Nyheter MDTV Forum Om Doner

Nazigrupper i Ukraina beskyttes av USA og Canada

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/nazigrupper-i-ukraina-beskyttes-av-usa-og-canada/

I Østerrike pågår en skandale omkring den høyreekstreme studenten Elena Semenyaka fra Ukraina. Det vil si, mer presist er hun nazist og er en talsperson for de fascistiske Azov-brigadene og National Corps (ukrainsk: Національний корпус), partiet til fascisten Andrei Biletskij. Skandalen består i at hun har fått stipend ved et østerriksk universitet samtidig som hun…

3 Likes

Pål, hvis du engang tar et personlig oppgjør med Lenin og Bolsjevikene dine. Så vil du være i bedre moralsk posisjon til å trekke Nazi kortet ditt. Frem til du så gjør blir du bare en dobbeltmoraliserende hyklerisk godhetspossør.

2 Likes

Det er vel allment kjent at Svoboda/Right sector + Azov brigadene er bokstavelig talt nynazister - dette er ikke “name calling”, de er åpenlyst nazister… Her har du en av lederne deres Oleh Tyahnybok - fin fyr, ikke sant? Er jo ikke “dobbeltmoraliserende” å kalle en spade for en spade?

image

Dette sammenfaller med FNs nazi resolusjon og hvem som stemte imot.

“Combating glorification of nazism neonazism and other practices that contribute to fueling contemporary form of racism, racial discrimination,xenophobia and related intolerance”.
FNs naziresolusjon A/RES/71/179 19 December 2016
https://www.un.org/en/ga/search/view_doc.asp?symbol=A/RES/71/179

Det var 3 land, Canada Ukraina og USA stemte i mot. ( Obama administrasjonen .)
(Kan forstørres )

In March 2014, Stephen Harper visited Ukraine to show support for the fascist-led coup which ousted the elected Ukrainian president, and to promote the new Ukrainian government which includes declared neo-Nazis and which has banned the communist party. No wonder Ukraine was one of the only three countries, along with Canada and the U.S., to vote against the 2014 UN anti-Nazi resolution.

http://www.cpcml.ca/Tmld2014/D44098.htm#2
FN resolusjonene ligger her :
http://www.un.org/en/ga/71/resolutions.shtml ( langt nede under C3 )

https://forum.steigan.no/t/en-planlagt-provokasjon-mot-russland-i-svartehavet/2472/87

Ikke uvanlig at sionistene bruker den ekstreme høyresiden som redskap. I UK er EDL og Tommy Robinson et eksempel. Her på berget er ABB og Hans Rustad selverklærte sionister.

2 Likes

I forkant av 20 januar, følger de med på mengden bitcoin transaksjoner .
Intervju ang sikkerheten.

Large bitcoin payment made to far-right individuals before U.S. Capitol attack: report

En oppskrift på borgerkrig. Sørg for at begge parter har uhindret tilgang på ressurser til å kverke hverandre.

Fake news, og jeg forundres over at du tror du får vite sannheten av de nettstedene du leser når det kommer til nasjonalister.

En syk fransk dataprogrammerer ga bort formuen sin i bitcoin før han tok livet sitt, så dette har ikke noe med Kongressstormingen å gøre.

Selvmordbrevet hans:
sselvmord

…av et anonymt maskinskrevet dokument

Jeg glemte at boomere ikke klarer å bruke søkemotorer, og nei, jeg gidder ikke gi noen link, da resten ikke vil ha noe problem med å finne ut at jeg har rett.

Grorudbanen før og nå.

fremskritt

2 Likes

Tror ikke du er tankeleser.
Det er vel riktigere derfor å si at du antar at jeg tror at jeg får vite sannheten. Antakelsene dine bør heller ikke være sannheten.

Det er ikke sånn at jeg tror jeg får vite sannheten bare ved å lese noen artikler om et emne. Der tenker jeg at jeg er åpen for hva slags innspill andre har, som kommer med sine synspunkter.
På noen områder, kjenner jeg bedre til ting en deg og omvendt.

Jeg tenker at det kan være lurt å se ting fra flere sider. Har jo selv opplevd at andre har nektet å informere seg om det jeg har kommet med.
Det som hadde vært aller hyggeligst var om noen hadde spurt hvilke fakta som lå til grunn for at man kom med de påstandene man kom med. Endel temaer krever at man bruker tid på det. Disse artiklene tror jeg godt f.eks at du har mere kunnskap om , siden det var du som fortalte at høyre-ekstreme brukte bitcoin, men det er jo ikke feil å komme med en artikkel på et slikt forum som det her, hvor det er mange nok til å både kritisere, korrigere og debattere.

Jeg syns egentlig den tiden vi lever i er en tid hvor det kan være en stor fordel å være flere som kommer med sine synsvinkler, og det ser jeg som en fin ting som kan hindre folk å gå i grøfta, noe det lett kan gjøre med så mye desinformasjon.

Når det gjelder propaganda, så er det lettere å komme med det, når folk er usikre og ikke har greie på ting, mens om man vet hva man snakker om, er det noe annet. Da kan det hende at propaganda preller av.
Noen av temaene jeg skriver om, kjenner jeg veldig godt til, andre er jeg nysgjerrig på. Tror det er sånn med de fleste, at man har grader av kjennskap til ting.

1 Like

Ikka at jeg er ueng i hva du skriver, men når det kommer til hvordan etnonasjonalister presenteres av MSM og alternative venstreforum, så kan man være rimelig sikker på at hva de presenterer alltid inneholder massiv utelatelsesløgn og ofte direkte løgn.

Steigan vil f.eks. aldri fortelle om de kommunistiske overgrepene i Ukraina, som har gjort at USA og Kanada har nazistiske grupper som de kan bruke som brikker i det store spillet mot Russland et trekvart århundre etter 2vk sluttet.

Eks, så blir ikke slike forklarende artikler trykket her.

He reveals how the post-World War I atrocities of the Soviet Union along with the presence of a large, vengeful, and politically active White émigré population in Weimar Germany played a critical role in developing National Socialist attitudes on Jews and Bolshevism.

1 Like

Dias skriver “Pål, hvis du engang tar et personlig oppgjør med Lenin og Bolsjevikene dine. Så vil du være i bedre moralsk posisjon til å trekke Nazi kortet ditt. Frem til du så gjør blir du bare en dobbeltmoraliserende hyklerisk godhetspossør.”
Steigan burde lytte til Dias!
Til Steigans artikkel: denne er proppet med både konkrete løgner, samt tendensiøse beskrivelser.

  1. Steigan burde vite at Strana.ua er et russisk-kontrollert medie i Kyiv, samkjørt med medieselskapene “112”, eidf av oligarken Medvedchuk, med nære kontakter til Putin. (Putin er bl.a. gudfar til Medvedchuks barn), og har jevnlige samtaler med Putin i Moskva. Strana,ua’s redaktør er videre ettersøkt av Ukrainske myndigheter etter at han i 2018 flyktet til Østerrike (hvor Elena Semeyaka fikk stipend!).
  2. Hva man kaller Elena Semenyaka er jeg usikker på (ny-nazist eller ultra-nasjonalist?). Imidlertid står hun og hennes politiske kumpaner for en ideologi, som er forhatt i Ukrfaina. Heldigvis fikk de politiske organisasjonene Azov, National Corps og Svoboda gjennom et valgsamarbeid ca. 1,5% av stemmene (hovedsaklig til Svoboda som ikke kan defineres som nazistisk). Og Steigans tall om voldelige angrep er ytterst tendensiøst, all den tid de kom i klammeri med lokalbefolkningen under sin forhatte demonstrasjoner. Uansett er det ikke registrert dødsfall eller sykehusinnleggelser knyttet til disse voldelige angrepene.
  3. Det interessante er at Elena har fått sin politiske utvikling gjennom sin relasjon til Alexander Dugin, ultranasjonalist i Russland. Han er det nærmeste vi kommer til utforming av Kremls politiske profil, gjennopm sitt mangeårige samarbeid med Surkin, Putins personlige rådgiver. Og som Timothy Snyder nevner i en av sine bøker: de nazistiske tendenser hos de ytterliggående org. i Ukraina, er i hovedsak et resultat av importert “nazistisk idelogi” fra Russland.
  4. I Uzhorod (hvor jeg har familie) finnes det ikke noe nazistisk miljø. At nazi-org. fra ulike land holdt konferanse utenfor byen, gjør ikke lokalbefolkningen til nazister
1 Like

Oleh: Jeg er ikke nynazist altså! Æresord :rofl:

image

Her har Pål startet et Sisifos-arbeid for gransking og undersøkelser. Det har lenge vært kjent at verdens nazi-hovedstad var Kiev. Nordiske nazister valfarter også dit. Og store anstrengelser har vært gjort for å smi en allianse mellom Kiev-nazistene og Tsjetsjenia-islamister. På grunn av deres uforferdethet,utgjorde tsjetsjenerne offiserskorpset i IS.
i sin bok “Unmasking ISIS” fra 2016 skriver Wayne Madsen at det var CIA sammen med Tyrkia og Saudi Arabia som produserte fram IS-nazismen.
Nå som verden ser ut til å drukne i krigsforberedelser med alle typer ekstremstøtte,har jeg grunnet på når denne strategien startet. Det tror jeg skjedde i tyske BITBURG SS-kirkegård hvor Ronald Reagan og Helmut Kohl holdt en ærefull minnesseremoni for massemordere på Østfronten. Mai 1985. Her starter inngangen til den verden som den framtrer nå. Bygge allierte for gigantkriger.

1 Like

En ny form for blitzkrig er i emningen.


Vil den bli testet ut som karanteneovervåker?

Jan Harstad:

  1. Din forståelse av Nazi-begrepet og assosiering til Nazi ideologien er ikke spesielt tillitsvekkende.
  2. Definering av Kyiv (ikke Kiev) som nazi-hovedstad: hvor har du dokumentasjon på det fra?
    Meg bekjent er det kun Kreml som har sponset en internasjonal ultra-nasjonal konferanse i St. Peterburg i 2017 med Night Wolves sentral i organiseringen. Det er også Kreml som er den eneste statsmyndighet som sponser ultra-nasjonalister i Europa. Du finner ikke noen slik systematikk i noe annet land, ei heller et omfang av ultranasjonalisme i noe annet land (selv ikke i det forferdelige USA.
1 Like

Det var nok derfor de stemte slik de gjorde i FN.

Dokumentasjonen har jeg fra den tyske NaziWebben Der dritte weg som gjennom årene har hatt mange reportasjer om toppmøter/konferanser i Kyiv. Siden de nazistiske gruppene i ukraina holder seg med militære treningsleire,har disse vært besøkt også av amerikanske nazister. I nettverket av naziblogger legges det ikke skjul på at Kyiv betraktes som noe av et senter. Jeg sitter ikke å systematiserer info om dette,men du kan jo sjekke Der Dritte Weg.