Nyheter MDTV Forum Om Doner

Norge har trøbbel med folkeretten

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/04/norge-har-trobbel-med-folkeretten/

Flere jusseksperter mener Norge kan ha brutt folkeretten da regjeringen støttet syriske opprørere som sier de kjemper mot Bashar al-Assad. Dette skriver avisa Klassekampen, og fortsetter: «Denne uka har Klassekampen skrevet flere saker om at opprørere som Norge har støttet i Syria, har hatt kamp mot Bashar al-Assads regime som sitt hovedmål. Nå sier flere…

4 Likes

Sprengstoff. Vrir hun seg unna denne gangen også med vage formuleringer om hva hun trodde? Norge er da med i koalisjonen. Vi er også med å leverer til USAs proxy-krig i Yemen.

3 Likes

Kunne Steigen være så vennlig å forklare hva han mener bør gjøres med en forskrudd diktator (i lomma på Putin) som dreper sitt eget folk og åpenlyst benytter ulike former for gass - i brudd med alle internasjonale konvensjoner? Eller ønsker du at en slik krigsforbryter skal beholde sin perverse glede i å gasse ihjel folk?

Olaf, du troller. Steigan.no er STAPPFULL av tekst som gir deg svar på spørsmålene dine - er du et barn, må du mates?

2 Likes

For alle som har fulgt denne konflikten, helt fra 8. Mars 2011 da skytingen startet fra hustakene i Homs, og frem til angrepet i regi av USA, Frankrike og UK, har Norge vært på feil side.
Norge har gitt politisk, økonomisk og militær støtte til navngitte terrororganisasjoner, samt støttet humanitære organisasjoner som igjen har støttet terroristene.
Dette kan umulig vær ukjent for Erna Solberg, hennes Regjeringsmedlemmer, eller opposisjonen på Stortinget.
Ei heller for NRK og Norske medier.
Politi og Rettsvesen synes lammet, i og med at etterforsking av forholdene aldri har blitt iverksatt.
Konklusjonen kan kun bli som følger:
Våre Folkevalgte, støttet av Presse, Politi og Rettsvesen går andre Makters ærend.
Disse handlingene, er å sammenlikne med Vidkund Quislings i perioden før WWII.
Vi snakker her Landssvik, så ubehagelig det enn måtte bli oppfattet.

1 Like

Noen som ønsker å oppdatere seg på starten?
Her er en link:

1 Like

Det ser ut til at Norge har trøbbel med mer enn folkeretten. Et sett av velgere som bakker opp en regjering av Høyre og FrP tyder på at venstresiden enten sover, eller har glemt hva den ville.
Den norske (nordiske) øknoomiske modellen, med en stor offentlig sektor med forholdsvis høye skatter, og tilsvarende stor andel av statlige ytelser er i ferd med å uthules til et skall, med flere og flere av statens ytelser overgitt til privat drift, slik at privat sektor gradvis overtar det som skulle være skattebetalernes ansvar og goder.
Privatkapitalismen har fortrengt sosialdemokratiet, i den grad at selv AP nå ledes av en gjeng av privatkapitalister og akademikere, som ikke ville gjenkjent en klassekamp om den hoppet opp og bet dem i kneleddet.

2 Likes

“And those who were seen dancing were thought insane by those
who could not hear the music.” . . . . . . . .

  • Friedrich N.:kissing_heart:
1 Like

Samtidig meg denne megga - skulle jesuitt-mangemillionær Støre, pluss
“Norge-ut-av-Nato-AUF”-Jens også blitt foreholdt sitt personlige ansvar her;

Gerna%20at%20the%20ICC

2 Likes

AnneBrit: Steigan er STAPPFULL av fake-informasjon. Mulig det er godt nok for deg, men jeg etterlyste et ærlig svar fra Steigan. Men det er vel kanskje for mye forlangt?

Ærlig talt: tror du selv på det du skriver? En ting er å bedrive propaganda for fascistdiktaturet til Putin - og hans Syria. En annen ting er å komme med påstander på tvers av Amnesty, HRW og FN. Jammen har denne lille barnevogna til Steigan flasket opp ei gruppe med forstokkede og totalt indoktrinerte mennesker (les: nyttige idioter til fascistdiktaturet i Russland).

Legg fra deg flaska og slutt å troll her inne!!!

1 Like

Her er et intervju som du bør se Olaf. Intervjuet er med Dr Tim Anderson (The University of Sydney). Dr Tim Anderson har forsket på syriakrigen i flere år, og han dokumenterer alltid sine påstander.

2 Likes

Takker for en ny, tydeligvis seriøs, informasjonskilde.

Latskap er ingen unnskyldning, men jeg kan hjelpe deg litt på veg- siden du så tydelig trenger det:

Legg merke til at ingen av disse er suget av Steigans bryst, men er ærlig rapportering av andre stemmer.
Hvis det ikke holder, må du søke hjelp andre steder.
Et kurs i internettsøk kunne kanskje være noe?

2 Likes