Nyheter MDTV Forum Om Doner

Neocons vil ha krig – med et hvilket som helst påskudd

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/03/neocons-vil-ha-krig-med-et-hvilket-som-helst-paskudd/

USA gir Theresa May full ryggdekning i hennes kampanje mot Russland i Skripal-saka. Det til tross for at ingen, verken Storbritannia eller USA har presentert noe som kan kalles bevis. May går i fotsporene til Tony Blair og hans påstander om «masseødeleggelsesvåpen» i Irak. Heller ikke Blair hadde noen beviser, og som det vsite seg,…

1 Like

Dette tyder på at Mays aksjon overfor Russland er et ledd i dette spillet. Mye tyder på at de verken har identifisert giften skikkelig eller at de vet hvor de ble forgiftet. Iallfall har de valgt å UYNYTTE forgiftningen til en kampanje mot Russland. Samtidig som kampanjen mot Russland allerede var på gang også andre steder. Putin vant propagandakripen om opprustnings- og atomvåpentruslene, og ser ut til å kunne vinne over NATO i Midt-Østen. Det har gjort NATO rasende. Som reagerer med metoder som trolig kommer til å eksplodere rett i eget ansikt.

2 Likes

Det er mulig at Frode Berg saken er et forsøk på å undergrave gode folkelige forbindelser mellom Norge og Russland og eventuelt også for å skape økt skepsis til Russland i den norske befolkning. Vi vet ikke hva som ligger i saken, men Frode Berg har uttalt at han føler seg veldig misbrukt. Men av hvem kan man lure på, er det av CIA og av norsk etterretningstjeneste som har satt opp en felle for Frode Berg for å få slutt på de tgode folkelige samarbeid i nordområdene?