Nyheter MDTV Forum Om Doner

Meldte bivirkninger etter koronavaksine pr. 14. januar 2021

Originalt publisert på https://steigan.no/2021/01/meldte-bivirkninger-etter-koronavaksine-pr-14-januar-2021/

Det er meldt om 23 dødsfall i forbindelse med vaksinasjon. Foreløpig er 13 av disse vurdert. Vanlige bivirkninger kan ha medvirket til alvorlig forløp hos skrøpelige eldre. Dette skriver Statens legemiddelverk, som fortsetter: – Meldingene kan tyde på at vanlige bivirkninger fra mRNA vaksiner, slik som feber og kvalme, kan ha ført til dødsfall hos…

2 Likes

Husk at alle de som dør av vaksinen havner på listene over Covid døde, antall døde av Covid gikk opp i går med like mange som ble myrdet med befolkningsreduksjon vaksinen.

Legg merke til at er det det ikke mye krigstyper fra de regime kontrollerte mediehusene når man dør av vaksinen, da er det mer at sånn må man bare regne med … helt normalt at alle som tar vaksinen dør … .

Hvor er overskrifter som : Vaksinen dreper deg? Vaksinen kommer stadig nærmer, sett inn tiltak for å beskytte deg mot vaksinen, mann på møre død av vaksinen, neste gang kan det være deg osv …

Er de noen her som tror at de på Tinget vil bli stilt til ansvar for drapene sine ? Alle psykopaters våte drøm, myrde uskyldige uten å få en bot eller kritikk engang.

81a62e31adb0a22886da33c3481c63baf726f5c1c1789daf7438d852c9a1411d

7 Likes

“Vanlige bivirkninger kan ha medvirket til alvorlig forløp hos skrøpelige eldre. Dette skriver Statens legemiddelverk, som fortsetter:– Meldingene kan tyde på at vanlige bivirkninger fra mRNA vaksiner, slik som feber og kvalme, kan ha ført til dødsfall hos enkelte skrøpelige pasienter”.

Det er ikke bevist at “vaksinen” hindrer videre smitte heller, så da må vel en person i høy alder på sykehjemmet som har fått injeksjonen behandles som en mulig smittespreder? Når da de typiske bivirkningene også kan være fatale for en person i høy alder, og dermed skrøpelig, hvordan kan de da forsvare at eldre spesielt skal få injeksjonen?

“Det er per 14. januar meldt 23 meldinger om dødsfall til bivirkningsregisteret”.

Og regjeringen bestilte og gikk til innkjøp av millioner av injeksjoner lenge før dette, hvis det hadde vært vanlig forsvarlig praksis som hadde vært fulgt, skulle et mindre antall vært innkjøpt og så testet ut for bivirkninger før millioner doser ble bestilt.

Men selvfølgelig, forsvarlig praksis gjelder ikke for Covid-19, som en nå kan fastslå med stor sikkerhet er en konstruert pandemi, siden millioner av test-kits med navnet Covid-19 ble bestilt av Richard Rothschild allerede i 2015. Kilde.

Tradisjonelle vaksiner inneholder et stort antall avdøde patogener fra et isolert virus. Da kan det ikke være en vaksine heller, for en kan ikke fremstille en vaksine for et virus som ikke er isolert. Dette er en injeksjon med mRna, genmodifiserte og nanoteknikkbaserte komponenter med en rad fremmede stoffer, som også modige leger advarer mot på det kraftigste. Kilde.

En kan få mistanke om at hastefremstillingen av “vaksinen” var iscenesatt, GMO-injeksjonen kan ha vært utviklet i lang tid for befolkningsreduksjon og befolkningskontroll for New World Order. Kilde.

3 Likes

Mange kjenner til en 500 år gammel kar som heter Nostradamus.

Dette sa han om året 2021, en zombie apocalypse fra de som tar vaksinen vil bli the end of the world.

dsfhgjkh

Så hva sier CFR ? De har laget denne filmen om hva som skjer fra nå og frem mot 2030.

Pet Goat 1 har vel alle sett, den er da G W Bush var inne i en skoleklasse og alle ropte høyt : Plain Must Hit Steel i samme sekund som første flyet treffet WTC bygget.
Et satanisk ritual.

I Pet Goat 2 så ser vi veiene fra 9/11 til the end, i denne nr 3 ser vi fra nå og frem til the end of NWO.

Joda, joda. Men det er ingen - i hvert fall knapt noen - som snakker om at vi er i det mest spennende øyeblikket i universets historie - as we speak. For vi skal nemlig forlate 3D nå - om ikke alt for lenge. Og de som er i første rad “on the battlefield” holder så høy frekvens at de nok skal få dratt dette i land og rausa oss i de neste rekkene, og rekkene bak der, med seg. Noe annet er faktisk ikke mulig. Men når man bare surrer rundt her i 3D matrix kan det nok se ganske gjørmete ut når de lave bevissthetsnivåene nå krakkelerer og transformeres. Det er ganske høylytt og grisete mens det står på. Men det kommer til å gå helt fint :slight_smile: Hva Nostradamus visste om “The ascension” aner jeg ikke, men det han snakker om er jo 3D-stuff.

1 Like

Det har du jo helt rett i Anki, dette med vaksinen er jo nettopp for å holde folk igjen i 3D, alle de som tar vaksinen kan bare drite i å nå 5D.

1 Like

Tja. Jeg vet ikke. Timelines are shifting quickly, you know…haha. Vi får se. Men at det kan bli noe mer trøblete og jobbigt skal man kanskje ikke se bort i fra :slight_smile:

1 Like

:thinking:The European country where only 40% will take a COVID vaccine

Employees at a Janesville nursing home risk losing their job if they do not take the COVID-19 vaccine, a policy that has caused outrage among many staff members

Terra Anderson said she lost her job as a registered nurse when she didn’t report to receive the vaccine on Jan. 5. She was worried about unknown long-term effects of the vaccine

Screenshot_20210116_201227_com.duckduckgo.mobile.android

Israel has been hailed for its speedy and efficient mass inoculation program, which has vaccinated a staggering 20 percent of the country’s population since the drive began at the end of December

Past vaccine disasters show why rushing a coronavirus vaccine now would be 'colossally stupid’

September 1, 2020😎

1 Like

Konsentrasjonsleir i Dresden nå. For restriksjonsmotstandere og vaksineskeptikere. Samme type konsentrasjonsleir man finner i bl.a. Canada og New Zealand. Skal vi starte nedtelling til dagen da også Norge får sin første koronakonsentrasjonsleir?

1 Like

Sikkert god plass inne hos ABB, har skjønt at han ønsker seg besøksvenner…
Kan jo lære ham å hekle grytekluter :blush:

1 Like

Detta uppmärksammas i Kina:
Chinese health experts call to suspend Pfizer’s mRNA vaccine for elderly after Norwegian deaths


1 Like

:thinking:

Screenshot_20210117_124301_com.duckduckgo.mobile.android

3 Likes

Problemet med strategien med å ta politikerne først, er at ingen med konspiranoia vil tro at eliten fikk noe annet enn saltvann.

Kongen og Dronninga har blitt vaksinert, uten at det har hjulpet for de som har mistet tilliten til myndigheter og media.

Hagen er i celebert selskap i Davos. Bill Gates, kronprins Haakon og George Soros er blant deltakerne.

1 Like

Det interessante nå er å se at alle de som før katastrofeforklarte hvert “koronarelatert dødsfall” hos kreftrammede hundreåringer, nå bagatelliserer vaksinedødsfallene, og kaller dem hendelige uhell. (“De ville dødd uansett, de hadde kort tid igjen, forkjølelse ville også drept dem, 400 gamlinger dør hver uke, osv.”)

Når en kreftrammet hundreåring dør etter å ha testet (falskt) positivt for “korona” (influensa), er det en nasjonal tragedie.

Når en frisk sekstiåring dør etter å ha fått vaksinen, får man høre at “personen var skrøpelig og døende uansett”. Fra de samme som forlanger portforbud for å hindre at kreftrammede hundreåringer dør med “korona”.

3 Likes

I Tyskland advarer legene mot vaksinen: https://brandnewtube.com/watch/doctors-in-germany-warning-do-not-get-vaccinated_QaXxH1yZmmWe8wt.html

1 Like

Dette emnet ble automatisk lukket etter 5 dager. Nye svar er ikke lenger tillatt.