Nyheter MDTV Forum Om Doner

Millioner av barn i Jemen på randen av sult

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/06/millioner-av-barn-i-jemen-pa-randen-av-sult/

Nesten 2,4 millioner barn i Jemen står i fare for å bli rammet av sult i løpet av 2020, advarer FN-organisasjonen UNICEF i en ny rapport som ble publisert 26. juni 2020. Dette er nå verdens største humanitære katastrofe. Etter fem års krig har 4 av 5 barn i Jemen desperat behov for hjelp. 1,7…

1 Like

Black Lives Matter og George Floyd er mye viktigere.
$7 Million Casket for George Floyd

2 Likes

Amerikansk politi dreper på snitten ca. 1000 svarte pr. år. Slik har det vært lenge. Om en trekker fra 1, eller 5 for den del, så gjør det en mikroskopisk forskjell. Dette er en problematikk som skriver seg tilbake til slavetiden, og 1/3 av USAs befolkning er fortsatt der, etisk og moralsk. Ku-klux-klan er ikke død, og Boogaloo-Bois er i fremmarsj.

Når 4,5 millioner barn er i fare, så er det helt sikkert mer enn 1000 som vil dø, for utenlandsk (“vår”) hjelp kommer som vanlig for sent og for lite.
Norsk forakt for “svartinger” og “sotrør” og mer av den sorten, er trolig også i frammarsj, og de rike i Norge er ikke mer villige til å dele med seg, enn de rike i USA.

Jeg snakker for meg selv, Runeulv, og ikke til deg. Men du er åpenbart en del av problemet.

1 Like

Enig med deg men jeg er også enig at det er skjev rapportering. Hvorfor rapporterer ikke mediene om folkemordet i Jemen for det er jo nettopp det som skjer. Det er et folkemord som foregår men ingen vil snakke om det eller gjøre noe for å stoppe det.

Jeg har aldri hørt om dem før nå. Tusen takk for å lære meg noe nytt. Noe som skjer ofte når jeg leser dine kommentarer.

Jeg takker for hyggelig kommentar.
Når det gjelder “skjev rapportering”, så er det troligvis slik det alltid har vært: Interessekonflikt. Jeg spør meg selv hva som er de politiske interessene til hver av partene. Dersom den ene siden er tung av penger, og den andre siden smaker av frigjøringskamp, da er løpet kjørt. Nord-Irland. Kasjmir. Sri-Lanka. Hong Kong. Sàmi Ædnan. Jemen. Sudan. Vest-Sahara.

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.