Nyheter MDTV Forum Om Doner

Norges mest delte nettsaker i mai 2018

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/06/norges-mest-delte-nettsaker-i-mai-2018/

Nettjenesten Storyboard lager statistikk over trafikken på nettet. Blant de statistikkene de produserer er oversikter over hvilke nettsteder som har mest treff måned for måned. Den såkalte faktasjekkeren Faktisk.no har en artikkel om dette basert på statistikken for mai 2018. Der avslører de at et par av de sidene som har flest treff er totalt…

2 Likes

Interessant. Takk skal du ha og gratulerer!
Antar imidlertid at volum ikke er det samme som kvalitet.
I et samfunn der IQ er synkende og påvirkningen av propaganda økende.

Vil som eksempel anta at av VG´s 946 578 delinger, berører ingen av dem “Elefantan i rommet”, som sannsynligvis er den viktigste debatten vi bør ta, med tanke på våre etterkommere.
En debatt som blir sterkt sensurert, begrenses gjennom politisk korrekthet, trusler til redaktører og journalister, og som med dagens lovgivning kan medføre juridiske konsekvenser.

I utlandet sitter det personer fengslet, og Udo Ulfkotte er ikke lenger blandt oss.

2 Likes

Tips. VG viser denne debatten.

Ja fan. Best å tenke på noe annet. Min åsikt er uansett ubetydelig. VG heroin er herlig tils virkeligheten nå triller ned i skallen på oss. Dvs når pengerøkningen er over og gjelden skal betales… = epidemi i selvmord. VG er tingen:)

ABC, Videoen er ikke produsert av VG, men vist på VG siden, og VG forsvarer blandt annet som deltaker i en forøvrig interessant debatt, når de på lovlig vis kan bruke skjult mikrofon i sitt arbeid.Jeg er klar over det momentet at de hadde en representant på Bilderberg i år.Jeg kjøper ikke den avisa lenger, men gjorde et unntak her om dagen pga en artikkel om integrering i arbeidslivet, og da kostet den 40 kr.

1 Like

Opps, trodde jeg snakket med en VG fantast da kun VG er indoktrinering. Skal se video. Beklager…

Debatten skulle opprinnelig omhandle Israel, men siden “ingen andre enn “De Kristne” ønsket å delta”, besluttet man å endre tema.
Interessant å konstatere. Kan det være “Elefanten i rommet” som er ute og går?
Bare en tanke som slo meg…

Selve debatten ser jeg nå. Takk skal du ha!

Tanker etter halv tid:
Istedet for å ta en debatt om Israel, la oss heller ta en debatt om et pågående angrep på Kristendommens tilstedeværelse i Norge.

Skulle forøvrig vært interessant om VG kunne lage et prosjekt, der de setter søkelys på stiftelser, styrt gjennom eierskap basert på ihendehaverdokumentasjon. De har da sannsynligvis en god mulighet til å begynne med sin egen eier, Schibsted.
Deretter kunne muligens veien videre gå gjennom Sverige, der Schibsted har eierskap i medier, hvorav i hvert fall ett tidligere var tilknyttet Wallenberg-dynastiet.

Schibsteds eierskap er forøvrig godt belyst i tidligere innlegg på steigan.no der vi vel ikke kan se helt bort fra at “Elefanten i rommet” kan ha en viss innflytelse.


Australsk TV “banner i Kjærka” og får positiv omtale i Russia Today.
På tide for Schibsted å gå til oppkjøp?

Merkelig at VG ikke har kunnet føre bevis for at Svein-Magne Pedersen lyver. Virker som de har satt av tilstrekkelige resursser til, at dette burde vært oppnådd.
Spørsmålet mitt er, hvorvidt disse ressursene har vært mere opptatt av en samordnet kampanje, der Myndigheter, Rettsapparat og VG spiller på lag.
Og, dersom VG´s intensjon var å avdekke løgn, uten å lykkes, hvorfor heller ikke en eneste bekreftelse på Svein-Magne Pedersens påståtte helbredelser?
David mot Goliat? 2 - 1 til David…

Debattleder - 10 poeng.