Nyheter MDTV Forum Om Doner

NRK kutter gravejournalistikk til fordel for sport

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/08/nrk-kutter-gravejournalistikk-til-fordel-for-sport/

NRK skal i løpet av høsten redusere bemanningen i Dokumentar- og samfunnsavdelingen med 11 årsverk. Samtidig skal Sporten styrkes med ti årsverk. Det melder Journalisten (og før det: Medier 24). Det er tre år siden NRK foretok sin forrige snuoperasjon da de reduserte antall årlige Brennpunkt-programmer fra 20 til 16 – blant annet for å finne…

8 Likes

La dem holde på med noe dem forstår seg på. Da blir det i det minste god TV. Graving har aldri vært NRK sterke side, selv om de er flinke til å lage dramatiske vignetter. Jeg går for crowdfunding, heller enn lisens.

5 Likes

NRK har ansatt 25 % journalistene i landet, og økningen av avdankete idrettsprofiler trenger sysselsetting.

3 Likes

Det norske folk skal avledes, forledes og villedes. Vi skal ikke tenke over hvorfor Rygge Flyplass ble nedlagt på grunn av en flysete-avgift, og at Pentagon like etter har budsjettert med 220 Millioner for å gjøre den om til en flyplass for amerikanske kampfly uten å spørre stortinget. Vi skal ikke ha gravejournalistikk om norske forhold heller.

Norge gjøres i det stille om til en fremskutt amerikansk militærbase, og da må selvfølgelig det norske folks oppmerksomhet flyttes til noe annet. Sport virker samlende, spesielt når nordmenn klarer å løpe inn Gull til Norge, enten med sko eller ski på føttene. Ungdom skal heller kunne fotball-tabellene enn gangetabellene, så folke-opplysning må vike for underholdning.

NRK er en statseid tv og radiokanal, og det den globale storkapitalen NWO ikke kan kjøpe, infiltrerer de. De har nok av agenter på NRK som vet hvordan de skal utforme nyheter og sette sammen et programtilbud som gjør Nordmenn stort sett ukritiske til USAs kriger, og feks avleder oppmerksomheten vekk fra at norsk suverenitet og råderett over egne naturressurser avstås litt etter litt til EU, et påfunn fra NWO for å få europeiske land til å privatisere sine økonomier.

I NRK-boblen skal det være kos med Norge Rundt, Monsen på tur, og dyrking av idrettprestasjoner. Klarer Monsen på tur å unngå amerikanske militærbaser på sine fjellvandringer så mange det blir av dem snart? Nyheter skal serveres ferdig fordøyd til et mett og trett nedsløvet norsk tv-publikum som bare skal ha det lettvint på kvelden både når det gjelder mat og informasjon.

Da er det er best å ikke gjøre dokumentarer for opprørende, som om folkemordet i Jemen, utført av en koalisjon som Norge selger våpen til. Kritisk sans til befolkningen skal erstattes med likegyldighet, så NWO sin fremdrift og timeplan for sin nye verdensordning ikke blir for forstyrret. Lett for NWO som eier og ellers kontrollerer vestlig presse og hovedstrøms-media 100% som vi kan se.

7 Likes

Jeg mener NRK har blitt verre. Før kunne de vise en kritisk dokumentar om kuppforsøket i Venezuela i 2002. Det hadde aldri skjedd nå. Før slapp mer kritiske stemmer til. Selv om de alltid har vært statskanalen og regjeringstro. Jeg merker også amerikanerne har kolonisert sinnene våre. Folk bruker mer og mer engelske ord og vendinger (anglisismer), Netflix o.l. har blitt større og større. Merkelig i en tid da USA er på vei nedover.

3 Likes

Alt da jeg hang på NTNU, var alle lærebøker, bortsett fra forelesernes egen publikasjoner, på engelsk. Det medførte at jeg fortsatt har problemer med å snakke om økonomikk på norsk.

2 Likes
  • Jf. Landsmorderen, er det “typisk norsk å være god”. . . . . . .
3 Likes

Tænk å vær ifra eit lainn der allverden beundra ka vi veit og ka vi kainn. (Tysland) ironi

3 Likes

En sak verdt å følge med på i framtiden:
Wikileaks etterlyser Assange-medarbeideren Arjen Kamphuis. Han er meld savnet, sist sett i Bodø den 20. august.

4 Likes

Men hva i kølsvarte hjelper det at de kutter i “gravejournalistikken” da, da, da, når de bare fyller opp sendeflatene igjen samtidig fra motsatt ende med sport. Hallo. Vi blir jo aldri kvitt det på den måten.

Verden vil bli penere og mer sann uten dagsnytt 18, kveldsnytt, politisk kvarter, urix, osv. Agent-journalismen og profesjonelle manipuleringen gjør stor skade.

NRK kan gjerne drive med sport, sommeråpent og minutt for minutt. Da gjør de ihvertfall mindre skade.

5 Likes

Au! (giggle, giggle) :blush:

Norge mot avgrunnen - minutt for minutt.

4 Likes

Nrk unnlater å skrive annet enn at en mann er savnet. I dag hadde de med navnet hans.
Ellers skriver de om mange “nordmenn” som gjør fæle ting. knivstikking ran ildspåsettelser osv Var vi slik før? Hvis statistikkene som omsider hostes frem fra resten av Europa stemmer har vi et enormt problem.

2 Likes

Antageligvis er han borte på fjellet, som så mange utenlandske fotturister i opp gjennom årene. Men Wikileaks-forbindelsen gjør at man kan tenke seg at det finnes en del andre muligheter,

1 Like

Nrks txttv-avdeling forteller oss nå at 330 000 tonn mikroplast havner i naturen hvert år ifølge en tysk studie. Slitasje på bildekk er noe av det som gir store utslipp. Mikroskopiske platbiter skader organismer som tar dem opp i seg.

Skal de nå prøve å lure folket enda en gang? Bildekk består som kjent av gummi laget av kautsjuk fra treet med samme navn. Kan det virkelig stå så dårlig til med akademia?

Fra artikkelen:


Halvparten av alle bildekk for sommerbruk er laget av SBR, som står for Styrene Butadiene Rubber - altså plaststoffer.

Forholdet mellom styren og butadien avgjør hardheten i gummien, økt innhold av styren gjør den hardere og mindre gummiaktig.

I et vanlig sommerdekk finner du rundt 65 deler SBR og 35 deler PBR (polybutadien).

Dekket inneholder videre hele 67 deler sot (carbon black) som øker veigrepet og gir gummien styrke/rivfasthet, og 40 deler olje som gjør det mulig å kna komponentene sammen slik at man kan bygge dekk av dem.

Kjemikerne liker også å mikse inn silisiumoksider av ulike typer (silica) sammen med stearinsyre, akselerator, svovel, voks og antialdringsstoffer, samt stoff som beskytter dekket mot UV-lys.

Som om ikke alt dette var nok, finnes det dekkfabrikanter som stapper inn EPDM, polyklorfenoler, nitrilgummi og diverse silikonvarianter.


Ikke bare kautsjuk, der alt-så.

Ps: Spør ikke meg hvordan de får regnestykket i artikkelen til å gå opp, det opereres med begrepet “andeler” av de ulike komponentene i gummi/ plastblandingen, men ser man på tallene blir man ikke veldig mye klokere av det. At det er flust med plaststoffer i dekkene, er det imidlertid ingen tvil om.

2 Likes

Der ble jeg altså lurt igjen. Satan hvor lite man vet inn i alderdommen :blush:

2 Likes

Hvis det er noen trøst, får du prøve å si til deg selv at når du først ble lurt, så ble du i det minste heldigvis lurt av en som i hvert fall er smart nok til at det ikke er noe stort nederlag å la seg lure. Selvgjort er velgjort, som det heter. :wink:

1 Like

Naa fikk jeg pc en tilbake, men det er satt inn ny harddisk, og det flimrer syltynne turkise striper over hele skjermen.

1 Like