Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nrk - en stat i staten?

Denne er fra resett.

Hvorfor er det forbudt å kommentere under nyhetssakene til skattefinansierte NRK ?

“Får man ikke lov til å kommentere noe man blir tvunget å betale for, er det politikernes oppgave å sette press på NRK.”

“For staten beordrer deg å betale for et produkt du ikke ønsker. Med de nye lisensreglene er det heller ikke mulig å slippe unna. Du skal og må betale. Hvis ikke venter bot eller i verste fall fengsel.”

Er dette rettferdig?

“Tiden er i ferd med å renne ut. Får ikke «den lille mann» politikerne på sin side, blir «den lille mann» alene i sin kamp for å bevare ytringsfriheten. Da er det ingenting å gjøre når det fremmes krav om å stenge alle kommentarfelt i en ny lov som vil dukke opp i fremtiden.”

4 Likes

Regner med dette er fri fantasi fra artikkelforfatteren (på Resett).

Det er nok en ubegrunnet påstand vil jeg tro.

1 Like

Den “lille mannen” har sammen med sine Ny-liberalistiske ledere laget en ny definisjon på ytringsfriheten https://snl.no/ytringsfrihet.
I den Ny-liberalistikse verden handler ikke ytringsfriheten lenger kun om beskyttelse mot staten. Den er nå også ment som en beskyttelse mot alle som missliker spredningen av Ny-liberale tanker, ideer, eller moral. Denne forståelsen av ytringsfriheten gjelder kun for Ny-liberalister, for alle andre gjelder no-platforming.

“den lille mann” er en idiot https://no.wikipedia.org/wiki/Idiot som ikke forstår at både ham selv og hans politiske fiende på den motsatte side begge to er Ny-liberalister.

1 Like

Godt spørsmål. Hvor mye sensur skal vi akseptere?
Det utvikles idag alternativer to Youtube++
Det utvikles idag et russisk alternativ til Wikipedia.
Her seg jeg for meg et norsk alternativt forum til MSM kommentarer (som sensures vilt).
Selvfølgelig vil et uavhengig forum defines som ISIS på nett, og angripes vilt. Egentlig kan det finansieres uten reklame?

1 Like