Nyheter MDTV Forum Om Doner

Når og hvordan vil dollaren falle?

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/10/nar-og-hvordan-vil-dollaren-falle/

Dollaren er verdens reservevaluta, men en dag vil den falle. Reservevalutaer varer ikke evig. Den nederlandske gulden var reservevaluta fra 1640 til 1720. Da ble den erstattet med franske franc, som var reservevaluta til 1815 da den ble avløst av det britiske pundet. Pund holdt skansen til 1920. I mellomkrigstida var det valutakaos, men ut…

2 Likes

Vi vet alle hva som blir den neste. Renminbi eller yuan som den heter når den drar bort. Så spørs det om kinesernes kunnskap om papirpenger overgår jødenes kunnskap om valutamanipulering. Gull er en avledningsmanøver.
Tenket det kunne passe med denne:

Flott!

3 Likes

Dyktig tegner :dollar: :writing_hand:

1 Like

Det er ikke uten grunn at USA invaderte Iran og Libya og fikk avlivet to statsledere som begge ville gå vekk fra petrodollar. Dersom olje og narko går vekk fra dollar, vil USA gå konkurs. Nå “surfer de på bølgen” og trykker dollar så det gløder, men dette kan selvfølgelig ikke vare. For 30 år siden sa Johan Galtung at det amerikanske imperiet ville falle sammen om 20 år.

Vi er på overtid, men det er ganske tydelig hvilken vei det går. Istedenfor å forberede seg på ragnarokket, ser det ut som at norske politikere tviholder på den amerikanske drømmen. Dermed går oljefondet ned sammen med dollaren, mens kineserne har investert i infrastruktur i eget lang og står klare til å ta over.

2 Likes

Steigan’s '‘våte drøm’ dette i topic, at USA vil falle.
Han støtte(t) alle de som var / er nasjonens fiender, noe jeg trodde var et forbigående, litt sent tenårings opprør mot sitt opphav, men det viser seg at’n sitter fast i denne ‘‘onde sirkel’’ 'fortsatt.

Apropos topic så er det masse signaler om at dette er en styrt avvikling av ‘‘Petrodollar’’
Trump vil fjerne Federal Reserve, ikke bare i USA, men i den vestlige verden, fordi dette '‘organet’ 'er uten kontroll for ''Folket, styrt MOT(!) Folk og nasjoner.
Trump vil igjeninnføre gullstandarden og sier gang på gang, senest forleden dag, da han kunngjorde at’n trakk troppene ut av Syria, at det er slutt på å være verdenpoliti…
Folk får ordne opp selv, sier’n.

Husk Obama, fredsprisvinneren startet 5 kriger og overlot '‘roret’ til Trump med hele 7 aktiver kriger.
Ingen, ingen US president har vært så krigskåt ( les styrt av de som vil beholde Federal Reserve) som fredsprisvinner!!!
Obama har ført mer kriger enn samtlige US presidenter til sammen!
Får det deg til å reflektere?

Ganske bitter i tonen der. Kanskje du trenger en god klem? En god stol å slappe av i?

Jeg vil tro på ærlighet fra USA sin side den dagen de returnerer gullet de holder for vestlige nasjoner pluss til Venezuela. Rettere sagt jeg vil gi dem en sjanse.

Angående Obama så var han intet annet enn en marionette samme som alle andre såkalte presidenter som har sverget lojalitet til Sionistene. Så det er litt kjipt å klandre ham for krigene som ble planlagt for mange år siden. Obama var intet annet enn lydig akkurat som Bush, Clinton etc. Trump er akkurat likens. En Sionist som setter Sionistenes agenda foran sitt eget folk. Akkurat som Norske politikkere gjør her. Akkurat som Tyske politikkere gjør der. Akkurat som Engelske politikkere gjør der osv.
Marita

“Trump vil fjerne Fed…”
Dette må du ha drømt.

Tror det er litt for store forventninger her.
Dollaren som andre valutaer trenger ikke å bakkes opp med gull. Den er forankret i den nasjonale bruken. Og sålenge det ikke ser ut som folk flest vil forkaste valutaen for å benytte seg av noen annen i ett svart marked er den trygg.

Lånene til USA betyr ikke så mye, det er bare slavelenka fr Shekel mestrene (shackles). Hva som er kjipt er å betale renter. Men det går jo.

Men forsåvidt, USAs pengemengde er ekspandert til en global valuta i og med bruken av petrodollar og narkodollar og annet. Om noen store brukere veksler seg ut av dollarhandelen, så vil effekten være inflasjon.
Dette kan kun kontres med inndragelse av lån, for å minske pengemengden, og ikke noe mere nyopptrykking før pengemengdemengde og inflasjon er i balanse.

Konkretiser ‘‘drømt’’

Den som har fulgt med i talene, intervjuene m.m. til president Trump , ser en rød tråd i retorikken hans vedr. farene ved økonomien.
Trump har sagt siden han tiltrådte embedet at Federal Reserve er årsaken til alle(!) ressesjoner og finans kollaps, siden Fedreral Reserve ble opprettet for snart 100 år siden.
Han vet at DNC - Demokratene brukes av ‘‘The Deep State’’, som vil prøve å kollapse dollaren før valget 2020.
Det vet denne ringrev av en økonom av en president. Derfor har han i 2,5 år hamret på om at Federal reserve er problemet… ingen andre.

Så når den episke(!) kollaps kommer, for det gjør den neste år, vil ikke president Trump ha skylden men Federal Reserve, og han vil benytte anledningen til å gå over fra ‘‘petrodollar’’ til dollar gullstandard.
Til ‘‘Davos partiet’’ (Bilderberger - The Deep State) største frykt og mareritt.

Til slutt, slutt med å finne nyheter blant ''gammel media / presse. Du finner ekte nyheter på alternative plattformer og steder.
Her har du én link blant tusenvis vedr. ovennevnte. https://youtu.be/PIZjG1EmeQw

Ps. forberede deg, for din / vår økonomi vil kollapse neste år. Vårt 10 000 milliarder oljefond vil fordunste.

Gullstandard. Å “pegge” dollaren til Gull vil fungere som å bruke gullmynter. Det vil kreve ekstreme mengder gull og vil skape en kraftig deflasjon som vil gjøre bruk av penger til noe lite liquid. Det var “The Austrian school of economics” som sto i bresjen for å anbefale gullstandard, fordi de visste at det ville fungere særs dårlig.
For å benytte seg av en reserve eller bakgrunn for en så stor økonomi som USAs, så må man idet minste ikke benytte seg av ett material som det er lite av, man burde ved starten ha reserver av dette material i nærmere BNP størrelse,

1 Like

Jeg har nå gitt deg troverdighet nok til at jeg har søkt på Trump og End the fed/ending the Fed.
Det er ikke noen slike uttalelser fra ham. Han har kalt dem for Crazy og kritisert mange av deres avgjørelser.
Det eneste som matchet mitt søk kom fra ei norsk side -https://finansavisen.no/forum/thread/39458/view
Det holder ikke.
Trump er en Jøde på lag med resten av pengejødene, nei, utvendig så spiller han for ett galleri av patriotiske amerikanere som håper på en President på parti med USA. Derfor passer det seg at han kommer med noe kritikk av Fed og annet slik at han kan se grei ut for dem som heller vil stemme på Ron Paul.

1 Like