Nyheter MDTV Forum Om Doner

Merkel kapitulerte: Fra Willkommenskultur til ”transittsentre”

Originalt publisert på https://steigan.no/2018/07/merkel-kapitulerte-fra-willkommenskultur-til-transittsentre/

Tysklands forbundskansler Angela Merkel måtte i siste minutt inngå kompromiss med sin alliansepartner CSU og innenriksminister Horst Seehofer for å unngå regjeringskrise. Seehofer har truet med å stenge Tysklands grenser for migranter sørfra. Det ville ikke Merkel godta, men det kompromisset hun har inngått med Seehofer betyr i virkeligheten at hun har gitt opp sin…

3 Likes

Faktisk er Merkel veldig svekket nå som SPD ikke vil godta dette CDU og CSU har inngått avtale med. Nagles i SPD truer med regjeringskrise , og leire på grensen er ikke noe sosialister godtar. Ungdomspartiet Juse har samme syn. Båtene med migranter fra Marokko til Spania er ekstrem om dagen. En avis sier 60% av dem som har kommet siste 6 uker er reist videre. Altså får Frankrike / Tyskland og Østerike disse ankomster. Dette bør stoppes av Spania. Det øket på etter Valencia tok imot denne Ngo båten som ble avist av Italia. Denne åpningen i Spania / Gibraltar stredet får en smitte effekt. Hellas og Montenegro har også endel trykk nå. Så det er en hard og vanskelig jobb om ikke Frontex klarer tette dette på Afrika sin side. Millioner er klare til å reise via korrupsjon og politi vakter tjener godt i Tanger nå. Europa kan ikke påta seg ansvaret med å føle human plikt til alle som er født i fattigdom i en annen verdensdel der fødselsraten er 6 pr kvinne i snitt.

Maskinell oversettelse funker sjelden. Du burde ihvertfall se over det.

Hei. Skrev Nahles feil , men bruker sjelden lim og klipp metoder. Oppsummering er skrevet utifra slik man oppfatter bildet. Selvsagt kan andre ha helt andre oppfattelser om hva som rører seg for tiden.

Merkel kapitulerte…

‘When it comes to human dignity, we cannot make compromises.’

‘Merkel i spissen har påstått at massemigrasjonen er uten problemer, mens folk i sin egen hverdag har opplevd det motsatte.’

Jo jo…

Tyskland kjør et ultra høyre løp der nasjonalstaten er borte og globalisering er religionen. Og Tyskland er ikke super rikt om gjelden skal betales tilbake. Gjeld og bank kasino big time… Resultatet er jo alt annet enn bra og den egne befolkningen som har bygget landet må nu dele alt mindre innkomster med veldig mange nye landsmenn. Konklusjon, Merkel er helt gal eller dum, alternativt korrupt.

OK. tar det til etteretning

Når hun tok gjenvalg etter 2015 fadesen.skulle man tro hun hadde en plan eller agenda. Opptrer som en makt i hele EU. Omvalg hadde Tyskland fortjent nå. Jaja, i dag møter hun sin største kontrast.