Nyheter MDTV Forum Om Doner

NRK fornekter seg ikke – FEM minutter McCain i beste sendetid

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/09/nrk-fornekter-seg-ikke-fem-minutter-mccain-i-beste-sendetid/

NRKs flaggskip Dagsrevyen viste igjen at den ikke er noe annet enn en dårlig kopimaskin fra USA. 1. september 2018 presterte redaksjonen å gi seerne fem minutter panegryrisk hyllest av krigshisseren John McCain i forbindelse med begravelsen. Det var som om et medlem av det norske kongehuset skulle ha gått bort, og journalistikken, eller hva…

4 Likes

Det er rart med det. Jeg husker da McCain dro på visitt til Norge og Sverige i 2014, for å presse på for ytterligere militarisering av nordområdene. Politikerene stod på pinne for ham, mens NRK og andre tonet de hvor sentral han var i militærindustrielle komplekset.

Han ble framstilt som en snill, ufarlig gammel onkel, “en krigsveteran og tidligere presidentkandidat” var konsekvent alt de beskrev ham som. Inntrykket var at han var en avdanket politiker på kosetur.
Ingen norske medier tok med at han var leder for Senatets forsvarskomité. Husker jeg rett, besøkte han bl.a. marinen i Horten, hovedkvarteret i Reitan og svenske forsvarsledere.

Ingen medier fant det påfallende at en av de mektigste militær-lederne i verden besøkte romobservatoriet i Ny-Aalesund på Svalbard sammen med den norske forsvarsministeren, som dermed åpenbart må ha militær betydning. De gidder knapt å skjule det.

Jeg tok et screenshot av McCains twitter om dette:

mccain%20og%20s%C3%B8reide%20-paa-svalbard

8 Likes

Korreksjon: Besøket var i august 2015.

Media driver jo med profesjonell framstilling på en måte som tilfredsstiler dem de jobber for. Det står ikke på dyktighet.

4 Likes

McCain var en “fugl” i følge militæret i USA, så han var lite pop blant dem.
Da HRC tapte valget, mistet også Clinton Foundation mye av sine bidrag, blant annet fra Norge. Hvem var det pengene heller gikk til? Jo, McCain Institute. Fra en krigshisser til en annen, mao.

6 Likes

Til helvette med NRK!

3 Likes

– minutt for minutt.

2 Likes

Jeg forstår ikke? Hvis man skal hylle Mccain må man vel også hylle de andre som bombet. Mange av de som drepte sivile for fote i Vietnam har fått personlige problemer på grunn av dette. USA burde komme med en uforbeholden unnskyldning til Vietnam for krigen og fordi de hyller Mccain, ellers har de ikek lært nen verdens ting