Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nepal lever som om det ikke var noe covid

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/02/nepal-lever-som-om-det-ikke-var-noe-covid/

Antall smittede ser lavt ut og sportsarrangementer er fullpakket. Nepal lever som om det ikke skulle finnes noe covid-19. Dette skriver The Guardian i sin seksjon Global development», som er merket med at den er sponset av Bill & Melinda Gates Foundation. Trafikkork og skyhøye forurensningsnivåer er tilbake. Politiske ledere organiserer massemøter, langt mer fokusert…

2 Likes

Noen raske søk og man finner at feks. Kambodja sendte masker og medisinsk utstyr til Nepal i januar, nepalesisk lege skriver i Nepal Times at det testes, men bør testes mer - https://www.nepalitimes.com/opinion/staying-safe-in-2021-and-beyond/, napalesiske myndigheter krever covid-test av besøkende fra utlandet og bildet i artikkelen viser folk med masker. Mao, det er som i Norge. Man skal ikke langt fra norske byer før man kommer på bygda, og der bor det bønder. Så fremt kommunene ikke har maskepåbud er det ikke særlig vilje hos bønder og bygdefolk om å gå med masker. Det har heller ikke blitt status å teste seg, som det har blitt i byene. Så hovedbudskapet til artikkelforfatter stemmer om man sammenlikner med Storbrittania, men ikke med Norge.

I Tanzania derimot er det ikke engang pcr-test når man ankommer landet, kun måling av feber i øret. De ansatte bruker munnbind i resepsjonen på 5-stjerners hoteller, ellers ikke. I city center kan man se hvite utlendinger bruke munnbind, ellers ikke. Dette har russere og ukrainere funnet ut. Jeg fikk nylig “advarsel” fra den Norske ambasaden i Dar es Salaam om å være “forsiktig”, det er mye russere og ukrainere på Zanzibar, og de bruker ikke masker. Jeg er ikke i Zanzibar men takket og bukket for informasjonen og lette febrilsk etter masken min, som har kommet bort, så nå er det krise her, for de selger ikke masker :wink:

I denne artikkelen fra østerriksk fjernsyn påpekes det at Ukraina, med ca 42 millioner innbyggere, har trolig oppnådd flokkimmunitet.

Hovedsaklig pga. ung befolkning og dårlig helsevesen, har COVID-epidemien rullet over landet uten enorme virkninger.

Selvsagt er mange blitt syke, men dødeligheten er ikke eksepsjonelt høy.

Nå viser testresultatene at langt flere ukrainere ( ca. 50 %) har antistoffer i blodet, som er et tegn på gjennomlevd Covid-infeksjon.

Man har altså den paradoksale situasjonen i Ukraina at sykdommen er i ferd med å ebbe ut fordi befolkningen har utviklet flokkimmunitet, før vaksineringen er begynt.

Hva er da hensikten med vaksinering av en immun befolkning?

3 Likes

Om du spør helsemyndighetene vil de si at vaksinering er viktig for å beskytte befolkningen, og at antistoffer i blodet ikke er fullgodt med en vaksine. Om du spør uavhengige forskere, forskere som altså ikke får lønna si fra Staten, eller fra de forskjellige landenes myndigheter, vil de fortelle deg en helt annen historie, nemlig en historie om svindel og juks og manipulering. Hva fasiten blir for folk er ikke lett å si, men det blir ikke usannsynlig noe slikt som at det til slutt, om kanskje et par år, faser alt seg ut, og at media og myndigheter til slutt tar hverandre i hendene og takker for godt samarbeid Videre vil det komme dokumentarfilmer på rad og rekke, og noen får kanskje en pris.

3 Likes

Grunnen til at Nepal ikke har noen problemer med kornona er fordi egentlig så har ingen i hele verden noe problem med korona, det viser all statistikk og data… Hele korona hysteriet er korruspjon og juks for makt og penger rett å slett.

Eneste grunnen til at sykehus og økonomoien sliter er korona tulltakene og karantenene som gjør at leger og sykepleiere ikke får LOV til å dra på jobbl. Over mesteparten av verden så er det færre syke og døde enn vanlig, ikke flere…

2 Likes

Korona hysteriet handler om penger og makt… Noen tjener utrolig masse penger og har fått utroliig mye makt som følge av korona hysteriet.

2 Likes

Er ikke sikker på at det er riktig. Det er ikke virussmitte som er hovedårsaken til dødsfall i et land. De tallene som begynner å sive ut viser noe overdødlighet, noe underdødlighet (Norge). Det er merkelig om det blir underdødlighet i land hvor sykehus er nedstengt og folk sitter innendørs og skjelver, gjerne med tom lommebok etter stengte arbeidsplasser, og hvor det koster en liten formue å bli undersøkt av lege. Jeg tipper overdødlighet pga tiltakene.

1 Like

Hørte en gang at det hadde vært legestreik i USA. Og dødeligheten hadde falt med 30%. Mulig det bare var en vandrehistorie. Men hypokondere utgjør nok et stort marked for legemiddelindustrien

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.