Nyheter MDTV Forum Om Doner

Napoli reiser seg mot "Covidfascismen", politiet slutter seg til demonstrantene

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/napoli-reiser-seg-mot-covidfascismen-politiet-slutter-seg-til-demonstrantene/

Regimene i flere land har innført portforbud og krenker daglig en rekke borgerrettigheter, blant annet retten til å samles. Begrunnelsene som oppgis for disse grove angrepene på egen befolkning kan ikke forsvares, ei heller medisinskfaglig rettferdiggjøres. Det er et virus som er helt ufarlig for 99,9% av befolkningen som brukes som alibi av regimenes representanter.Det…

6 Likes

Bra at det gjøres motstand i noen land, men selv med strenge tiltak i Norge, har jeg vanskelig for å se for meg at nordmenn reiser seg mot dette tyranniet. Nordmenn flest er altfor dumme og servile til å stille spørsmål ved det som kommer fra Erna eller Dagsrevyen. Så lenge medier og myndigheter krever at folk skal isolere seg hjemme, kommer de fleste til å lystre.

Et kjapt blikk på statistikken hadde vært nok til å bekrefte at covid-19, i den grad sykdommen finnes, er ufarlig for bortimot hundre prosent av folk under åtti år. Ikke bare ufarlig, men symptomløs også.

Men i januar arrangerer World Economic Forum toppmøtet “The Great Reset”, hvor verdens ultrarike skal diskutere hvordan de skal få ned utslippene av klimagasser med over 7 % pr år frem til 2030. Det skal bl.a. bygges førti tusen “klimavennlige og bærekraftige” vindmøller i Norge, og for å få bygd disse krever det at man slår ned alle protestbevegelser, får folket til å bøye seg, og isolerer folk i hjemmene sine eller i “isolasjonsleire”, slik at de ikke kan protestere.

Da er det fint for Solbergregimet at det har aviser og mediehus som er hundre prosent lojale og underdanige, og som lydig videreformidler regimets bisarre og ondsinnede propaganda.

9 Likes

Så vakkert! Om bare resten av verden ville gjøre samme :heart:

5 Likes

Ja, nordmenn er kanskje verdens mest domestiserte folkeferd. Demoen foran Stortinget i helgen samlet ikke engang 200 mennesker og det ser ikke lyst ut. Eliten har utallige våpen og med koronarestriksjoner, matmangel, økonomisk kollaps, strømbrudd, drivstoffrasjonering, strengere sensur, mer propaganda, religiøse / etniske / politiske konflikter, økt overvåking osv. osv. i tillegg til et fullstendig korrupt politi og militære i arsenalet, så skal det et mirakel til for å unngå det globale tyrannet de ønsker seg. Sentralbankene er alt i ferd med å opprette en ny, digital valuta og når Solberg antyder at jula kan bli mindre gledelig enn vanlig, da spøker hun neppe.

6 Likes

Det er uansett ikke mulig å demonstrere seg ut av dette, 80 000 mennesker ute i gatene mot Irak-krigen hjalp ikke litt engang.
Et år med demonstrasjoner i Frankrike var fullstendig bortkastet.
Her må det sterkere lut til, branner og eksplosjoner kan kanskje få fart i sakene?

2 Likes

Som pasifist foretrekker jeg den Islandske Revolusjonen. Fredelig dra politikerne ut av parlamentet og putt i fengsel der de hører hjemme.

6 Likes

Du har nok rett. Samtidig er eliten eksperter på å håndtere folkelige opprør og akkurat slik som på Island, eller slik Occupy Wall Street-bevegelsen er et eksempel på, så blir opprør gjerne infiltrert så snart de ser dagens lys.

2 Likes

Jeg forestiller meg at på Island er det vanskeligere for politiet å bruke vold eller annen unødvendig maktbruk mot fredelige demonstranter fordi samfunnet er så lite og “alle kjenner alle”.

2 Likes

Vi må alle ut i gatan…

2 Likes

https://pbs.twimg.com/media/DcNT773WAAA6OB4.jpg:large

Det hadde vært noe for oss:
Gratis utdeling av den røde pillen . Alt snudd i løpet av en time. Nordmenn fosset ut i gatene.
Stål i ben og armer.

Dette bildet er fra Armenia , og er en annen type revolusjon.
De klarte å sette det ene beinet foran det andre.

Masse bilder på søk : "Armenian velvet revolution. "

The so-called “velvet revolution” in Armenia succeeded and leader of public protests formed government of “people’s confidence” and started preparations for snap parliamentary elections, date of which is so far hard to foresee.

https://eadaily.com/en/news/2018/05/28/russophobes-in-pashinyans-team-soros-tilting-boat-of-pro-armenian-premier

2 Likes
3 Likes

Ja, om det bare hadde hjulpet bedre enn demonstrasjonene mot Irak-krigen.
Digresjon: Den røde pillen - som påstått “sannhetspille” - dukket forresten opp i “Totall Recall” (1990-versjonen) før den dukket opp i The Matrix, men med en litt mer uklar betydning, oppdaget jeg i går. Om den også var med i novellen som Totall Recall bygger på, fra 1966, vet jeg imidlertid ikke.

3 Likes

Gjøre hva da tenker du?

1 Like

Ja kanskje vi skulle ta å aktivt minnes Alfred Nobel når vi går i tog?

1 Like

Det var vel bildet i artikkelen hun tenkte på.

2 Likes

Det er påtageligå se hvor mange fra BLM og Antifa som dukket opp fra ingensteds i alle demonstrasjonene f.eks den for grunnloven og nå i helgen. Åpenbart betalt og organisert, men av hvem? Det skulle være interessant å vite.

1 Like

Antifa oppviser samme mønster i alle vestlige land, og er kort og godt et undertrykkelsesverktøy ment å gjøre de jobbene de vestlige rettstatene ikke kan gjøre selv. Når det gjelder de gule vestene, ble Antifa brukt til ødelegge den folkelige støtten, ved å banke opp vanlige demonstranter som ikke var Antifa, samt at de brant og ødela vanlige arbeidsfolks biler og steder de jobbet. Når det kommer til innvandringsmotstandere, så brukes Antifa til å lage vold ved de uønskedes demonstasjoner, både for å gjøre det farlig å utrykke hva eliten ikke ønsker at folket skal snakke om, og for at politiet skal kunne arrestere og fengsle de av de uønskede som forsvarer seg med vold. Antifa får også lov til å benytte sosialt media for ødelegge arbeid og familieliv til uønskede.

De er ikke betalte per se, men blir gitt jobber betalt av stat og kommune.Når det gjelder hovedkvarter, så får de lov å okkupere bygninger uten å bli kastet ut av politiet.

Av de som bestitter voldsmonopolet i hvert enkelt vestlig land, og som da kan sørge for at de ikke blir straffet, samt at de som motarbeider dem blir staffet, så i Norge er det mest sannsynlig PST.

Ja, de er betalt. Det er Soros, Gates, Ford Foundation og Buffet som står hovedsakelig for pengene.

1 Like

Ta til gatene. Uten BLM og antifa. Bare vanlig folk som står samlet i protest.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.