Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nød-respiratorene: – Penger rett ut av vinduet

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/05/nod-respiratorene-penger-rett-ut-av-vinduet/

Det er skuffende at assisterende helsedirektør Espen Nakstad forsvarer innkjøpet av 1000 nød-respiratorer, sier overlege Jon Henrik Laake til avisa VG. VG kunne søndag avdekke en skjult konflikt bak anskaffelsen av Norges 1000 nye nød-respiratorer.Ifølge anestesilege Håkon Asak, som jobber i Forsvarets sanitet og Oslo universitetssykehus, vil nød-respiratorene trolig aldri bli tatt i bruk i…

5 Likes

Da disse 1000 respiratorene ble kjøpt inn var det ingen som visste om det ville oppstå en situasjon der vi ikke hadde nok respiratorer til alle som trengte det.

Hvis det hadde skjedd, ville det virkelig vært krise. Da ville det være for sent å bestille flere.

Jeg mener at i en slik ekstraordinær situasjon, der det finnes mange usikkerheter, bør vi ha forståelse for at det iverksettes tiltak som i etterkant viser seg å være bortkastet.

Nå er disse respiratorene det siste legene vil bruke …
Men selvfølgelig, legene kan alltids si at det er i beste mening, at null vitaminer på eldrehjem er i beste mening, og at morfin er for at dødsprosessen skal bli mest mulig smertefri.
Er lockdown lovlig? Neppe. Her kan kollektivistene få seg en smell, med mindre de kan dekke seg bak fagekspertise som bekrefter at Norge stod på randen av kataklysme - det var nødrett

2 Likes

Det hadde vært bedre om de hadde hamstret toalett-papir.

Kanskje de kan brukes som hårfønere?

1 Like

Det er ikke greitt å være Torgeir Salih heller. De vet aldri nårtid de kan bli stilt for retten. “Bedre for verden” er ikke noe som er legitim grunn.

Norge og resten av verden står foran en kataklysme, men det har ingenting med Corona viruset å gjøre, men alt å gjøre med fordøyelsen. Det har blitt forsket mye de siste årene på Mikrobiomets betydning for vårt immunforsvar. 85% av vårt immunforsvar er Mikrobiomet, som har blitt redusert med 70% de siste 100 årene. Resultatet blir dårlig fordøyelse og lav-gradsinflamansjon i kroppen.

Jeg vil tro at en felles nevner for de som har dødd av Corona viruset er et svært lite Mikrobiom med påfølgene inflamasjon i kroppen. En kropp hvor immunforsvaret allerede er overaktivt får i seg et virus som skrur av justeringen for hvor mye Cytokiner vi produserer, eller hvor kraftig immunforsvaret skal gå til verks. Så et allerede svekket immunforsvar går amok.

Det eneste massemedia ikke sier noe som helst om ,er hvordan styrke immunforsvaret? Psykologien ved lockdown har fått en del fokus, men ikke så mye mer.

2 Likes

Det er derfor USA og UK og Russland ligger tynnest an

Jeg vet ikke noe om Russland, men 45% av den amerikanske befolkningen har en eller annen form for Metabolic syndrome. Fra insulin resistens til Multiple sklerose og minst 70 andre autoimmune sykdommer. Sykdommer hvor immunforsvaret har identifisert et organ som en trussel.

1 Like

Det er opplagt.
Russland 362.342 smittede
UK 261.184 smittede
Sør-Afrika 23.615

Hvor stort antall døde de ender opp med avhenger av hvor stor del av befolkningen som har redusert immunforsvar. I USA er tallet 45% av befolkningen. I worst case scenario sto 45% av befolkningen i fare gruppen for å dø av Corona viruset. Så i det perspektivet var lockdown en rasjonell løsning.

Løsningen de har valgt er å erstatte immunforsvaret med vaksiner.

1 Like

Metabolske sykdommer er det folk normalt dør av, iallfall halvparten.
Kreft er noe som kommer og går.

1 Like

Hvis vi fjernet kreft så ville det øke forventet levealder med 2.5 år.
Robert H Lustig Professor i pediatri og endokronologi sier at den amerikanske befolkningen har blitt så syke at i 2029 vil USA måtte redusere sine sosiale utbetalinger med 29%. Det vil i fra da ikke være nok friske unge til å finansiere de sosiale tjenestene.

Vi kan også snu på det, hvis amerikanerne begynte å bli like gammel som italienerne eller japanerne, ville staten gå konkurs pga. sosiale utgifter. Hvis amerikanerne begynte å leve 10 år lengre, ville USA bli Brazil
70 mill pensjonister * 10 år

Antall smittede er vel fortsatt i det blå, med tanke på at de ikke har testet all frukt ennå.

1 Like

Hva jeg er opptatt er hvor stor andel har metabolske sykdommer, som jeg gjetter er 50% i USA og Russland, men bare 20% i Sør-Afrika
Det er det som bestemmer hvor mange offer vi vil se.
Solberg, Jensen og Skeie er alle typiske representanter for metabolsk sykdom

1 Like

For ikke å snakke om metabolikken blandt skituristene i Alpene, de som var på Champions League i Milano, eller den mellom Liverpool og Atlético Madrid? Det er metabolisme det!

Noen som husker da syrerne prøvde å komme til Norge? Da satt også pengene løst. Særlig ble asyl-baronene tilgodesett.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.