Nyheter MDTV Forum Om Doner

Mot bedre vitende, Hellestveit

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/10/mot-bedre-vitende-hellestveit/

En kommentar til Cecilie Hellestveits kronikk i Klassekampen 16. oktober 2020. Artikkelen har tittelen Hvorfor vi trengs i Jordan. Av Lars Birkelund. Norge, USA og andre NATO-land hevder at de er i Irak og Jordan, tidvis også i Syria, for å bekjempe IS. Men dette låt hult helt fra begynnelsen av. Det er ikke hel…

4 Likes

Det er all grunn til å rose og gratulere Lars Birkelund med sin Syria-bok. Det er en indikasjon på at det gror fram en opposisjon,aldri så liten,i Norge. Det jeg ikke begeistres for er psykologiseringen av politikken,at Hellestveit skulle skrive “Mot bedre vitende”.
Og at utviklingen av USAs militære overtagelse av Norge er “trist”.
Hvorfor Hellestveit ble tatt inn på fineste plass i KK for å forsvare norske militære til Jordan,henger jo sammen med at hennes Syria-bok korresponderer nøyaktig til KKs versjon av Syriakrigen gjennom 9 år.
Om Birkelund forlot psykologien og så på politikken så står nå KK og Hellestveit sammen om å utvikle “venstresida” i Norge til den sosiale grenen av Nato-imperialismen. De humanitære imperialister. Det er ikke noe “trist” ved dette,det er en framføring av en gresk TRAGEDIE. Den gudene ønsker å straffe gjøres først gal.
Her er det nå en rekke folk som aksler seg til å følge i Quislings fotspor. Quislings prosjekt var å invitere Tyskland til å okkupere Norge for å krige mot Sovjetunionen.
De nye Quislingene finner du nå på “venstresida”. Invitere USA til å okkupere Norge og krige mot Russland samt bidra til å styrke Vest- imperialismen globalt som vanlig.

2 Likes

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.