i å håndtere kriminelle:
Monica ankommer byen i globalist- uniform, og går ut i kjent stil, og truer de belastede områdene gjennom en megafon:
-Hvis dere ikke gjør som jeg sier, skal det gå dere verre enn verst!
Moderniseringsministeren og følget, planlegger en offensiv, fra setene i et pansret kjøretøy som glir sakte inn i de belastede områdene, “sømløst” koordinert med politifolkene på stasjonen, og med døgnkontinuerlig filming via droner, og overføring til storskjermer overalt i byen der innbyggerne kan følge med hvordan dette utvikler seg.
Det er rigget øltelt og benker foran storskjermen i sentrum der alt blir overført.
-We will handle this, hvisker hun til en medbrakt journalist.
-Jeg er ganske direkte, sier hun høyt.
Tekstingen via google som fortsatt ikke er perfekt :
-This`ll be a piece of shit.
Det de ikke vet er at Monica har en mer avansert form for teknologi på mobilen.En app som kommuniserer med dronen. Dronene zoomer inn med ansiktsgjenkjenning, og skjærer opp asfalten i sirkel rundt objektet. Hennes tilrådde byplan Malmø 2020 fungerte, da de la inn hulrom under store deler av asfalten under byen.
Monika ser bestemt på en av kommandoene på mobilen, et program spesialtilpasset for å håndtere opposisjonelle og kriminelle, og objektene forsvinner ned i et hull , store som radiusen på et kumlokk til lyden av laser. Et skyvedørsystem stenger nesten samtidig åpningen. Ferdigsortert, går de til ulike adkomsthaller i fengslene via et transportsystem, og en stor tavle med digitale nummer viser opptellingen i systemet som sorterer under renovasjonsavdelingen.


#7

Også BBC og andre kanaler endret overskriftene sine på lignende måte, etter at de først fikk det til å se ut som at OPCVs konklusjon var den motsatte av hva de faktisk sa. Den siste versjonen er mer åpen for å tolkes som hva man ønsker å legge i det. Ved at de først sementerer budskapet om «kjemiske våpen», for så å bytte til «kjemikalier» , vil den jevne overfladiske leser tenke «kjemikalier = kjemiske våpen, ergo Assad = slem». Hensikten er altså ikke å opplyse , men å villede leseren ved å gi bevisst forvirrende utsagn.


#8

Fellesferiemodus i NRK? :slightly_smiling_face:


#9

Muse - Reapers


#10

Jarjarcuzzi!

Siste fra Imperiet: Siden Disney har overtatt Star Wars, skal det nå skrives en ny vignettmelodi til bruk i alle fremtidige Star Wars-prosjekter. Foreløpig arbeidstittel er “When You Wish Upon a Death Star”.


#11

Jepp, det er sånn det funker. Virker gjør det også, og såpeglatt er det; metoden er velsignet enkel å fornekte bruken av, dersom noen skulle antyde noe kritisk i den retning. Og iboende i en slik fornektelse ligger også en nærmest automatisk kontring, i form av en identifisering av den kritiske sjel som sannsynlig k-teoretiker og en faen til å lese bibel.


#12

I går takket May Trump for å ha støttet hennes løgner i Skripal saken. Denne saken, og den etterfølgende, blir mer og mer mystiske. Sett fra et vitenskapelig perspektiv er det mye som ikke stemmer. Såkalte journalister som gjør analyser av nervegasser på no time. Politikere som legger lokk på giftgassangrep i fire dager mens befolkningen valser intetanende rundt i kontaminert område. Bare det siste er nok til å sende den britiske statslederen ut av kontorene med et brak.


#13

Ingenting å lure på i det hele tatt, denne suppa er tynnere enn vann, og det har aldri vært så mye som en millimeter rusten spiker oppi gryta i det hele tatt. Men det skal nok dessverre mye til at den ikke blir fortært og tillagt en smak av kjøtt på beina av altfor mange. Det har jo funka fint hver gang før, i hvert fall.


#14

Er ikke slike løgner straffbare?
Aftenposten bidrar jo til ulovlig krigføring i strid med Internasjonal lovgivning, der resultatet blir at mennesker dør, skades, utsettes for blokader på mat/medisiner, mange får sine hjem ødelagt og millioner ender opp som flyktninger.


#15

Ja, Imperiet har vel i hvert fall laget de to siste filmene:Heldigvis finnes det jo andre stjerner man kan ønske seg til, så Timmy sin sang er jo i seg selv fin den og burde spares i denne sammenhengen. Man kunne like godt brukt sanger som disse:
The Force awakens:


The Last Jedi:

#16

Rebel Force Daily

Imperiet er overalt, og det følger prinsippet om å skjule seg ved å herje rett foran øynene våre ved høylys dag, altså kamuflasje ved alminneliggjøring.

Sjekk for eksempel logoen på denne gamle pappesken som har befunnet seg inne i mitt hjem de siste ni årene, minst. Coloplast driver offisielt med medisinsk utstyr, bandsjer etc. Javisst. Veldig jeg hadde turt å satse på det utstyret til et akuttkirurgisk feltsykehus for The Rebel Force, da.

At jeg ikke har lagt merke til og skjønt tegninga før. Because that’s no moon, for kølsvarte.


#17

“Imperiet er overalt, og det følger prinsippet om å skjule seg ved å herje rett foran øynene våre ved høylys dag, altså kamuflasje ved alminneliggjøring.”
Hide in the open ja, det kan være ganske underholdende.
Var på Vikingskipet en gang, tror det var villmarksmessa eller noe antikvitets og bruktmesse, og stod langs veien i nærheten der, og stod og venta på en som skulle komme kjørende som avtalt .Parkeringsvakter var det ganske mange av i de gule refleksvestene, og dem ser man ikke etter når man skal leite etter noen.
En refleksvest fra sekken ble trukket på i god tid, som eksempel på hide in the open, og det fungerte greit det. Avtalebilen kjørte rett forbi.


#18

Iom. at du da gikk glipp av haikemuligheten hjem med avtalebilen, kan det virke som om dette også var et tilfelle av ris til egen bak, eller å finte seg sjæl rett på nevnte. Men prinsippet fungerte, og det er i grunnen den beste og mest elegante måten å gjemme noe på i mange sammenhenger.