Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nedstenginga i Norge meningsløs

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/09/nedstenginga-i-norge-meningslos/

– total mangel på faglig og politisk ryggrad Av Margrethe Salvesen Zivcic. Dette er den verste krisa som har rammet menneskeheten siden andre verdenskrig, og svært mye av den skyldes politiske vedtak. For første gang i menneskehetens historie har et stort antall land møtt en epidemi gjennom å stenge ned økonomien. Det finnes ingen dokumentasjon…

10 Likes

Ok, nydelig artikkel av Margrethe Salvesen Zivcic men så forsvant den?

3 Likes

Bra! Og modig. Å stå opp mot psykosen krever sin ryggrad. Men K-hypen bidrar til en giga oppvåkning. Keep it coming! :slight_smile:

5 Likes

Forsvant fra hvor…?

1 Like

Kanskje sharia kunne hjelpe?

Ser den er tilbake men den forsvant mens jeg holdt på å skrive kommentar. Kanskje det var noe redigering på gang.

1 Like

God tekst. Enig i alt.

Men for å forstå hvorfor norske politikere ødelegger folks liv på denne måten, må man løfte blikket litt, og se til utlandet. Da ser man at det samme skjer i de fleste andre vestlige land. Samme irrasjonelle og sterkt overdrevne tiltak, som er lammende for samfunnet og meget destruktivt for vanlige folks økonomi og deres fysiske og psykiske helse. Likevel fins det visst en hel del folk, også i arbeider- og middelklassen, som applauderer de drakoniske tiltakene, og som tilogmed trygler om en enda strengere politistat, med mer inngripende restriksjoner. Man ser det også i norske sosiale medier.

Det er ingen hemmelighet at ødeleggelsene finner sted for å forårsake “The Great Reset”. Det sies eksplisitt av eliten selv. “Det grønne skiftet” kalles det også, og “den nye verdensorden”. Ikke minst kalles det “Agenda 2030” og “FNs 17 bærekraftsmål”.

Sistnevnte to begreper beskrives på www.regjeringen.no som den ideologiske overbygningen for all norsk politikk. Alle vedtak som fattes i Norge, fattes for å virkeliggjøre Agenda 2030, ifølge regjeringen selv. Resten av begrepene er heller ikke konspirasjonsteorier: Folk som George H.W. Bush og Henry Kissinger snakket offentlig om “den nye verdensordenen” allerede på åttitallet, men begrepet dukket opp enda tidligere, hos verdens ledende ideologer og politiske tenkere. Også norske ideologer har brukt begrepet i MSM de seneste årene, når de snakker om hva slags verden de ønsker seg. (Et globalt teknokrati hvor makten og pengene er samlet hos noen få oligarker som styrer med jernhånd, hvor Amazon & Co. har monopol på alt, hvor alle naturressurser er privatisert, hvor det ikke finnes kjernefamilier eller heterofilt monogami, og hvor folk flest har mistet alt som minner om frihet, men til gjengjeld kan sitte klistret til en skjerm døgnet rundt, slik at de ukritisk suger til seg all propagandaen som spys ut av det globale propagandaministeriet. I denne verdenen skal pedofili være legalt, og barn skal oppfordres til å konstant stille spørsmål ved sin kjønnsidentitet. Det skal være fri flyt av mennesker og andre varer på tvers av landegrensene. Og presteskapet skal være Bill Gates og vaksineindustrien.)

8 Likes

“Sistnevnte to begreper beskrives på www.regjeringen.no som den ideologiske overbygningen for all norsk politikk. Alle vedtak som fattes i Norge, fattes for å virkeliggjøre Agenda 2030”
Det syntes naturlig av en stat som mener dette å legge det ut for folket å ta en avgjørelse om den ønsker å kalle seg demokratisk

2 Likes

Dette er rimelig godt avdekka for - og av - en hel masse gravende ringrever. Men for folk flest blir dette altfor mye å ta inn over seg, og de velger fornektelse. Enn så lenge :wink:

rosalind-kaplan

4 Likes

Mundbind er en meningsløs, neofascistisk restriktion, men “tilbagevenden til normalen” genoprettelse af økonomien, dvs til den kapitalistiske økonomi med genoprettelse af forurening, øget biltrafik osv., er altså ikke vejen frem…

3 Likes

Et virkelig praktverk av en reportasje etter god gammel recept fra den gang journalistikken var meningsbærende.
Noe slikt er det lenge siden jeg har sett!

Med denne reportasjen har Steigan og Margrethe Salvesen Zivcic gjenopplivet en journalistsjanger som degenrerte til koseprat, underholdning og klickbait da de kommersielle nettavisene gjorde sitt inntog.

En gammel, yrkesskadd journalistjævel bøyer seg i støvet.

4 Likes

En meget bra oppsummering om korona-krisen av Salvesen, som har medisinsk bakgrunn innenfor behandling av luftveis-sykdommer, og skriver med kunnskap og innsikt en knusende kritikk og dom over makthavernes håndtering av noe som kan kalles en medie-overhypet falsk alarm.

Skal 99,5% av befolkningen som viruset ikke er farlig for, ha vaksinen? MSM presse og media fremstiller det som at ingen kan reise som før uten vaksine-pass. Håper Salvesen kan skrive sine tanker om dette også.

Å beskrive makthaverne og deres propagandaapparat MSM presse og media som kriminelle er helt på sin plass. Redaktører og journalister i MSM har tilgang på samme informasjon som alternativpressen, og skal kunne lese ut i fra offisielt statistikkgrunnlag at overlevelses-raten for viruset er 99,5% og måtte ha forstått at dette var en falsk alarm.

Istedet har de de hensatt verdens befolkning i en panikktilstand hvor folk i alarmberedskap ikke kan stille kritiske spørsmål, for de har stolt på at presse og media har gjort det. Nå vil langtids-effektene av lockdown-tiltakene verden over ytterligere ødelegge en allerede ødelagt verdensøkonomi for lavere samfunnsklasser, og det offisielle tallet for døde av Covid-19 vil bli for ingenting å regne sammenlignet med de som vil dø av den elendigheten som lockdown-tiltakene vil medføre.

Det er også helt på sin plass å spørre om at MSM opprettholder panikken i befolkningene for at de skal bli ukritiske til en vaksine for de 99,5% som ikke trenger det. Vestlig MSM har de samme finansielle eierne som legemiddelgigantene som vil tjene enormt hvis storkapitalens politikere vedtar tvangs-vaksinering av milliarder.

5 Likes

At vi får tettere grenser og at de menneskefientlige storbyene dør er til fordel for den hjemlige arbeiderklassen.

Folk flytter fra bygda og inn til storbyene som aldri før. Når flere vindmølleparker kommer på plass ute i distriktene, kommer trenden til å akselerere. En annen grunn til at folk flytter fra bygdene, er at det ikke finnes kollektivtilbud her.

Her på Hedmarken ser jeg nye “Hus til salgs”-skilt hver dag. Folk flytter herfra i hopetall. De fleste flytter til Oslo. Et samlet Storting er enige om at det er der nordmenn skal bo.

4 Likes

Det var før Korona.

Den får du dra lengre ut på landet med. Å reise kollektivt er så treigt i forhold til bil at man skulle ønske at alle slapp. Det er vel få ting i dag som roper så høyt om at man er slave, som å måtte sitte på en buss for å komme seg på jobb.

Hedemarken har befolkningsvekst, så de flytter nok mest lokalt.

1 Like

Så,så - du må ikke sette på deg burka. Det holder med en tøylapp. som den du dekker stellet med.
Eller er du nudist også?

1 Like

Hun er eksen til Arfan Bhatti


Men de passer godt på henne da. Det skal de ha.
Vart du SKRÆMT no?

Ikke så veldig. Tror dog hun ikke er nudist. Ellers er det muligens relevant at en IS sympatisør maner til opprør
https://www.vg.no/nyheter/i/oARknW/coronaopproeret

Innen kort tid vil folk få se hvorfor de ekstreme tiltakene som at man kan sette soldater inn mot eget folk er der for.

Her er flere som varslet så lenge som 35 år siden tilbake hva som skal skje i 2020, mnd for mnd har det stemt 100%.
Siste 3-4 mnd vil bli et helvete mildt sagt.
Folk blir satt i leirer og mister sine hoder i giljotiner innen få uker, Trump vinner valget 3.11 og det vil utløse borgerkrig.
Mye mye mer vil skje, men det får de med god psyke høre selv på filmen her.
Styr unna USA!!!