Nyheter MDTV Forum Om Doner

Norsk FN-topp var i middag med Jeffrey Epstein

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/12/norsk-fn-topp-var-i-middag-med-jeffrey-epstein/

Sexforbryteren Jeffrey Epstein beveget seg i samme miljø som flere norske toppdiplomater i New York. FNs spesialutsending til Syria, Geir O. Pedersen, bekrefter at han deltok i en middag med Epstein i 2011. Dette skriver Dagens Næringsliv. Avisa skriver videre: «Onsdag fortalte DN om hvordan Pedersen satt på pengesekken som bevilget penger til International Peace…

6 Likes

Epstein laget video-opptak (700 av dem er bekreftet) av VIP personer som hadde ulovlig sex. Dette dreier seg om honeytraps.
Honeytraps (blackmailing) for hvilket nettverk i verden?
steigan.no svaret vil bli “Israel” / “Mossad”. Den konklusjonen hentes opp som en hare ut av hatten

Hva vi ser her vil logisk være “Israel” ifølge anti-sionistene. Det er “Israel” som eier Khazakhstan, ved siden av US, UK, Russland, Kina og Japan?
Så vil vi bli forklart at det er nye Babylon vi ser. Babylon var et Jødisk rike?

Nei. Israel er en bankrott stat. Israelerne kan håpe på at noen vil betale for hjemreise til Ukraine

2 Likes

Det er rart så lettlurte og naive nordmenn er, man bare endrer navn på EU medlemskap fra EU til EØS så tror alle at vi ikke er med i EU.

Man bare endrer navn på korrupsjon til lobbyvirksomhet og boff så er korrupsjon blitt lovlig i Norge.

Det er Astana man ser bilder av der Kjell, for ikke mange uker siden endret de navn til Nur-Sultan etter ordre fra den gamle diktatoren Nursultan Nazarbajev som har hersket med jernhånd i 30 år.

Det sies at byen vil bli hovedstaden i den nye grønne verdenregjeringen, symbolene er overalt.

Ikke vet jeg, lite beviser og mange påstander, men 98% av dagens jøder kommer derfra, før ble de konverterte til jødedommen på 600 tallet het de Khazere og Kasakhstan het Khazaria.

Hele historien kan en se i denne mini dokumentaren på 13 min.

HISTORY but not as you KNOW One ring to rule them all the tale of a forgotten kingdom

Det blir nok mange som vil bli selvmordet fremover som vet for mye, Epsteins ofre er livredde der de går ut og sier at de har ingen selvmords-planer og vist de dør så er det drap og ikke selvmord.

Tror de blåblodige spess begynner å bli veldig nervøse nå, alle vet at det slottet sier med at de ikke viste noe er blank løgn. så hva er fakta ? Epstein-orgier på maskeradeball på slottet ?

3 Likes

Alle mennesker som deltar i internasjonal politikk vet jo at moderne zionisme er en verdensmakt. Fra 1980 årene av har zionismen jobbet på spreng i Afrika og Latin-Amerika. Flere stater i Latin-Amerika kan nå regnes som israelske nykolonier.
Her har naturligvis Mossad spilt en nøkkelrolle som etterretnings verdensmakt. De har kontroll på de største flyplassene i verden og de sitter på materiale (Epstein) hvor de kan blackmaile elitene.
Når Pedersen og Rød-Larsen omgikkes Epstein var de vel ikke interessert i hans sex-blackmailindustri, men de visste at han var en av stasjonssjefene for Mossad i New York. Samtaler med Epstein var samtaler med Israels Netanyahu.Og selvfølgelig med Ghislaine Maxwell som trolig er føringsoffiser i Mossad.
Rød-Larsens Peace Institute fores med penger fra Zionistene for å innføre Pax Israelica-Americana eller The New World Order.
En helt vanlig norsk politiker gangster.
Det derre med pedofili er i dette miljøet fullstendig irrelevant.
Videre etterforskning vil også bringe på bane at Trump drev i sexindustrien rundt Epstein.

2 Likes

Dette er Israel. 2 av 5 jøder i Jerusalem lever under fattidomsgrensen

Gaza er ikke slik.

Mens man i New York kan bli ranet midt på dagen, vil ingenting skje i Gaza. Bare snille folk der.

1 Like

Nok, får vi håpe, til å unngå den. Selv om det godt skulle gjøres

Det viser at du har skjønt lite og ingenting av det som foregår. Pedofili er sentralt, nå som homoseksualitet er blitt normalisert. Det var montert kamera i alle rom, på alle Epsteins “eiendommer” og de gikk til en sentral i Ohio (Les Wexler).
Mange nok har vitnet om hvordan du raskt når glasstaket, dersom du unnlater å benytte deg av husets tjenester. Om de ikke alt har nok på deg, som tilfellet var med Clintons.
Derfor kan Alan Dreshowitz gå fra å forsvare Epstein og sex med småjenter, til å delta i årets julegave-overrekkelse i Det hvite hus.

2 Likes

Media i USA har etterforsket og etterforsket allerede. Å ha barn på si er ikke noe nytt blant amerikanske presidenter.
Jeg tror heller vi får behandle deg som en av DEM, på nivå med NRK.
Å spise barn er endel av de Sataniske ritualer. Assange røpet den kulturen. De er Satanister. Biden er Satanisk famile. Han kan bli lansert som presidentkandidat, eventuelt en annen Satanist, Hillary.

En bra oppsummering her
FULL Watters’ World 8PM 12/15/19 | Breaking Fox News Trump December 15 2019

Watters viser oss at amerikanske media har intelligens. Ikke en norsk journalist er på dette nivået. Verden avhenger av Watters + et dusin andre. Om deep state kollapser kommer an på dette dusinet av mediafolk. Legg til Assange. Aldri har så få betydd så mye for historien. Hitler bekjempet ikke deep state. Hitler arbeidet for deep state.

I det normale tilfelle ville Jesuittene / frimurerne atombombet verden … når goyim’en avslører dem. Obs. Det er Trump som sitter på atom-knappen
-Hva nå?

2 Likes

Tatt i betraktning alt det vås som er blitt skrevet om Trump og USA,var professor Laffertys kronikk i Klassekampen i dag 16 desember 2019 slett ikke det verste. Han skjønner iallfall at det kan bli både statskupp og borgerkrig i USA og bare det er en bragd.
Selv folk som har kalt seg sosialister har hatt en tilbøyelighet til å legge bort all marxisme når de skrev om Trump.
Altså en takk til Laffertys realisme,men han klarer samtidig det mesterstykke å sjalte Israel Lobbyen fullstendig ut av amerikansk og Trump-politikk. Det er godt gjort,så hva kommer det av?
Franske Nasjonalforsamlingen vedtok nylig at kritikk av Israel er å betrakte som antisemittisme. Det ser ut til å bli ny EU-lovgivning.
USA vedtok det samme forleden for å stoppe palestinsk aktivisme på Universitetene.
Det forteller nå at global zionisme er en enorm makt som en helst ikke skal pirke i skal en gjøre karriere. En styrer unna. Så godt som alle.
Men Trump har jo selv fortalt nøyaktig hvordan han kom til makten,men verken professorer eller “venstre” folk kan lese hva Trump sier selv:
“Sheldon and BIbi Netanyahu and the MEGA GROUP put me in the Oval Office.”
The Mega Group ble stiftet i 1991 av Charles Bronfman og består av utelukkende milliardærer med det siktepunkt å være en bank for zionistisk-israelske interesser.Og disse finansierte Trump.
Lafferty er opptatt av at Steve Bannons program om “total dekonstruksjon” av USAs statsbygning,men han spør ikke: dekonstruksjon i hvems interesse? Da er vi like langt.
Selv hevdet jeg det at når Bannon dro til Europa og satte opp dyre kontorer med stab,så var det fordi han ville at de nye protestpartiene AfD,Lega Nord,Nasjonal front etc skulle utvikles som Israel-First partier i Europa. Og i dette har han kommet langt.
Bannon har levd hele sin karriere i det zionistiske USA. Han vet nøyaktig hvem han destabiliserer for,men Lafferty vet det ikke.
Det som skjedde ved utviklingen av post-marxisme på “venstresida” var opptattheten av retorikk og image i stedet for basis fakta. Da Trump var stor i kjeften trodde mange han ville bli drept.
Til dette kommenterte jeg: det aller første storfine besøk Trump mottok etter valget var ved Mossad-sjefen Yossi Cohen. Da ble det til at det er Mossad som sørger for Trumps sikkerhet, og da kommer han ikke til å bli drept.
Det gjenstår å se om han ved et “kupp” i USA kan etablere seg som landets “King of Israel”? I det har han tunge medspillere.

2 Likes

Du har nok rotet deg ut i ei hengemyr.
Trump = The Alliance
Opprinnelsen til The Alliance er en fantatisk historie med horer og “sannhetsserum” brukt av Howard Hughes ( Founder of the Hughes Aircraft Company) …, deretter at en medlemmene (JFK) ble myrdet av deep state.
Siden JFK ble myrdet 1963, historien bak Trump er lang. En konspiratorisk gruppe, som inkluderte generaler og admiraler, samt US Navy intelligence, har jobbet i 50 år bak kulissene.
US Navy har eget rom program. Trump er en rom makt, og mine kilder sier Jorden er blitt lukket for deep state.


Admiral Micheal Rogers - en av hodedmennene i The Alliance

Hvit kaukasier, og sikkert Jøde også.


General Flynn - The Alliance

Hvit kaukasier, og sikkert Jøde også.

1 Like

Bruker de den ellers da? Alt jeg kan se er folk som spiller for galleriet. Det er helt åpenbart at dette sirkuset er til for å sikre at Trump blir gjenvalgt. Ellers har Gud gjort dem gale.

Eller blir Nyttyahoo president-rådgiver i USA? Han måtte si i fra seg det amerikanske statsborgerskapet, da han ble medlem av Knesset , men han får det sikkert tilbake. Det er ikke sikkert han trenger å låne senga til Kushner, heller.

1 Like

Som vanlig snur du ting på hodet. Det er nok ikke bare renta som virker negativt på deg.

1 Like

Jeg skrev: Opprinnelsen til The Alliance er en fantastisk historie med horer og “sannhetsserum”

De ble til at Trump idag har solid støtte av US navy og US Marine. Dette er kjernestyrkene til Trump.
US Marine er de som bryter seg inn midt på natta og drar pedofile ut av senga, samt befrir barn som holdes i fangenskap. Dette pågår hver dag eller hver uke. Folk i Kongressen begynner å få panikk.

1 Like

Dette var om biologiske våpen i Los Angeles
1 Like

ja vi er mange gamle tanter som mener at en pekefinger mot stygg sex burde utgjøre en større del av verdenspolitikken

1 Like

“Finder” = “child trafficking” organisert av CIA
Vi snakker om å kidnappe mexikanere for hvit slavehandel og “child sacrifice”

Trump har skrevet under EO som gir mulighet for å henrette skyldige i hemmelighet uten lov og dom.
De som får “subpoena” tar gjerne livet av seg selv med en gang
The Allianse er fast bestemt på å rense USA for Satanister i høyere posisjoner. Biden er en av dem. Guatenamo Bay blir for lite, selv etter utvidelse?
Halvparten av Kongressen vil forvinne etterhvert … de fleste fordi de ikke stiller til gjenvalg?

Satanistene var avhengige av at Hillary vant 2016 … ellers kunne de risikere å bli rettsforfulgt. Nå har Trumps menn etterforsket Satanistene i 3 år -> sealed indictments

FN-toppen hadde jo ikke gjort noe av dette som dy snakker om KJell

Terje Roed-Larsen er ingen Kongresspolitikerer eller Satanist. Men Trump og patriotene vil bli de største terroristene du kan tenke deg. Israelerne blir småfisk sammenlignet med dem.

Is-utdeling.

Du får si det til Netanjahu, han vet ikke det du vet.
" Tremendously strong economy" ( Netanjahu 15.00-15.30 )

En sau vil spørre Bibi for å få svar
-Hvordan er verden? Hvem vinner i Syria? Har dere vann eller ikke?

Det er det som er sau

-Jeg er en arbeider
-Hva er norske partier på venstresiden?
–> indentitetspolitikk. Også sauer

En sau vil spørre Bibi for å få svar
-Hvordan er verden? Hvem vinner i Syria? Har dere vann eller ikke?

Det er det som er sau

-Jeg er en arbeider
-Hva er norske partier på venstresiden?
–> identitetspolitikk. Også sauer