Nyheter MDTV Forum Om Doner

Norsk Folkehjelps innblanding i Syria

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/12/norsk-folkehjelps-innblanding-i-syria/

Av Eva Thomassen. Generalsekretæren i Norsk Folkehjelp (NF) Henriette Killi Westhrin rettferdiggjør NFs innblanding i sammensetningen av grunnlovskomiteen i Syria i Klassekampen 11.12. 2019. NF støtter de «demokratiske kreftene» i Syria siden 2012. Hvor holder de «demokratiske kreftene» til? NF støtter kvinner. Hvor i Syria støtter NF kvinner? Idlib? Blant annet. I Idlib henger det…

4 Likes

Norske politikkere bryr seg ikke om demokrati, menneskerett eller lov. Være seg Norsk lov eller internasjonal. De bryr seg om å løpe med flokken av løshundene som raserer land etter land.

Det er vel nordmenn du snakker om. Norske politikere er gjerne tidligere fisker, snekker osv.

1 Like

Er det riktig at UD har gitt 13,5 milliarder altså 13500 millioner til sosial infrastruktur for terroristene som den globale storkapitalen har leid inn for å styrte Syrias lovlige valgte regjering, bør AP, H og de andre borgerlige partiene som har godkjent dette få høre det hver gang de kutter i velferden her hjemme.

For det fantes ikke penger, bare noen få millioner som det koster, til briller og tannregulering til barn fra svake grupper her for eksempel.

3 Likes

Ja, dette er riktig praksis i dag. Slik Kongeriket Norge er organisert kan mellommenn i byråkratiet dele ut særtilskudd på en vilkårlig måte.

Så er du for eller imot at staten skal kunne dele ut særtilskudd (subsidier), Northern Light ?

Nødvendige samfunnsfunksjoner som transport subsidieres i Norge. Ellers ville de gått konkurs med norsk skattenivå.
Hvis du ikke er “nødvendig samfunnsfunksjon” kan du liksågodt emigrere? Som tidligere Libanesisk immigrant i Frankrike fortalte: -Alt er enklere i Brazil