Nyheter MDTV Forum Om Doner

– Nær 200 bomber i Sverige i 2019. Ikke maken i noe industrialisert land

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/naer-200-bomber-i-sverige-i-2019-ikke-maken-i-noe-industrialisert-land/

Kriminelle gjenger sprer frykt og usikkerhet etter å ha detonert nesten 200 sprengladninger i Sverige i år, skriver NRK på sine nettsider. Ylva Ehrlin, som er analytiker på Nationella bombskyddet sier til SVT at antallet sprengninger i Sør-Sverige er doblet siden oktober 2018. I oktober 2018 ble det sprengt 34 bomber i regionen. Tallet for…

5 Likes
2 Likes

“Eget regime”. Resultatet av denne volden blir jo flere “frigjorte områder” som vil bli overvåket og patruljert av mer eller mindre synlig Shariapoliti. Emirat i mini-format. Ikke trå her.
Det er å anta - som i Frankrike nå - at aktuelle taktiske metoder for by-geriljakrig også vil komme til Sverige og med tid og stunder til Oslo.
Metoden går slik: en setter fyr på et kulturhus,skole eller en annen bygning. Brannfolkene ankommer men blir hindret såpass mye at de må tilkalle politiet. Da har man laget et bakhold for politiet som blir utsatt for raketter,skyting og steinkasting,såpass mye at politiet må trekke seg tilbake og da står det 1-0 til bandene.
I Frankrike nå har man vært nødt til å erkjenne at dette begynner å ligne borgerkrig og selv globalist Macron ordlegger seg nå i en slik retning. Det kommer ikke minst av at politikorpset og fengselsevesenet har de høyeste selvmordsrater i landet. Det daglige arbeidet har blitt en ekstrem psykisk belastning.
En bok som Laurent Obertones roman “Gerilja”, som handler om disse sakene ser ut til å bli en bestselger i Frankrike,den er ikke oppdaget i Norge hvor hver roman som handler om følsomt samliv blir behørig omtalt og anmeldt.
De aller siste i Norge som vil forstå noe av den aktuelle utviklingen i Sverige og Europa vil være akademiske intellektuelle.

5 Likes

Jeg har 17 år på skole og nærmere 50 år med selvstudium. Disse akademiske intelektuelle du skriver om her er for meg en “urban legend”. Det eneste jeg ser er pompøse godhets posører med en utrolig evne til å skrive langt og innholdsløst. Så innholdsløst at når “vanlige” folk skal lese hva disse skriver så forstår de ingenting og tror at det er en eller annen smarting som har skrevet disse side opp og ned med ingenting.

Hilsen en med fagbrev som industrimekaniker :slight_smile:

6 Likes

Dette lukter Mossad så det river i nesa. Det kun dem som driver på sånn.

2 Likes

Klart det er Mossad, det er en dårlig skjult hemmelighet.

I Sverige så tørr ikke jødene bevege seg utendørs lenger, stort sett samme i resten av Europa så jødene pakker kofferten og flytter hjem til Israel.

Har med profetiene å gjøre, jødenes Messias kan ikke komme før alle jødene igjen er samlet i Israel derfor fyller de opp Europa med ekstreme jødehatere som får jødehatet inn med morsmelken.

I samme sleng blir de også kvitt de vantro når muslimer og ateister braker sammen med kristne.

Så her får de både i pose og sekk :slight_smile: George Soros har dratt ut bunnventilen til Europa og nå synker vi til bunns og det er ingenting vi kan gjøre med det. :slight_smile:

3 Likes

Ikke vi, nei. Men dersom du leser Åpenbaringen, så får du vite hvordan det går med Babylon (Jerusalem), og de som kaller seg jøder, og ikke er det, men er satans synagoge. Så de har nok forregnet seg.

3 Likes
1 Like

Dias: jeg tror ikke vi er mye uenig i denne vurderingen. takk for den.

2 Likes

200 bomber i Sverige i 2019. Her i Norge brukes det ikke bomber, men kniv. Hvor mange knivstikkinger har Norge hatt hittil i år? Det kan være mer enn 200, knivstikkinger hører nesten til det daglige nyhetsbildet her til lands.

Nyhetsankerne i Norge og Sverige sier ikke om etnisiteten til de som blir sprengt eller knivstukket, eller etnisitet til de som sprenger eller knivstikker. Det er bare personer som blir utsatt for vold, og personer som begår volden. Er det vertbefolkningen som knivstikker folk med innvandrerbakgrunn fra MENA-land, eller er det de som knivstikker vertbefolkningen eller hverandre?

NRK og MSM skjønnmaler den ikke-integrerbare masseinnvandringen fra MENA-land så langt de kan, underrapporter kriminaliteten og viser kun frem de positive unntakene. Medløpere feks i SSB holder tilbake statistikk som viser den egentlige tilstanden. Kritikere, uansett hvor saklig de fremlegger kritikken, angripes momentant med rasismebeskyldninger.

Dette må det ligge en plan bak. At det finnes sentrale politikere som tror at masseinnvandringen fra MENA-land er integrerbar selv på lang sikt, er lite trolig. Det er den globale storkapitalen som står bak, og politikerne og deres MSM gjør bare sitt oppdrag for dem, som er å ødelegge europeiske lands økonomier med masseinnvandring fra MENA-land for å tvinge landene til å ta opp massive lån fra Verdensbanken og IMF, storkapitalens instrumenter for en ikke-militær overtakelse av land.

MSM eies og styres av den globale storkapitalen som står bak. Hvordan masseinnvandringen fra MENA land utmatter økonomiene skal ikke vertbefolkningene få vite før det er for sent. Vertbefolkningene i Europa føres bak lyset av presse og medias skjønnmaling og underrapportering, og redaktører og journalister må bli fortalt hva de er medansvarlige til. Hvis de svarer at de må skrive hva redaktører og eiere vil ellers får de sparken er ikke holdbart, for det er ikke bedre enn landssvik.

2 Likes

Det er en riktig beskrivelse av taktikk du kommer med. Her er det en konsekvent taktikk som anvendes gjennom hele Europa, og taktikken er å oppnå territoriell kontroll. Jeg mener at det er urealistisk at disse områdene forblir utenfor statens kontroll, over lengre tid. Den bakenforliggende strategien er derfor mer omfattende enn taktikken. -Mer omfattende enn territoriell kontroll. Hva er så hensikten med å oppnå territoriell kobtroll, hvorfor med en slik fokus på småbyer og tettsteder, og med den spredningen både nasjonalt og internasjonalt som vi ser? Enden på visen er at staten kommer til å gjenvinne kontrollen over alle områdene. Det er bare et spørsmål om tid, og jo lengre de venter med det smertefulle oppgjøret jo høyere vil konfliktnivået mellom etnisk svenske og okkupantene bli. Dette vil gjøre det umulig for Carl Bildt & Co å late som at alt er hunky dory i kongeriket Sverige. Den anti-demokratiske fortielses-strategien til Bildt & Co har allerede feilet massivt, og med dette kan de også begrave hele multikulturalismen sin. Islamistene derimot vil nok ikke oppnå noe særlig, men jeg er ikke sikker på at det er de som står bak strategien heller.

1 Like

Gode kommentarer her fra Northern Light og Skogvokter. Naturligvis er det slik at globaliseringskapitalismen har mange,en rekke motiver for å islamisere vesten. En åpenbar som allerede Coudenhove-Kalergi anbefalte i 1924,var å fjerne de nasjonale identiteter i Europa med religions og raseblanding.Av dette skulle frambringes nye medlemmer av Europas Forente Stater med en nasjonsfri Europeisk Identitet.
Nå har jeg vært innblandet i debatt om dette temaet i rundt tyve år og det merkeligste av alt er den massive fornektelsen av “Middelhavsunionen” fra 13 juli 2008. Som igjen er en fortsettelse av Barcelonaprosessen av 1995.
28 EU stater og 15 islamske Middelhavsstater har undertegnet prosjektet som det ikke er noen hemmeligheter ved. Det er bare å ta seg inn på wikipedia eller ufmsecretariat.org.
Dette ekstremdyre prosjektet sikter på å innlemme Tunis,Algerie og Marokko i EU i tidens fylde da de nå er kandidatmedlemmer. I avtalen gjelder det at EU skal tilrettelegge for Islams virke og identitet inni Europa.
Dette er faktisk offentlig tilgjengelige dokumenter. Ikke dessto mindre hyler EU-romantikerne høylytt om man nevner at Middelhavsunionen eksisterer og skal virkeliggjøres. Det er etter deres mening er konspirasjonsteori.
Det sier seg selv at med en slik absolutt virkelighetsvegring blir det vanskelig med vår debatt om årsakene til dagens tilstand.
Faktisk er det også slik at det absolutt fascistiske Tyrkia har status som en slags kandidatmedlem for EU-medlemskap. Bare de kunne bli litt flinkere med menneskerettigheter,demokrati og journalister,skulle det på sikt bli mulig,sies det fra Brüssel.

3 Likes

Ser at Steigan fortsetter å drive den norske tesen om at vi i Sverige ikke snakker om problemer knyttet til innvandring. Får si som Jan Guillou i Aftonbladet, som kommenterar dette: «vi pratar inte om annat».
Det er gode grunner til å kritisere manglende integrering, ikke minst som følge av tyning av kommuneøkonomien. Men kom ikke med dette klasseløse «svenskene snakker ikke om problemene».

2 Likes

Poppel: det kunne være interessant å høre fra deg hva denne intense debatten som du henviser til har endt opp med i praktisk politikk.
Jeg regner med at det foreligger flere ideer om hvordan redde Sverige. Om du kunne redegjøre for strategiene hadde det vært fint.

1 Like

Takk for tipset.
Den er visst å få på tysk
Michel Houellebecq har berømmet Laurent Obertone som “morgendagens store polemiker”, men Obertones styrke er ikke bare polemikk, men hans sans for kriminalistikk og velbegrunnet samfunnskritikk. I Frankrike en bestselger, nå vil romanen bli utgitt på tysk for første gang!

image

Gatekeeper på vei til godstolen

Ja, bøker i mengde, som stjernene på himmelen, og sanden ved havets bredder, uten tall.:slightly_smiling_face: Nå er jeg kommet ut av tellinga… godt det er juleferie snart… :star_struck:

2 Likes

Wikipedia
" [
The Nordic Resistance Movement is a Pan-Nordic neo-Nazi movement and in Sweden, a political party. It is established in Sweden, Norway, Finland, and Denmark, and also has members in Iceland. It has been banned in Finland, but the ban has been appealed. The NRM has been described as a terrorist organization due to their aim of abolishing democracy along with their paramilitary activities and weapons caches."

Bildene forteller meg at de er frimurere, og et kopi av brunskjorter. Uniformering peker i den retningen.
Når 90% av amerikansk media og “intelligence” er deep state agenter … forvent alt sammen å være 10 ganger verre enn hva enn hva vi tror.
For å kunne svare på hva som skjer idag trenger vi å vite hva som skjedde i Tyskland 1928-1932 (1928 - nazipartiet var under det som er sperregrense i vestlige valg. I 1932 var de størst, med sponsorer de andre partier bare kunne drømme om)
(Jfr. hvor planlagt 2016 valget i USA var. Dagblad-journalister fikk sjokk når resultatet ble noe annet enn det som var “99% sikkert”)

Min analyse av nazismens opphav: Sveits / UK / Sverige / Italia / Nederland / Østerrike. Nasjoner som Sveits og Sverige regnes som “safe”, full av underjordiske tunneler (Soros var i besittelse av et kart med bunkerser langt inn i Øst Europa. La oss anta at det var fluktruter)