Nyheter MDTV Forum Om Doner

Monsanto/Bayers rolle i USAs krig mot Venezuela

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/05/monsanto-bayers-rolle-i-usas-krig-mot-venezuela/

Det som ligger i dagen som en hovedgrunn til USAs hybridkrig mot Venezuela er det faktum at landet har verdens største oljereserver. Dette har ikke en gang Washington forsøkt å skjule. Det betyr at USAs oljegiganter som Chevron og ExxonMobil står klare til å ta kontroll dersom USA skulle klare å styrte Venezuelas regjering. Les:Venezuela…

3 Likes

Oljereserver har vist seg å være en stor hemsko for normale nasjoner - da vil alle ha en bit - hele tiden.

1 Like

Storkapitalen forsøker alltid å få kontroll over matproduksjonen og drikkevann i alle land, det er en prioritet for dem å få styring på det eksistensielle, vann og mat, derfor er agro-selskapene deres alltid med når en ny nasjon skal tas over.

Foreksempel satte International Monetary Fond som betingelse for at Ukraina skulle få 7 milliarder dollar i lån i 2014, at Monsanto måtte få starte sin genmodifiserte matproduksjon i Ukrainas kostelige matjord, og Verdensbanken forlangte at utenlandske investorer måtte få kjøpe ukrainsk matjord for å gi et lån på en milliard dollar.

Irrelevante betingelser for å gi lån, men så er også IMF og VB sentrale instrumenter for den globale storkapitalen for å ta over nasjoner. Det er ikke uten grunn at bankkartellene kjøper opp drikkevannskilder i en rasende fart verden over.

1 Like