Nyheter MDTV Forum Om Doner

Militærkupp i Bolivia

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/11/militaerkupp-i-bolivia/

De militære jakter på Morales. Hærledelsen og lederne for politiet i Bolivia krevde at president Evo Morales skulle trekke seg og tvang ham dermed til å søke avskjed. Morales sier at han ikke har gitt opp kampen: «Vi vil komme tilbake og vi vil være millioner,» sa den avgåtte presidenten. På Twitter skriver Morales at…

7 Likes

Bunnlinjen her er kupp.

Bolivia er delt mellom spanjolske etterkommere og indianere. Hvem som er hva er skrevet i pannen på folk. Indianerne har tradisjon for å streike, liksom franske sosialister. Jeg tror indianerne ikke gir seg de første 20 årene. De spanjolske etterkommerne har neppe mye forståelse for hva indianerne føler.


Miss Bolivia 2013.
Det ser ut til at alle “Miss Bolivia” er spanjolske.
Bli ikke overrasket om alle NRK-reportere er pro-spanjolske … eller DEM nazister. I tilfelle Venezuela spredte norske media rykter om “hungersnød i Venezuela”. Tenk “idioter” når du hører dem rapporterer.

3 Likes

Slike urettferdigheter gjør meg virkelig rasende.

MSM (inkl NRK og Aftenposten) bruker anførselstegn rundt “statskupp” - Hvis man bare leser dem (som størstedelen av befolkningen), vil man overhodet ikke få med seg at regimeskiftet fikk sterk støtte og organisering utenfra.

Selve teknikken kalles pronunciamento på spansk.

5 Likes

At Bolivia var det neste landet i Latin-Amerika som Wall Street bankkartellene ville ta kontrollen over, skulle ikke være noen overraskelse. den neo-konservative tenketanken Heritage Foundation med nære kontakter til Det Hvite Hus har uttalt for lenge siden at Bolivias lovlige valgte regjering burde styrtes. Med noe av verdens største forekomster av litium, og en regjering som vil at statlige selskaper skal eie naturressursene og fordele velstanden blant folket og ikke selge det til amerikanske selskaper, er dette det motsatte av neo-konservative globalister ønsker.

Ikke ville Morales ha lån i Verdensbanken og IMF som vil sette Bolivia under deres administrasjon til storkapitalens fordel heller, og da er det kupp understøttet fra landets overklasse og høyrekrefter i militære og utlandet, les CIA og det amerikanske utenriksdepartementet som blir resultatet, mens storkapitalens vestlige presse og media med norsk presse og NRK vil omtale det som “et folkelig opprør mot valgsystemet”.

6 Likes

#Where They Have The Lithium

2 Likes

Men hvorfor etablerer de ikke en allianse mot amerikanske regimeendringer? Kuba og Venezuela har f.eks stått side om side opp gjennom historien, men de har aldri fått noe substansielt samarbeid som virkelig fungerer. Dette er jo egentlig aktuelt for hele sør-Amerika. Maduro har jo nettopp motstått et kuppforsøk selv. Han vet utmerket godt hvem som står bak. Da må han kunne stille mer opp enn en “protest”.

3 Likes

Hvorfor kom Rusland ikke Bolivia til undsætning. ligesom det kom Venezuela til undsætning?

1 Like

Nu kommer der en USA-styret højre-regering, som Bolivia´s repressive apparat er loyal overfor, til magten i Bolivia. Bolivia´s overklasse får magten og størstedelen af bolivianerne mister de sociale rettigheder, de opnåede under Morales. Og hvad sker der så?

1 Like
  • les CIA og det amerikanske utenriksdepartementet som blir resultatet,

Av og til er det ikke så enkelt å vite om (Pinochet) jobbet for CIA, eller om (CIA) jobbet for nazistene i Chile. Hitlers lokasjon var ikke langt unna Santiago. Chile har den største UFO-flåten i verden.

https://www.vl.no/nyhet/marxisten-castro-fant-tonen-med-tre-paver-1.862192?paywall=true

Ikke så enkelt dette. Fidel Castro = [House of Castro] a Spanish noble family. Pope Francis er fattiglapp sammenlignet med Fidel Castro.

Den reelle rangstigen?
Fidel Castro -> Pave Fransis -> Nancy Pelosi

Nå må du ikke ødelegge et ellers bra kommentarfelt, Kjell. Nettopp derfor mange tror steigan.no er en konspirasjonsblogg. Men ytringsfrihet er jo fint.

Ingen så noe “Hitler-lik” 1945. Så dukker han opp i frigjorte JFK-filer. Nå er bevisbyrden overført til MSM. H2 bomba ble konseptuert i Argentina (?)

Ex-CIA agenter bestrider at nazistene tapte med VK2 (uten for mye bevismateriale. Selve spørsmålet er viktig)

1 Like

Maduro spurte Russland om støtte. Aner ikke om Morales gjorde det

Har du noen gang sett dokumentaren “JFK to 9/11 Everything is a rich man’s trick” av Francis Richard Connolly?
Gjør det er min anbefaling. Så finner du ut at de ekte nazistene lever i beste velgående

1 Like

Planlegges noen demonstrasjon i Oslo i nærmeste fremtid?