Nyheter MDTV Forum Om Doner

Maskepåbud for politisk underkastelse

Originalt publisert på https://steigan.no/2020/07/maskepabud-for-politisk-underkastelse/

Mens koronaepidemien er i ferd med å dabbe av, blir påbudene om å bruke maske i det offentlige rommet plutselig relansert med stor styrke. I Spania er det innført maskepåbud på alle offentlige steder. Der risikerer man nå å få en bot på 100 euro hvis man ikke bruker maske på offentlig sted, inkludert på…

4 Likes

Pål bør prøve å blåse ut et lys med ei maske, slik at han forstår at masker dreper momentet på utåndingsluften, og så bør han legge en finger på adamseplet mens han roper, så han kan kjenne at det vibrerer.

Fuktge ting som stemmebånd som vibrerer flere hundre ganger i sekundet, lager en sky av dråper, så når man hevder at det ikke er noe vitenskaplig belegg for å si at masker hjelper, så er det hjernedødt.

Dette bildet kommer fra en vitenskapelig artikkel:
aerosols.g001

Også relevant:
noble lie
noble lie 2

3 Likes

Det begynte i Kina…

Så du er nok inne på noe.
De må mene det er viktig, siden de forlater sin ansiktsgjenkjennings-teknologi, akkurat da den var klar til å brukes.

Poenget med maske, slik det brukes i Japan, er solidaritet. De brukes av hensyn til andre, ikke en selv.
Akkurat slik de blir brukt av kirurger.

2 Likes

At maskemotstanderne nekter å forstå offentlig, hva som burde vært så lett å forstå, forteller meg at det egentlig er noe annet som ligger bak maskemotstanden.

Gang på gang kommer de med argumentet om at masker ikke beskytter bæreren, selv om ingen som mener at masker vil forhindre smittespredning sier det.

Nekter å forstå at man kan velge mellom tiltak som sammen senker Rt under 1, gjør de også, men argumenter opp og opp igjen at masker ikke virker, nedstenging ikke virker, sosial distansering ikke virker, uten å ta hensyn til at det er totaliteten av tiltak som senker Rt under 1, slik at smitten sakte blir borte.

I Norge er smitten nå så lav, at masker ikke ville hatt mye effekt sammenlignet med smittesporing, men om masker hadde vært tilgjengelig og blitt brukt tidlig, kunne vi kanskje unngått å stenge skoler.

for the herd

1 Like

image

1 Like

Steigan er nok en gang fanget i et konspirasjons-nett. Konspirasjoner spredt av krefter som ønsker at pandemien skal fortsette i vesten.

1 Like

Det finnes ingen beviser for dette, men det er åpenbart at det er tenkbart, litt på samme måte som man kunne mistenke at 9-11-konspirasjonsteoriene blir spredt av vestlig etterretning for å svekke troverdigheten til seriøse krigsmotstandere. Men jeg heller likevel til den generelle regelen om aldri å undervurdere folks evne til idioti.

Det gjelder også å opprettholde frykten i befolkningene så de ikke bare lettere aksepterer en eventuell tvungen masse-vaksinering, men faktisk ønsker den velkommen. Det er god grunn til å tro at den derfor er klar om ikke lenge. Det gjelder å smi mens jernet er varmt, for det/de farmasøytiske selskapene som blir valgt, vil få mange milliarder i fortjeneste.

På eiersiden vil det nok med sikkerhet være kjente kapitalforvaltningsselskaper og ultrarike individer, blant andre har Gates store eierandeler i flere selskaper som er med i racet for en Covid-19 vaksine.

I Thailand må besøkende på kjøpesentere være iført masker og få temperaturen sjekket før de får slippe inn. Kilde.

Det offisielle tallet for antall døde av Covid-19 i Thailand (70 mill innbyggere) er pr dags dato 58. Kilde.
Antall døde av sesonginfluensa i Thailand var i gjennomsnitt per år fra 2006-2011, 2708. Kilde.

Tallene for antall døde av sesonginfluensa ble ikke kommentert av verdenspressen dengang, og heller ikke mye i Thailandsk presse og media.

Situasjonen viser hvordan befolkningene ukritisk lar seg styre av storkapitalens massemedia. Folk later til å foretrekke å få nyheter servert ferdig fordøyd uten å lese innholdsdeklarasjonen. Hadde folk kunnet søke etter informasjon, hadde de sett at at presse og media og de enorme farmasøytiske multi-nasjonale selskapene har de samme eierne.

4 Likes

Og sammenhengen her…
er at østasiater har erfaring fra tidligere med varianter av SARS-viruset.

2 Likes

Bare et lite spørsmål: Hvem eier fabrikkene som lager maskene?

2 Likes

Denne gangen er det heller ingen ulempe å være fattig, for da har en ikke air-kondisjonerte omgivelser til å spre smitten. I Thailand åpne de vinduene, og lot sola gjøre jobben sin(drepe virus med UV-stråling)

Å bære maske på stranda, virker derimot helt mongo.

I tillegg så kan man jo prøve å se for seg hvordan det ville vært på sykehusene hvis disse maskene ikke fungerte. Sykehusene ville vært smittefabrikker, det ville vært tryggere å bli hjemme nesten uansett hvor alvorlig sykdomsbildet ditt var.
oppvåkningsavdelingen ville hatt transportbånd til likhuset, og å overleve en operasjon ville vært ren flaks.
Når det er sagt så er det ikke legitimt med påbud av maske når antallet smittetilfeller er så lave som de er, og sykdommen har så lav helserisiko som den har.
249 smittetilfeller pr. døgn i en storby som Barcelona gjør at det er svært lav sjanse for å bli smittet.
Disse maskene legger også begrensninger på åndedrettet, og i høye temperaturer kan det få dødelig utfall for eldre og andre mennesker med svakere åndedrett enn det som er normalt.
Alle påbud må være legitime, hvis ikke har de ikke livets rett.

1 Like

Egentlig ikke så viktig, da slike enkle masker det er snakk om her, ikke koster noe videre.

Sant nok om kun en eller to kjøper. Men om millioner av mennesker kjøper, og regjeringer verden over legger opp at alle må til slutt, da blir inntektssummen mer enn kun noen kroner.
https://www.amazon.com/face-masks/s?k=face+masks

2 Likes

Man stopper ikke bare Korona om man har maske på i butikk og t-bane.
Hovedpoenget er å holde Rt under 1, og masker er nok den billigste måten å gjøre dette sammen med lett sosial distansering. På sikt kan vi endre på utformingen av kollektivtrafikken og offentlige arenaer, slik at luften filtreres hele tiden, og at man ikke sitter så tett, men da antibiotikaen gjorde slike tiltak umoderne etter 2vk, så sluttet man med ting som småkupeer i tog, osv.

Jeg har som håndverker slike masker på hele dagen rett som det er, og hva du sier er ikke sant. Tette gassmasker blir tunge å puste i når filteret er i ferd med å bli fullt, men slike relativt enkle masker som det er snakk om her, blir for grisete til å bruke lenge før de går tett.

Enig.

1 Like

Så vil de kjøpes inn i millioner og deles ut til befolkningen. Å produsere masker til 7 milliarder mennesker, behøver nok ikke å koste mer enn 7 milliarder kroner, selv utdeling evt distribusjon koster langt mer.

Hva bryr de seg om skattepengene? De ville vært litt mer forsiktig om de kom ut av egen lomme. På den andre siden bryr de seg ikke om hva som kommer ut av vår private lomme heller. Erna er da ikke så veldig lei seg for å ha gitt så det svir til Gates ut av felles kasse.

2 Likes

Mens koronaepidemien er i ferd med å dabbe av, blir påbudene om å bruke maske i det offentlige rommet plutselig relansert med stor styrke. I Spania er det innført maskepåbud på alle offentlige steder.

Hvis påbudet kommer hit, skal jeg skaffe meg en slik:

image

image

Eller denne (i fargen for gifte fruer):
image

image
Her modellen for de virkelig opprørske

2 Likes

Mer enn sosialister bryr seg om lavtlønnsslavene tydeligvis, da det er de tjenesteytende klassene som har størst risiko for å bli smittet om befolkningen ikke bruker masker.

For ikke så lenge siden ble dette omtalt som uakseptabelt
https://www.bing.com/images/search?q=hijab&qpvt=hijab&form=IGRE&first=1&scenario=ImageBasicHover
Mens nå er dette altså normalt
https://www.bing.com/images/search?q=face+mask&qpvt=facemask&form=IGRE&first=1&scenario=ImageBasicHover
Når NWO er på plass så vil det gå tilbake til at hijab er uakseptabelt eller vi vil for alltid måtte bruke masker for å beskytte eliten mot forkjølelse
Møter jeg Steigan noengang skal jeg be ham om et interview for å forstå hva som er så ille med ubegrenset likes :hot_face: Må vente i et kvarter før jeg får lov å like kommentaren din.
Har han fortsatt ikke invitert deg på middag pluss? Karen trenger kanskje litt konkurranse for å få øyan opp :wink:
Håper de får noen catwoman masker så jeg kan huske på gode gamle dager da jeg var myk i lemman som ei katt. Sukk, å bli gammel er grutalt (grusomt brutalt)

2 Likes