Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nederland: – Vi lever i en narkostat

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/09/nederland-vi-lever-i-en-narkostat/

Den nederlandske advokaten Derk Wiersum ble skutt ned på åpen gate i Amsterdam like ved hjemmet sitt 18. september 2019. Wiersum som ble 44 år var far til to barn. Han var advokat for aktoratets kronvitne i en sak mot to marokkanskfødte menn som er tiltalt i en sak som handler om narkotika og gjengkriminalitet.…

1 Like

Dette ser ut som ein spanande og viktig dokumentar. Er diverre blank inederlandsk så det hadde vore kjekt om nokon kunne teksta programmet på engelsk eller norsk.
Alltid mykje ulikt og viktig stoff på mediumet “vårt”, stå på på Pål & Co. Me er mange som støttar sida og eg prøver å få andre til å lesa den. Den beste reklamen er jungeltelegrafen, så skryt av sida om du likar den, gi eit bidrag og minn andre på det same, nettavis er ikkje gratis sjølv om eg var imponert over kva Mot Dag as får ut av kronene!

1 Like

Å gjøre noe noen kan stemple som rasistisk, gjør at politiet mister jobben i Nederland også, så da er de imkompetente i steden for, da du ikke mister jobben for inkompetanse i dagens Vesten.

1 Like

men du KAN bli forfremmet.

1 Like