Nyheter MDTV Forum Om Doner

Når pressen svikter er ytringsfriheten avhengig av deg

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/02/nar-pressen-svikter-er-ytringsfriheten-avhengig-av-deg/

Av Terje Alnes. Vår tids viktigste rettssak pågår i London, og de store mediene svikter oss. Assange-saken er et veiskille for ytringsfriheten, men det er folk flest som må forsvare den. Mandag startet høringen i Woolwich Crown Court, der USA krever utlevering av WikiLeaks-redaktør Julian Assange. I ti år har Assange vært en jaget mann.…

4 Likes

Takk for fin artikkel. :slight_smile:

At noen den dag i dag er forundret over at ikke informasjonskanalene dypstaten kontrollerer støtter Assange fremfor sine eiere er for meg en gåte, det er jo en selvfølge. Det er jo liksom jobben deres da.

Dypstaten eller Det Tredje Rike 2 som det faktisk er er nå på vei til å sette game over for menneskeheten,. alt som avviker fra elitens løgner skal nå bli forbudt og straffes hardt, det blir forbudt å være skeptisk til vaksiner, være skeptisk til at å gi penger til FN gir finere vær, skeptisk til 5G, Støtte Assange, skeptisk til å tro at alt som er galt i verden skyldes Russland osv osv …

Velkommen til et globalt helvete, kort fortalt om de nye lovene fra James Corbett. Om ikke folk nå reagerer så kan man like godt skyte seg selv for da går vi fra å leve til kun å eksistere.

1 Like

Med slike forsvarsargumenter for kriminelle, er det vel ikke rart at de ikke kan tas på alvor:
Selvfølgeligheter blir beskrevet som “katastrofer”:

  1. Tror Alnes at Assange (eller noen andre) ville gå frivillig i fengsel etter at ambassaden sa de ikke vill ha ham der lenger? Normalt blir mennesker påført håndjern, dersom de motsetter seg arrest. Hva er så spesielt med pågripelsen av Assange?
  2. At britiske myndigheter bryter folkeretten, er også kun en “antydning” fra en 3. person.
    For det første blir ikke psyken nedbrutt av 7 måneder i fengsel. I alle fall ikke i britiske fengsler. I Russland og i terroristenes fengsler i Donbass, sitter uskyldige mennesker i fengsel i flere år, stadig utsatt for tortur, voldtektvog psykisk press, slik Krim-tatarene blir utsatt for i forsøket på etnisk rensing på Krim. Men skriver noen om det. Når det kommer til en radikal person med et klart kriminell anklage mot seg, skriker noen journalister og bloggere opp om umenneskelighet. Hvor er balansen?

Jeg sier bare: la nå disse journalistene oppsøke filmregisør Sentsov og hundrevis av andre Ukrainere og Krim-tatarer med flere års erfaring fra tortur-helvete i russiske fengsler.
Men den tausheten er skrikende.

Når ble journalisme “kriminelt” ?

1 Like

Det er ikke det jeg skriver. Les igjen.

Jeg skjønner godt du mener Assange er en “kriminell”, liksom USA, Sverige og UK.

Det er USA, Sverige og UK som er de kriminelle.
Når ble journalisme “kriminelt” ?

De siste i USA er at leger ikke skal uttale seg om coronaviruset - uten tillatelse.
I Kina er straffereammen ca. 7 år for det samme, enten man er lege eller ikke. Journalisme defineres som forbrytelse -> nazisme

Hitler er bare smågutt her. De store Hitler’ene lever idag.


Li Wenliang, an ophthalmologist at a hospital in Wuhan, the city at the epicentre of the outbreak, was one of eight people reprimanded by Wuhan police last month for spreading “illegal and false” information about the coronavirus.

Antas å være myrdet av myndighetene.
Han hadde kjennskap til hvor coronaviruset kom fra?
Nå er ytringsfrihet blitt et hot tema for den vanlige kineser.
-Hva skjer med Kina uten yttringfrihet?

Li Wenliang kan ha hatt kjennskap som ville sendt Xi til Haag?

2 Likes