Nyheter MDTV Forum Om Doner

Muslimske land med kraftig kritikk av Frankrike

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/muslimske-land-med-kraftig-kritikk-av-frankrike/

Etter at Frankrikes president Emmanuel Macron har lansert en kampanje mot ekstrem islamisme etter terrordrapet på læreren Samuel Paty, har muslimske land gått til politiske angrep på Frankrike. Avisa Le Monde skriver: Sinnet mot Emmanuel Macron fortsetter å vokse i den muslimske verden, etter at den franske presidenten forsvarte friheten til å karikere profeten Muhammad,…

4 Likes

ElXahSuW0AEQtdA

1 Like

Macron får ‘kritisere’ Islam og late seg ‘konservativ’, samtidig som han tilrettelegger for et stadig strøm av [primært muslimsk] innvandring fra Afrika og Asia, og samtidig som han nekter å beskytte etnisk franskmenn fra fysisk og psykologisk angrep, samt angrep på deres generell talefrihet.
3 Likes

Når skal Erna fordømme Erdogan?

2 Likes

Det som nå skjer med konfrontasjonen Erdogan-Macron er det aller,aller verste som har skjedd for EUs strategiske planlegging. Det aller viktigste prosjektet gjennom 30 år har vært MiddelhavsUnionen og EU-apparatet har anstrengt seg til det ytterste for ikke å informere om hvor mange milliarder Euro som har blitt overført til Tunis,Marokko og Algerie.
Det har dreid seg om en gradvis ombygging av islamske stater for å gjøre dem klare til et kandidatmedlemskap i EU. Nato har de siste 20 årene jobbet med sitt “arabiske Nato”.
Skulle konflikten mellom Europa og Islam forverres,er dette intet mindre enn en begravelse av deres nykoloniale prosjekt med innlemmelse av Nord Afrika. Bortsett fra noe småmumling fra sjef josep Borrell er det helt tyst på de offisielle EU-webbene.
Hovedprosjektet deres kan rakne.

2 Likes

Hvorfor skulle hun det? Hun er da ikke islamofob som trenger mentalundersøkelse. Kranglingen mellom Erdogan og Macron handler nok mest om gammel aksepolitikk der Frankrike støtter sine gamle allierte/kolonier mot tyskernes/tyrkernes. Der er Erna på tyskernes side. Ikke sett noen støtte til Armenia heller. Det skyldes nok at vi er 100 % på Aserbasjans side. Selv leiesoldater som driver etnisk rensning av armenere framstilles som hardtarbeidende familiefedre i den norske propagandakanalen.

1 Like

Frankrike er i samme situasjon som alle andre vestlige land, også de landene som regnes som vestlige som Sør-Korea og Japan. De har en negativ fødselsrate for den etnisk opprinnelige befolkningen. Den er nå på under 1,5 for de fleste vestlige landene, mens fødselsraten er positiv for den for det meste ikke-integrerbare fra Afrika og muslimske land.

Det blir demografien som bestemmer utviklingen og styrkeforholdet som tiden går, og tiden går fort. De etnisk opprinnelige befolkningene får flere eldre og færre yngre år for år, mens koloniene fra muslimske land får flere yngre i forhold til sine eldre. Europas grånende etnisk opprinnelige som står for skatte-grunnlaget blir skrøpeligere og mer engstelige, noe som blir lagt merke til blant den raskt voksende befolkningen fra MENA-land.

Med hjelp av vestlig MSM som eies av den samme globale storkapitalen som står bak masse-innvandringen, kan muslimene flytte sine posisjoner forover hele tiden. MSM fordømmer all kritikk, selv den mest saklige kritikk av faktiske forhold, som rasisme.

Med den demografiske utviklingen slik den har blitt, og storkapitalens makthavere mot egen befolkning, blir protestene stadig mer sporadiske og lavmælte. Da må det bare bli mer terror og aggresjon mot den opprinnelige befolkningen, som blir maktesløse og hjelpeløse vitner til den europeiske sivilisasjonens undergang.

På nåværende tidspunkt har demografien bestemt utfallet for Vest-Europa. Den globale storkapitalen som står bak kan lene seg tilbake, for nå kan befolknings-utskiftningen kan ikke stoppes, ødeleggelsen av den europeiske sivilisasjonen går av seg selv og erstattes av NWO.

1 Like

" He saw this genocide as a two-stage process, the first being the destruction of the indigenous population’s way of life. In the second stage, the newcomers impose their way of life on the indigenous group"

1 Like

Jeg det også har et element av at de må stå opp for sine lands respektive kulturer, i Frankrike Laicite og i Tyrkia pusher Erdogan Islam.

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.