Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nessadalen, overvåking og kontroll av kommunestyremedlemmer

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/01/nessadalen-overvaking-og-kontroll-av-kommunestyremedlemmer/

Av Styret i Rødt, Frøya. Førstkommende torsdag, 30 januar er det kommunestyremøte på Frøya. I den forbindelse skal de folkevalgte på befaring i Nessadalen. Frøya Kommune har en tilsynsrolle i utbyggingen av vindkraft på Frøya.  Det er et omstridt og voldsomt inngrep i vår kommunes natur, midt i hjertet på Frøya.   Det krever et jevnt…

6 Likes

Er dette skrevet av Rødt? De bruket å rope klassepurk.

3 Likes

Politiet er regeringens verktøy og gjør som de blir fortalt innenfor de rammer Stortingets lover har bestemt, mens det er meningen at folket skal styre over domstolene .

1 Like

Er det neste som kan skje på Frøya at man får en drikkevannsskandale på øya, noe lignende det som skjedde på Askøy?

Da vil saken muligens få en annen og mer alvorlig dynamikk. En ting er at befolkningen mister sitt turterreng og kanskje også nattesøvnen pga vindmøller, noe annet er at befolkningen også mister sitt drikkevann (noe som også kan skade ryktet til den fiskeoppdrett som skjer på øya).

2 Likes

Blir vi medlem av EU blir stortinget redusert til et kommunestyre like hjelpeløst overfor den globale storkapitalen som kommunestyret på Frøya. Det som skjer på Frøya er en advarsel, når folkevalgte må ha tillatelse fra politiet for å inspisere en del av regionen (tidligere fylke) de formelt styrer, er de tilsidesatt av storkapitalen. Politiet her opptrer på vegne av kapitalinteressene, backet av regjeringen.

3 Likes

Skjønner ikke hvorfor styret i Rødt syter og klager, ledestjernen til Rødt har lenge vært identitetpolitikken, og forakten mot den hvite arbeiderklassen har lenge vært tydelig, selv om identitetspolitikerne i Rødt forsøker skjule dette bak fine ord. Selvfølgelig må styret i rødt sikkerhetsklareres, dere gir jo faen i den norske befolkninga og dere støtter importeringen av IS-terrorister! :angry:

2 Likes