Nyheter MDTV Forum Om Doner

Merkel tror at hun får sitte til 2021, det får hun ikke

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/10/merkel-tror-at-hun-far-sitte-til-2021-det-far-hun-ikke/

Angela Merkels storkoalisjon har tapt to viktige delstatsvalg, først i Bayern, der både hennes søsterparti CSU og koalisjonspartner SPD gjorde det elendig, og så i Hessen der det gikk vel så dårlig for CDU og SPD. Dette fikk Merkel til å erklære at hun ikke stiller til gjenvalg som partileder, men ønsker å sitte sin…

1 Like

Den sier ikke KRAKRA heller, men KOKO som nevnt tidligere.

Her får Angela medalje, og for øvrig en snutt folk bør se siden dette rammer og angår oss alle:
Germany’s Demographic Catastrophe | Almost Half Of Kids Are Migrant Descendants | Emigration:


Noen av de andre medaljene hun har mottatt som belønning:
B’nai b’rith Europe

World jewish congress:

Anti Defamation League Award:

Som kjent så er Angela Merkel jøde, og DE er et ikke-europeisk folkeslag med ikke-europeiske ideologier, ikke-europeisk religion, ikke-europeisk kultur og ikke-europeisk tankegang. Hun representerer sikkert ikke alle jøder heldigvis, men med medaljefangsten så kan man vel si med relativt stor sikkerhet at hun i hvert fall representerer en del av dem, de som ikke har villet oss vel noen gang.
Kommunisme er en jødisk ideologi som ble skapt for å ødelegge Russland og deretter Europa. Angela Merkel var selvfølgelig medlem av denne i sin ungdom for det fantes sikkert ikke så altfor mange valg i Øst-Tyskland på den tiden, men den er altså stiftet av folk som følger Talmud som igjen ble skrevet av de som fikk Jesus myrdet. I dagens Tyskland så utgir hun seg altså for å være kristen og styrer et kristent parti. Gjennomfalskt med andre ord. Hun heter ikke engang Angela Merkel, for selv det er ikke ekte med denne skapningen i forhold til hva hun utgir seg for å være.

Gjøkungen Merkel har altså infestert reiret til Ørnen etter å ha dyttet ut de eggene som opprinnelig skulle ligge der og har nå satt med vidåpent gap og slukt til seg alt alene som foreldrene har foret henne med, men slukt da på vegne av de folkene hun EGENTLIG representerer. “Foreldrene” i denne sammenhengen er den tyske befolkningen som intetanende har gått rundt og trodd at dette var deres egen unge med navn “Mutti” inntil de registrerte at ungen sa KOKO.

Den forrige Ørnen i Tyskland var Adolf Hitler. Han bodde selvfølgelig i Ørneredet, ja hvor ellers skulle han ha bodd?
Om ender sier KVAKK, kråker sier KRAKRA, gjøker sier KOKO, hva sier ørner?:thinking:
Vel, dette spesifikke eksemplaret sa i alle fall “SIEG HEIL”.
The Hitler We Loved & Why:

Å bli styrt av sine egne som arbeider for sin egen befolkning, eller bli styrt av “noe annet” er altså ikke det samme.
Da og nå: