Nyheter MDTV Forum Om Doner

Massehalshogging i Saudi-Arabia

Originalt publisert på https://steigan.no/2019/04/massehalshogging-i-saudi-arabia/

Saudi-Arabia henrettet hele 37 innbyggere ved halshogging 23. april 2019. De fleste av dem var sjiamuslimer, skriver abcNews. Likene og de avkappede hodene ble utstilt offentlig til skrekk og advarsel etter henrettelsene. Den saudiske dissidenten Ali Al-Ahmed, som leder Gulf Institute in Washington, sier at dette er den største massehenrettelsen av sjiitter i Saudi-Arabias historie.…

De driver å systematisk ødelegger shia-muslimenes hellige steder - som det er en del av.
Og så har de planer om å gjør Sinai-fjellet til en turist-attraksjon.

Vet ikke, men kanskje mange i Saudi Arabia frykter krig med shia-muslimske Iran etter at Saudi Arabias prosjekt med å opprette IS-kalifatet mislyktes og etter at krigen i Jemen går dårlig. Slike nederlag kan gjøre at flere internt i Saudi Arabia begynner å snakke om regime endring.

Det mest naturlige ville vel ha vært å sende IS-mødrene sammen med deres barn til IS-kalifatets hovedsponsor Saudi Arabia? Men ved å halshugge såkalte muslimske ekstremister gir Saudi Arabia klar beskjed om at en slik løsning kan være livsfarlig.

Saudi Barbaria ødelegger alle hellige steder, bortsett fra Kabaen. Gamle Mekka er barbert ned til grunnfjellet, da A. De arkeologiske levningene viser at Islamsk historier er et delvis påfunn eller B. Arkelogiske levninger inviterer til vantroskap, og så kan velge forklaring selv.

Tipper de selger dem, jeg.

1 Like

Saudi Barbaria gjør ting som å utradere Akershus festning, Oslo gamle hospital, helleristningene på Blindern, med andre ord alt som viser at det har eksistert en fortid.

Det er narrativet som betyr noe - ikke hvilke bygninger som kan knyttes til det.

Vel, Saudi Barbaria tillater ikke at bygninger det kan knyttes noe narrativ om, får stå igjen, og de gjør en så grunndig jobb, at selv fundamentet blir ødelagt.

Hva med å slenge på en s til? Saudis barbaria.
Men de er folk som liker å se drapene de bestiller, overført på Skype. Petimetere, for å si det forsiktig.

Fordi Saudi Barbaria er memet andre bruker, også på engelsk.